Sevgilizle/ nişanlınızla/ eşinizle çok tartışıyor musunuz? Neden??

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar bir sorunum daha var..
Erkek arkadaşımla çok fazla tartışıyoruz, her buluştugumuzda mutlaka bi tartısma bi atışma bi terslik olumsuzluk oluyo malesef :(
kaç kere kadıköyün insanların ortasında bagır cagır tartıstık ben çektim gittim insanlara rezil olduk vs
yani resmen her bulustugumuzda tartısıp birbirimizi üzüyoruz ikimiz de alttan almıyoruz insanlar bizi izliyor bu da kötü bi durum..
Siz de böyle tartısmalar yasıyormusunuz? Bunu en aza ındırgemek ıcın ne yapmalı gercekten ben basaramıyorum ? :(

çok sık mı konuşuyorsunuz tatlım aklıma ilk o geldi. :44:

karakterler ayniysa bunun sonu ayrilik olur malesef...bazen sen alttan alman lazim bazende o bence.ben evleneli 5ay oldu,esimle evlenmeden once arasira kavga ederdik ama kimseye yansitmiyorduk,konusarak yanlis anlasma oldugunun farkina variyoduk kavgadan sonra...ama simdi evliyiz ve hic kavga etmiyoruz,insan degisiyo evlenince diye dusunuyorum,olgunlasiyor ve esinin kiymetini dahada cok biliyor.

canım bence sık tartışmalar başladıysa biraz sessiz olmanız gerekiyor bir süre.
biraz düşünün bakalım tartıştığınız konular o kadar önemli mi diye.
yani ilişkinize dışardan biri gibi bakmaya çalışın.

ayrıca onun alttan alması gerekir diye bi kaide yok. eğer ki sesini yükselten sen isen bana kalırsa haklı bile olsan haksız duruma düşersin.
sakinlik varken niye bağrışıyonuz onu anlamadım.

önceki sevgilimle haftada en az bir gün tartışırdık. beni çileden çıkarırdı. ben de hep sert tabiatlı olduğum için böyle olduğunu düşünürdüm. sanki herkesle böyle olacakmış gibi. ayrılmamıza yakın her gece ağlamaya başlattı beni ve ayrıldık. şimdi hayatımda başka biri var ve nazar değmesin çok nadirdir tartışmalarımız ve büyümeden son buluyor. sorun bende değilmiş demek ki. aslında eski sevgilimde de değildi. sadece karakterlerimiz uymuyordu. bir araya gelince tartışıyorduk. insan karşısındakinin aynasıdır. eğer bu tartışmalarınız son zamanlarda oluyorsa bir süre bekle ama uzun süredir bu halde iseniz ilerde evlenseniz de fayda vermez..

Işte tartısıp telefon kapaıtoruz, sakınlesnce de bu sefer pişman oluyoruz özür diliyoruz..ama bu dusunduruyo beni, daha öncekı ilişkilermde hıc bukadar tartısma olmuyordu

Back
X