• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilmi aldatıyorum galiba ! Çıldırma noktasına geldim

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Cıldırma noktasına geldim .nabıcağım hiç bilmiyorum
Nolur bana yardım edin.Kısaca anlatıym. Bir sevglm vardı mayıs ayından beri beraberiz . Beni deliler gibi seviyo bunu biliyorum . Bikere yanlısını görmedm daha.Sadece calştgı için cok sık görüşemyrz . İZinli olduğunda ise hep beraber geçirmek istiyo .Annesi ailesi nerdeyse bütün sülalesi biliyo beni.Evlenmek istiyo,anneside beni çok seviyo yakn yerlerde oturyrz.Cok anlyşlı bir annesi var .Trip attgm zmnlarda her sorununu anneslye dertleşr arkadaş gbidir .
Neyse 2 olaysa. Ablam evlendi ve evlendiği cocuğun bi teyzesnn oğlu var , annesi beni gördüğünde hep oğluna almak istiyomuş gibi davranıyo cok sıcak bi insan. ablaları vs cok iyiler.Cocukta gereçkten yakışıklı, gördğümde elim ayağıma dolaşıyo bakmk istiyorum , cok fazla baktgını belli etmiyo ama ondada bişeyler odluğnu hissettim.Faceden falan eklemiş konuşmaya başladk. Ve sonnda açıldı gbi bişey oldu ki . Bende boş olmadıgımı blli ettim resmen. .Annlerinin beni bgendinide söyledi.suan vijdan azabı cekiyorum ne yapmalym kimi seviyorum hiç emin değilm . Aklmı kullanmyrm nlur bna yardm edin.

Nolur bana yardım edin.Kısaca anlatıym. Bir sevglm vardı mayıs ayından beri beraberiz . Beni deliler gibi seviyo bunu biliyorum . Bikere yanlısını görmedm daha.Sadece calştgı için cok sık görüşemyrz . İZinli olduğunda ise hep beraber geçirmek istiyo .Annesi ailesi nerdeyse bütün sülalesi biliyo beni.Evlenmek istiyo,anneside beni çok seviyo yakn yerlerde oturyrz.Cok anlyşlı bir annesi var .Trip attgm zmnlarda her sorununu anneslye dertleşr arkadaş gbidir .
Neyse 2 olaysa. Ablam evlendi ve evlendiği cocuğun bi teyzesnn oğlu var , annesi beni gördüğünde hep oğluna almak istiyomuş gibi davranıyo cok sıcak bi insan. ablaları vs cok iyiler.Cocukta gereçkten yakışıklı, gördğümde elim ayağıma dolaşıyo bakmk istiyorum , cok fazla baktgını belli etmiyo ama ondada bişeyler odluğnu hissettim.Faceden falan eklemiş konuşmaya başladk. Ve sonnda açıldı gbi bişey oldu ki . Bende boş olmadıgımı blli ettim resmen. .Annlerinin beni bgendinide söyledi.suan vijdan azabı cekiyorum ne yapmalym kimi seviyorum hiç emin değilm . Aklmı kullanmyrm nlur bna yardm edin.

yeni tanıstıgın heves gibi geliyor.. Onla mutlu olamıcaksın,ve o seni çok seveni arıcaksın sonunda.. İş İşten geçmeden karar vermelisin..

birini tanımışsın iyi özelliklerinden bahsediyorsun biri ise yakışıklı demekten başka ileriye gidemiyorsun karakteriyle ilgili bi fikrin bile yok
kalbinin sesini dinleme beyninin sesini dinle .....
ama ikisiylede aynı andada görüşürsen bu aldatmadır hoş değil ..bi an önce karar ver ..

Bencede vazgeç bu sevdadan.
Çocuk snin sevgilin oldugunu duysa ????? Bak nasıl kızmış falan filan derse arkandan ne olacak.Ablanın yuvasınıda zedelemiş bile olabilirsin.
Senin yüzünden ablana bile tavır alabilirler.
Buna hakkın yok.
Aklını başına topla ve sevgilinle devam et.
Onudad sevmiorsan bırak.

sen kimi sevdigini bilmiyorsan biz nerden bilelim...:86::86:

sen kimi sevdigini bilmiyorsan biz nerden bilelim...:86::86:

Aferin sana ..!!

Sevgilin işiyle uğraşırken hem düzgün biriyken , başka biriyle ilgilendiğin için..Aferin..Yoluna devam et..Bir erkeği kandır..Uyut sevgilini..Sen aşkını yaşamaya devam et ikincisiyle..!!

Bir de galiba aldatıyorum diyorsun..Sen o sevgilini haketmiyorsun ..Empati kur..Sana yapılmasını isterdin demek ki..
Ergen heyecanı sende olan bu duygu..Yazık ..Erkek kardeşine aynısı yapılsa, ya da ileride oğlun oldugunda ona yapılsa ortalığı yıkarsın..

Ayrıl sevgilinden..Onu haketmiyorsun..

Aferin sana ..!!

Sevgilin işiyle uğraşırken hem düzgün biriyken , başka biriyle ilgilendiğin için..Aferin..Yoluna devam et..Bir erkeği kandır..Uyut sevgilini..Sen aşkını yaşamaya devam et ikincisiyle..!!

Bir de galiba aldatıyorum diyorsun..Sen o sevgilini haketmiyorsun ..Empati kur..Sana yapılmasını isterdin demek ki..
Ergen heyecanı sende olan bu duygu..Yazık ..Erkek kardeşine aynısı yapılsa, ya da ileride oğlun oldugunda ona yapılsa ortalığı yıkarsın..

Ayrıl sevgilinden..Onu haketmiyorsun..

Hem sevgilisini hemde o yeni tanıştıgı çocugu kandırıyor.Hatalısın vazgeç tehlikeli sular bunlar.

Aslında biliormusun sen kendini kandırıorsun:41:

Son düzenleme:
Eski konularına baktım ya ne kadar acımasızsın.Teyzesinin kızınla bile tanışmıssın.Ona yalancı diyip ayrılmış bi kere.Ya Allah aşkına sen kimseylesevgili falan olma.Aldatma potansiyelin var senin.

İlki için beni deliler gibi seviyor diyosun,diğeri için de yakışıklı ve ona bakmak istiyorum diyosun. Şimdi senin durumunda olan bir kızının oldugunu düşün, ona hangisini tavsiye ederdin?

Allah İyiliğini Versin Emi..:9:
Sen Kimi Sevdiğini Bilmiyorsan Biz Nerden Bilelim..:19:

Son düzenleme:

canım bence kalbinin sesini dinle:36:

temel felsefe şu

kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapma

ben yaparım diyorsan senin başına geldiği zaman dövünüp sızlanmanın hiç bir anlamı olmaz

Cnm ben seni cok iyi anlıyorum aynısını bnde yasadım bu yüzden sevgilimi bile terketmistim ama cok pisman olmustum 2 gün bile sürmedi o kisiyle tekrar sevgilime döndüm(allahtan yol yakınken sevgilim hicbisey ögrenmeden) bunun icin hala kendimi affedemiyorum ama sevgilimle simdi cok mutluyum. Bikac günlük begeni icin sevgilinden olma benden sana tavsiye

temel felsefe şu

kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapma

ben yaparım diyorsan senin başına geldiği zaman dövünüp sızlanmanın hiç bir anlamı olmaz

tamamen katiliyorum bu yoruma.. :34:

bence sen ikisindende vazgec, sevgilim diyorsun ama onu sevmiyorsun, insan sevdiginin gözünden baska birinin gözüne bakmaz, bakamaz..
sevgilimi aldatiyorum galiba demissin ama galibalik bir sey kalmamis sen aldatiyorsun zaten..
digeriyle ne yaparsin bilmem ama "sevgilim" dedigin cocuga yazik, sevgisine yazik..

bence ikisini de sevmiyorsun. şimdiki sevgilini sevsen gözün dışarda olmazdı. diğeri ise heves sadece.

Back
X