• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilmi aldatıyorum galiba ! Çıldırma noktasına geldim

ne hatunlar var ya. bence şuanki ilişkin seni tatmin etmiyor. sen onu sevmiyorsun. bu yüzden zaten başkası için yakışıklı diyebiliosun. gerçekten sevenin gözü brad pitt gelse görmez. kendimden biliorum. yenisi nasıl olur ne düşünür nasıl gelişir bilemem. ama öğrendiğim bişi varsa o da seni sevenin kıymetini bilmen gerektiğidir. kendim uygulayamasam da.

Bence siz sevgilinizi sevmiyorsunuz.
Benimde sevgilim var bir sürü talip var bana platonik aşıklarımda var ben onların yakışıklı olup olmadığına bile dikkat etmedim.Çünkü sevgilimden başkasını gözüm görmüyooo.
Siz bence sevmenin aşık olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.
Şimdi siz o ablanızın eşinizin teyzesinin oğluyla çıksanız, karşınıza ondan daha yakışıklısı ilgilisi çıksa mazallah onuda bırakırsınız falan:26:

Aman bacım bırak ikisinide sen sağ onlar selamet

Ne zaman kafanı toplarsın o zaman yeni bir ilişkiye başlarsın

Ayrıl sevgilinden hoslandığın kişiyle devam et : ) Bunda zor ne olabilir ki ? Sürekli vicdan azabı çekip boynuzlarını kabartmaktan geri durmayacağına en iyisi bitirirsin oda seviyorsa biraz uzulur sonra yoluna bakar..

beğenilmek güzel şey tabi. ama seni seven bir sevgilin sorunsuz bir ilişkin varsa neden gözün dışarda. bu olayı sevgilin duysa ne kadar üzülür bı düşün. aynısını onun yaptığını düşün bi...:50:

söyle bir söz var:

"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız ikinciyi seçin çünkü birinciyi sevseydiniz ikincisi olmazdı."

ama bence sen ikisinide sevmiyorsun. kalbin sevmeyi bilmiyosa sevmeyeceksin! umut vermeyeceksin!

hazir degilsin demek.

Sizin önünüzde düşünmeniz ve hazırlanmanız gereken bir üniversite sınavınız yok mu?
Yoksa üniversite dudaklarınızı dolgun göstermekten daha mı az önemli?
Çok sinirleniyorum bunları duydukça. Kınamamaya da çalışıyorum benim de kızım var çünkü.
dilerim sizin gibi bir kızım olmaz. Bu yaşta aldatma hikayeleri anlatan bir genç kız.
En pırıl pırıl ve masum dönemdir bu yaşlar genç kızların.
Hedef, amaç, ideal. Siz bunları belirleyin önce. Hangisini seçeceğinizden çok

Cıldırma noktasına geldim .nabıcağım hiç bilmiyorum
Nolur bana yardım edin.Kısaca anlatıym. Bir sevglm vardı mayıs ayından beri beraberiz . Beni deliler gibi seviyo bunu biliyorum . Bikere yanlısını görmedm daha.Sadece calştgı için cok sık görüşemyrz . İZinli olduğunda ise hep beraber geçirmek istiyo .Annesi ailesi nerdeyse bütün sülalesi biliyo beni.Evlenmek istiyo,anneside beni çok seviyo yakn yerlerde oturyrz.Cok anlyşlı bir annesi var .Trip attgm zmnlarda her sorununu anneslye dertleşr arkadaş gbidir .
Neyse 2 olaysa. Ablam evlendi ve evlendiği cocuğun bi teyzesnn oğlu var , annesi beni gördüğünde hep oğluna almak istiyomuş gibi davranıyo cok sıcak bi insan. ablaları vs cok iyiler.Cocukta gereçkten yakışıklı, gördğümde elim ayağıma dolaşıyo bakmk istiyorum , cok fazla baktgını belli etmiyo ama ondada bişeyler odluğnu hissettim.Faceden falan eklemiş konuşmaya başladk. Ve sonnda açıldı gbi bişey oldu ki . Bende boş olmadıgımı blli ettim resmen. .Annlerinin beni bgendinide söyledi.suan vijdan azabı cekiyorum ne yapmalym kimi seviyorum hiç emin değilm . Aklmı kullanmyrm nlur bna yardm edin.

Sakın seni çok seven birisine bunu yapma acısını çok çekersin.. Bende zamanında düştüm böyle ikilemlere birlikteliğimizin ilk zmanlarında 1 2 kere başkalarıyla aldatma teşebbüslerim oldu ama dönüp dolaştım beni kendinden canından ailesinden annesinden bile çok seven sevdiğime.. Ve bu durumun sonu yok emin ol.. İnsan elindekinin kıymetini hiç bir zaman bilemez hep farklılık arar.. Hep arayış içindedir.. diyorum ya Zamanında çok düştüm böyle durumlara birini çok beğenirdim elde ederdim benim oldumuda soğurdum başkasını isterdim.. bu aynı bir çocuğun deli gibi bir oyuncağın peşinden koşup ısrarla bir şekilde aldırıp 2 3 gün oynayıp 4.gün bir kenara atıp başka daha değişik bir oyuncak istemesi gibidir.. Sana benden tavsiye şu an ben hep İyiki diyorum allahıma şükürler olsun ki çok mutluyum huzurluyum çok seviyorum.. SENDE KEŞKE DEMEMEK İÇİN SENİ SEVENİN YANINDA OL.. 7 YIL DİYORSUN BELLİKİ SENDE SEVİYORSUN YOKSA 7 YIL YÜRÜMEZDİ O İLİŞKİ.. BİR DAHA DİYORUM BÖYLE BİR HATA YAPMA ÇOK ACISINI ÇEKERSİN... :20:

Pardon 7 yıl meslesi farklı bir konuymuş düzeltiyorum.. ASLINA BAKARSAN BİŞE DİYİMMİ SEN HENÜZ DÜZGÜN BİR İLİŞKİ İÇİN YETERİ KADAR OLGUN DEĞİLSİN YADA OLGUN DÜŞÜNEMİYORSUN.. BENCE İKİSİNDENDE AYRIL BU GİBİ DURUMLARA KENDİNİ HAZIR HİSSETTİĞİNDE BİR YERDEN BAŞLARSIN...

Hem sevgilisini hemde o yeni tanıştıgı çocugu kandırıyor.Hatalısın vazgeç tehlikeli sular bunlar.

Aslında biliormusun sen kendini kandırıorsun:41:

bencede sen kendini kandırıyosun ama birlikte olduğun çocuğuda sevseydin başka biriyle konuşamaya ondan elektrik almaya gerek duymazdın diğer çocuğa karşı bişey hissetmiyosun ama bu çocuğuda sevdiğin sölenemz vicdan azbı çekmelisin

Sakın seni çok seven birisine bunu yapma acısını çok çekersin.. Bende zamanında düştüm böyle ikilemlere birlikteliğimizin ilk zmanlarında 1 2 kere başkalarıyla aldatma teşebbüslerim oldu ama dönüp dolaştım beni kendinden canından ailesinden annesinden bile çok seven sevdiğime.. Ve bu durumun sonu yok emin ol.. İnsan elindekinin kıymetini hiç bir zaman bilemez hep farklılık arar.. Hep arayış içindedir.. diyorum ya Zamanında çok düştüm böyle durumlara birini çok beğenirdim elde ederdim benim oldumuda soğurdum başkasını isterdim.. bu aynı bir çocuğun deli gibi bir oyuncağın peşinden koşup ısrarla bir şekilde aldırıp 2 3 gün oynayıp 4.gün bir kenara atıp başka daha değişik bir oyuncak istemesi gibidir.. Sana benden tavsiye şu an ben hep İyiki diyorum allahıma şükürler olsun ki çok mutluyum huzurluyum çok seviyorum.. SENDE KEŞKE DEMEMEK İÇİN SENİ SEVENİN YANINDA OL.. 7 YIL DİYORSUN BELLİKİ SENDE SEVİYORSUN YOKSA 7 YIL YÜRÜMEZDİ O İLİŞKİ.. BİR DAHA DİYORUM BÖYLE BİR HATA YAPMA ÇOK ACISINI ÇEKERSİN... :20:

ama sevmiyosa da çocuğu oyalamsına gerek yok jkendinden emn olsun ve napmak istediğine karar versin

Bence sen her şeyi bir kenara bırak :24:
Öncelikle güzel Türkçe'miz nasıl kullanılır onu öğren :34:

Back
X