N
nunnu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nunnu
-
ilişkimi bitireli 3 hafta oldu. onu öyle çok seviyordum ki ve halada seviyorum o denince akan sular duruo hala benim için ama yaptım bitirdim bu ilişkiyi her ne kadar içimde kalbimde bitiremesemde... 1bucuk yıldır beraberdik ama olmuordu ikimizde mutlu değildik bunu itiraf ediorduk birbirimize. ama deliler gibi aşıktık sonunda ben pes ettim yoruldum çünkü. hiçbirsey istediğim gibi olmuordu ancak ilk basta amacım sadece burnunu sürtmekti şimdiyse kafam cok karısık her ne kadar onu unutamasamda hasretınden mahvolsamda üzerimde bi rahatlık var anlam veremiorum..
ben hersey bitti deyınce mesajlar cektı hatta yalvarır duruma geldı çok üzüldüm halıne bıu yandan evet işte yalvar dıordum ama dıger yandan canım acıodu çünkü hala onun canı benım canım... en sonunda süre istedım düşünecegimi söledım ama sımdı ne yapacagımı bılmıorum ağlamak istemıorum artık ama onsuz olmakta istemıorum.. düşünüorum benı mutlu edecek istediğim değerı verebılecek bırı cıkar karsıma ama o kişiyi asla onun kadar sevemem.. bir yanda sevgim öteki yanda mutlu olma ihtimalım var. en iyi bildiğim seyse onu çook özlediğim ve delicesine sevdiğimsenağlama
ilişkimi bitireli 3 hafta oldu. onu öyle çok seviyordum ki ve halada seviyorum o denince akan sular duruo hala benim için ama yaptım bitirdim bu ilişkiyi her ne kadar içimde kalbimde bitiremesemde... 1bucuk yıldır beraberdik ama olmuordu ikimizde mutlu değildik bunu itiraf ediorduk birbirimize. ama deliler gibi aşıktık sonunda ben pes ettim yoruldum çünkü. hiçbirsey istediğim gibi olmuordu ancak ilk basta amacım sadece burnunu sürtmekti şimdiyse kafam cok karısık her ne kadar onu unutamasamda hasretınden mahvolsamda üzerimde bi rahatlık var anlam veremiorum..
ben hersey bitti deyınce mesajlar cektı hatta yalvarır duruma geldı çok üzüldüm halıne bıu yandan evet işte yalvar dıordum ama dıger yandan canım acıodu çünkü hala onun canı benım canım... en sonunda süre istedım düşünecegimi söledım ama sımdı ne yapacagımı bılmıorum ağlamak istemıorum artık ama onsuz olmakta istemıorum.. düşünüorum benı mutlu edecek istediğim değerı verebılecek bırı cıkar karsıma ama o kişiyi asla onun kadar sevemem.. bir yanda sevgim öteki yanda mutlu olma ihtimalım var. en iyi bildiğim seyse onu çook özlediğim ve delicesine sevdiğimsenağlama
inanma derim o gururuna yediremio yannzca herşeyiini fln yoketmicek bu biçeşit sınavda olabilir siizn için ama şöle bişi söliim bi erkek nekdrda çok sevse kolay pes edebilio biraz açık kapı bırakırsan kendini zorlar umudu olduunu görür uğraşır buda senin elinde kati olma açık kapı bırakdıını görsnyerimsenibendönemem ya isterim ama bunun için onun uğrasmasını istiorum bana mutluluk vadetmesini istiyorum.burnu sürtsün kıymetimi anlasın ama benı de sevsın askı yok olmasın bunu nasıl yapacagımı bılmıorum bıraz once msn de karsılastık benı sılmemiş bende onu sılmedım sılemedım ama bana benım onda olan herseyımı yok edecegını söledı bende ona aıt seyler vardı onlarıda yok etmemı söledi pes etti anlayacağınız.ben benim için canını verecek birini değil sadece benim için benden vazgecmeyecek askımdan vazgecmeyecek birini istiyorum doğrusu bu kişinin o olmasını istıorum napacam ya seviorum:'( malesef....senağlama
ne yapacağım ben çok karışık kafam kalbım yenık düşüo...yenilmekten korkuorum ben yalvaran taraf olmak istemiorum onunda yalvarmasını değil benım için birseyler ypmasını beklıorum o kadar.. beni unutamayacak biliorum ama benım için ugras versın birazcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?