• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgim ve mutluluğum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nunnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nunnu

Ziyaretçi
ilişkimi bitireli 3 hafta oldu. onu öyle çok seviyordum ki ve halada seviyorum o denince akan sular duruo hala benim için ama yaptım bitirdim bu ilişkiyi her ne kadar içimde kalbimde bitiremesemde:(... 1bucuk yıldır beraberdik ama olmuordu ikimizde mutlu değildik bunu itiraf ediorduk birbirimize. ama deliler gibi aşıktık sonunda ben pes ettim yoruldum çünkü. hiçbirsey istediğim gibi olmuordu ancak ilk basta amacım sadece burnunu sürtmekti şimdiyse kafam cok karısık her ne kadar onu unutamasamda hasretınden mahvolsamda üzerimde bi rahatlık var anlam veremiorum..
ben hersey bitti deyınce mesajlar cektı hatta yalvarır duruma geldı çok üzüldüm halıne bıu yandan evet işte yalvar dıordum ama dıger yandan canım acıodu çünkü hala onun canı benım canım... en sonunda süre istedım düşünecegimi söledım ama sımdı ne yapacagımı bılmıorum ağlamak istemıorum artık ama onsuz olmakta istemıorum.. düşünüorum benı mutlu edecek istediğim değerı verebılecek bırı cıkar karsıma ama o kişiyi asla onun kadar sevemem.. bir yanda sevgim öteki yanda mutlu olma ihtimalım var. en iyi bildiğim seyse onu çook özlediğim ve delicesine sevdiğimsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
ilişkimi bitireli 3 hafta oldu. onu öyle çok seviyordum ki ve halada seviyorum o denince akan sular duruo hala benim için ama yaptım bitirdim bu ilişkiyi her ne kadar içimde kalbimde bitiremesemde:(... 1bucuk yıldır beraberdik ama olmuordu ikimizde mutlu değildik bunu itiraf ediorduk birbirimize. ama deliler gibi aşıktık sonunda ben pes ettim yoruldum çünkü. hiçbirsey istediğim gibi olmuordu ancak ilk basta amacım sadece burnunu sürtmekti şimdiyse kafam cok karısık her ne kadar onu unutamasamda hasretınden mahvolsamda üzerimde bi rahatlık var anlam veremiorum..
ben hersey bitti deyınce mesajlar cektı hatta yalvarır duruma geldı çok üzüldüm halıne bıu yandan evet işte yalvar dıordum ama dıger yandan canım acıodu çünkü hala onun canı benım canım... en sonunda süre istedım düşünecegimi söledım ama sımdı ne yapacagımı bılmıorum ağlamak istemıorum artık ama onsuz olmakta istemıorum.. düşünüorum benı mutlu edecek istediğim değerı verebılecek bırı cıkar karsıma ama o kişiyi asla onun kadar sevemem.. bir yanda sevgim öteki yanda mutlu olma ihtimalım var. en iyi bildiğim seyse onu çook özlediğim ve delicesine sevdiğimsenağlama

tatlım senide ayrılanlar kulubune beklıoruz orda dertlesıoruza.s a.s

severken ayrılmak çok kötü yapmaaa geri dön:1no2:helak olursun gelen gideni aratır derler bunuda unutma yerini dolduramıycaın bi boşluk bırakabilir hem herzmn mutlu olamayabilirsinz aşk herzmn mutluluk vermiyo ama bide anne babalarımızı düşünün ne kavgalar ederler ama gene beraberlerdir saygıları sevgileri devam eder çabuk tüketmeyin sen geri dön sevdiğine sevmediin olsa nese ama seviosun:teselli:

.................................................................................................

biraz zaman ver kendine de , onada her şey olacağına varıyor gerçekten bu böyle istediğin kadar mücadele et ne karşındakileri ne de kendini değiştiremezsin..bir zaman sonrada duygularınız soğuyunca yine değerledirin aynı geleceğimi hayal ediyorsunuz...

önyargıyla yaklaşma..
başkasınıda seversin ilerde..eğer aranızda büyütecek bişeyler yoksa barış derim ben..
ama yok olmuyo yine biter diyosan bi sünger çek yaşananlara ve artık unutmaya çalış

dönemem ya isterim ama bunun için onun uğrasmasını istiorum bana mutluluk vadetmesini istiyorum.burnu sürtsün kıymetimi anlasın ama benı de sevsın askı yok olmasın bunu nasıl yapacagımı bılmıorum bıraz once msn de karsılastık benı sılmemiş bende onu sılmedım sılemedım ama bana benım onda olan herseyımı yok edecegını söledı bende ona aıt seyler vardı onlarıda yok etmemı söledi pes etti anlayacağınız.ben benim için canını verecek birini değil sadece benim için benden vazgecmeyecek askımdan vazgecmeyecek birini istiyorum doğrusu bu kişinin o olmasını istıorum napacam ya seviorum:'( malesef....senağlama
inanma derim o gururuna yediremio yannzca herşeyiini fln yoketmicek bu biçeşit sınavda olabilir siizn için ama şöle bişi söliim bi erkek nekdrda çok sevse kolay pes edebilio biraz açık kapı bırakırsan kendini zorlar umudu olduunu görür uğraşır buda senin elinde kati olma açık kapı bırakdıını görsnyerimseniben

...........................................................................

Canım benim severek ayrılmak kadar kötü birşey yok :1no2: Eğer bazı şeylerin üstesinden gelebileceğinize inanıyorsan kendinede ona da acı verme... belkiler bile olsa şansını dene bir kez daha ona şans ver.
Ama eğer yapamayacaksan bir daha sevsem bile yok olmaz diyorsan kendine, sakın ona bana zaman ver deme... Ben öle çok bekledim. Zaman ver demişti söz vermiştim aylarca beklemiştim. sonuç kırılan gururum beklediğim zaman hepsi boşa olmuştu. İçimde kalbimde olsa bile hayatım boyunca onu suçlycam beni boş yere beklettiği için. Ama bu dediğim yanlış anlaşılmasın eğer bi çıkar yol yoksa bekletme diyorum yerimseniben İyi düşün, dikkatli adımlar at, kırılan kalp bir daha yerine gelmez canım :teselli: ayrıca starlight dediği gibi açık kapı bırakmanda işe yarayabilir...

.........................................................

canım herseyden önce onu gercekten sevip sevmediğine karar vermelisin
çünkü -kendımden yola cıkarak konuşuyorm lütfen yanlş anlama - ilişkmin başlarında bnmde her istedigim olmuyrdu , sürekli ee ya bu olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olmazsa demekten yoruldm ..
bişeyleri elde edemıyordum.
baktık ki olmuyor bn yetinmedıkce o yetemediğini düşünuyor ayrılalım dedık
yapamadık -iyiki de yapmamışız-
o ara kendımde sorguladığm şey " onu gercekten sevıyor muyum" çnkü acaba daha iyisi olur mu gbi bi düşünce gelıyrdu aklıma , baktım daha iyisi de gelse onun yeri bambaşka , onu başka sevıyorum
önce onu gercekten sevip sevmediğini düşün
naçizane fikrim :)

..................................................

Ona sevmediğini söylemişsin. Onun da kafası karışmıştır ayrıca gururuda kırılmıştır. Sen onun yerinde olsaydın ne yapardın doğal olarak msn den bişi yazmadın konuşmazdın hiç. Eğer çok seviyorsan ki bunu söylüyorsun sen adım at konuşmayı dene... :teselli:

[ı][color="ındigo"]ne seninle ne sensiz
gibi bi durum olmuş
mantığınımı kalbinimi dinleyeceksin
işte buna sen karar vereceksin
son bi şans vermek daha makul gözüküyo[/color][/ı]

....................................................................................

canım anladıgım kadarıyla olayı gayet dogru bı karar vermıssın bence...
elını tasın altına koyacak kadar sevdıgınden kendısı emın olamamıs eskı erkek arkadasın...
o kendıne ınansa sende ona ınanırdın , şans verırdın ama...
o emek vermeyecegını solemıs, buda bır tecrubedır gercxek mutlulugu getırcek olan...
mutlu ama huzursuz ılıskıler cok goturur ınsandan...
huzurunu ılk plana al canım benım...
kendını bos bırakma ugraslar bul...

ne yapacağım ben çok karışık kafam kalbım yenık düşüo...:( yenilmekten korkuorum ben yalvaran taraf olmak istemiorum onunda yalvarmasını değil benım için birseyler ypmasını beklıorum o kadar.. beni unutamayacak biliorum ama benım için ugras versın birazcık...

canım yenilmek derken kastın ne.yalvaran taraf olmak istemiyorum demişsin insan sevince böyle küçük hesaplar yapmamalı bana göre.yani neden sevgimizi verirken cömert olmuyourz neden hep beklenti içinde oluyoruz yaptığımız verdiğimiz bir güzel hareketin neden hep karşılığını bekliyoruz.eğer gerçekten seviyorsam vede sevildiğime inanıyorsam yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışırdım.kesip atmak yerine birçok kişinin sahip olamadığı aşkımın tadını çıkarmaya çalışırdım.üç günlük dünya. aşk kaç kere kapını çalacak ki.sonuna kadar yaşardım sevgimi.sonunun ne olacağını kim bilebilir ki hayırlısını diler sonu ne olursa olsun vazgeçemem sevdiğimden.o beni birgün sevmese bile ben yine onu severim içimde.ben onu, o beni seviyor diye sevmiyorum ki.hakkında hayırlısı olsun.

canım kendine belirli bi süre ver ,göreceksin ki zaman insana neleri unutturmuyorki...
sana değer veren ve seni anlayan bi insan mutlaka karşına çıkacaktır...zaman herşeyin ilacı...kendini hiç hırpalayıp harap etme...hakkında hayırlısı olsun...:teselli:

dönmek ıstıyosan dön, ılerde sımdı o senın pesınde sen dırenıon
boyle durumun tersı olabılır bu kötu onu da düşün
süründür ıstıyosan dedıgın gıbı, degılse sevdıgınden ayrılanlar baslıgında beklıyoruz senı

üzeirndeki rahatlığın sebebi egonu tatmn etmen olabilir..hani sen bitirmişsin ya o bakımdan..ama hiç kimseyi bu kadar sevemem diye düşünme hayat bu insanın karşısına neler çıkacağı belli olmaz...çift dikiş tutmaz bunu da hiçbir zaman unutma..bundan sonraki hayatında mutluluklar..

Back
X