N
nunnu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nunnu
ilişkimi bitireli 3 hafta oldu. onu öyle çok seviyordum ki ve halada seviyorum o denince akan sular duruo hala benim için ama yaptım bitirdim bu ilişkiyi her ne kadar içimde kalbimde bitiremesemde
... 1bucuk yıldır beraberdik ama olmuordu ikimizde mutlu değildik bunu itiraf ediorduk birbirimize. ama deliler gibi aşıktık sonunda ben pes ettim yoruldum çünkü. hiçbirsey istediğim gibi olmuordu ancak ilk basta amacım sadece burnunu sürtmekti şimdiyse kafam cok karısık her ne kadar onu unutamasamda hasretınden mahvolsamda üzerimde bi rahatlık var anlam veremiorum..
ben hersey bitti deyınce mesajlar cektı hatta yalvarır duruma geldı çok üzüldüm halıne bıu yandan evet işte yalvar dıordum ama dıger yandan canım acıodu çünkü hala onun canı benım canım... en sonunda süre istedım düşünecegimi söledım ama sımdı ne yapacagımı bılmıorum ağlamak istemıorum artık ama onsuz olmakta istemıorum.. düşünüorum benı mutlu edecek istediğim değerı verebılecek bırı cıkar karsıma ama o kişiyi asla onun kadar sevemem.. bir yanda sevgim öteki yanda mutlu olma ihtimalım var. en iyi bildiğim seyse onu çook özlediğim ve delicesine sevdiğimsenağlama

ben hersey bitti deyınce mesajlar cektı hatta yalvarır duruma geldı çok üzüldüm halıne bıu yandan evet işte yalvar dıordum ama dıger yandan canım acıodu çünkü hala onun canı benım canım... en sonunda süre istedım düşünecegimi söledım ama sımdı ne yapacagımı bılmıorum ağlamak istemıorum artık ama onsuz olmakta istemıorum.. düşünüorum benı mutlu edecek istediğim değerı verebılecek bırı cıkar karsıma ama o kişiyi asla onun kadar sevemem.. bir yanda sevgim öteki yanda mutlu olma ihtimalım var. en iyi bildiğim seyse onu çook özlediğim ve delicesine sevdiğimsenağlama
Son düzenleyen: Moderatör: