Sevgimi... Mantıkmı...

SERRAV

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
50
0
0
Eskişehir
Lütfen bana bugün yardım edin bi karar vermem gerek.Evlenmek üzereyim, mantıgım ve sevgim arasında kaldım.İnsan hayatında herzaman kendini çok seven birine denk gelemez dimi.Ben şimdi denk geldim ama sevgi herşeye yetermi.

Sevdiginiz derim ben. Ama iyi-kotu bir isi olmali. Illa bol gelirli biri olmasi gerekmez. Ama bir isi de olmali. Ama evlenmek uzereyim demissiniz. Emin degil misiniz?

Evlilik hazırlıkları başladı bile ama ben kararsızım çünki benden 8 yaş küçük.İşi var çokda çalışkan.Benim iki,nci evliliğim olacak birde kızım var.Aynı umutsuz ev kadınlarındaki yasemin varya kızı gamze olan hani.ben öyleyim işte.

merhaba..
ıkıncı evlılıgınız olacak ıyı dusunun bır de evladınız varmış sıızn ıcın bırıncı planda karakter olmalı..
sizi sevıyorsa ve ıyı tanıdıgınızı dusunuyorsanız sız de boş değilsenız bır sans verın elbet ama evlenmiş olmak ıcın evlenmeyın içinize sinmeyen seyler varsa, ertrafımda gordugum kadarıyla kım acele edıyorsa hata yapıyor evlılık konusunda..

mantıklı gelmeyen yönleri nelerdir bilemiyorum ama biraz kalbi dinlemek gerekiyor bu durumlarda zaten ilk evliliğiniz değilmiş o yüzden hislerinize daha çok güvenebilirsiniz bence ama sevgi çok önemli gerçekten sevginiz varsa ve iyi bir insansa karşınızdaki sorun yaşasanız da aşabilirsiniz -ki hiç sorun yaşanmayan bir ilişki yoktur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…