- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
Ailemle tartıştım dayanamadım çünkü. eve ne zaman gelsem selam sabah verilmiyor sevgiyi sürekli haketmem gerektiğini söylüyorlar çocuk değilim iletişimi defalarca kurmaya çalıştım ama baktım olmuyor tartıştım kavga ettim ama en son o kadar sakin ses tonuyla diyorum ki beni neden sevmiyorsunuz diyorum nereni seveceğim be diyor babam bi kere basimi oksamadin be baba helal olsun dedim. Eskiden senin gibi kizlar çalışıp butun parayi babasinin eline verirdi biz senden parami bekliyoruz diyor senin derdin bizle kavga etmek hesap sorma diyor hayir baba sevgi bekliyorum bi nasilsin kizim demek zor mu diyorum sen bize hesap mi soruyorsun biz senle en son karakolluk olacagiz diyor ne demek istiyosun beni mi döveceksin diyorum gücüm yeter istersem seni şurda yere sererim diyor can güvenliğim yok o zaman diyorum sen delisin kafanda kuruyosun diyorlar napayım siz diyin aile atsan atilmiyor satsan satılmiyor ben de insanim dolup tasiyorum ne zaman desem ki artık bu konuyu arkadaşlarımla paylassam aileni kötülersen senden kötüsü olmaz diyorlar o zaman yanımda olun başkasının sevgisine niye ihtiyacim var diyorum.