Sevgiye açım/Mantıksızca bir ilişkiye devam ediyorum

her aç kalan hırsızlık yapmaya başlarsa bu dünyanın çivisi çıkar!!!!!!

Adam dürüst en azından sana karşı (nişanlısına değil) , seni kandırması oyalaması gibi bir durum yok..

Senin sorunun kendinle, başkası ile değil..

Çocukluğundan itibaren sevgiye, alakaya aç büyüyen insanların çoğu diyelim ki; bunun sebepleri ebeveynlerden birisinin vefatı, ya da boşanmalar, ya da başarısız bir gönül ilişkisi olabilir, buldukları dala sıkı sıkıya tutunurlar, doğru mu yanlış mı diye düşünmeden, sonuna bakmadan,çünkü onlar için sadece anlık sevgi ihtiyaçlarının karşılanması önemlidir.

Beyinlerinin bir yerinde kaybetme, sevilmeme, terkedilme , 2.plana atılma gibi korkular yerleşmiştir hep, yukarda saydığım sebeplerden dolayı, kendileri bunun farkında olmasalar da..

Sende de bu durumlardan birisi mevcut..
Karşına ilk çıkan, sana ilk sevgi sözcükleri söyleyen insana kendini duygularını teslim ediyorsun..
Anlık da olsa sevilme, dikkate alınma, vakit ayırılma ,diğer insanlara oranla senin için daha önemli, çünkü bu tarz şeyleri ya yaşamadın ya da çok az yaşadın..

Tipik kaybetm korkusu..

Çözüm yine sensin arkadaşım..

Kendine güvenmeyi öğreneceksin,kendini kandırmaktan vazgeçeceksin,kendin kendine senin ne kadar değerli olduğu söyleyeceksin, hatayı bile bile hatanın anlık cazibesinin seni esir almasına izin vermeyeceksin..

Bunları yapabilirsen zaten, beyninin yanlış olduğunu bildiği ama duygularının ağır basıp bitiremediğin bu saçma ilişkiyi bitirirsin..

güzelim yaşın genç..sevgiye aç olabilirsin ama bu kadar da kendinden ödün vermemen lazım...sen burada kullanılmayı göze alıyorsun ayrıca sahte bir sevginin içindesin..adam seni gerçekte sevmiyor,sende bunu biliyorsun ama bu sahtelik bile seni mutlu ediyor,artık nasıl mutlu ediyorsa....sonuçta gerçekleri biliyorsun...
güzelim sen önce kendi düzenini kur,işine sıkıca sarıl , hayatını kazan..önceliğin bu olsun..böyle yanlış ilişkiler senden çok şey alır götürür..daha güzel bir ilişki sende yaşayabilirsin..zamanını bekle..o kişidende ayrıl..ben sana hiç yakıştıramadım böyle bir davranışı..sen kendine nasıl yakıştırıyon?

herkese yazdıklarından ötürü teşekkür etmek istıyorum. yazılan cogu kelime bi neşter gibi sıyırdı gecdi ruhumu... ama gercekler acı değilmidir zaten. ewt daha gencim yaşım 24, elbet biri cıkıcak elbet bigun gelicek ve gercek bi sewgi yaşıycam/en azından umuyorum./
artık kendime gelip korkup nokta koymadıgım bu saçma sapan ilişkiye nokta koymanın zamanı geldi. 30 ocak da yani haftaya çift kişilik bi tiyatro bileti koymuşdu gecen hafta montumun cebine./o kadar mutlu olmuşdum ki. ve o anlık mutluluguma ragmen gidemi....:(
ve sanırım sewgi aclıgımı giderecek birini değil de, bi ugraş bulmalıyım kendime.
tekrar teşekkürler herkese...ii kalın.

herkese yazdıklarından ötürü teşekkür etmek istıyorum. yazılan cogu kelime bi neşter gibi sıyırdı gecdi ruhumu... ama gercekler acı değilmidir zaten. ewt daha gencim yaşım 24, elbet biri cıkıcak elbet bigun gelicek ve gercek bi sewgi yaşıycam/en azından umuyorum./
artık kendime gelip korkup nokta koymadıgım bu saçma sapan ilişkiye nokta koymanın zamanı geldi. 30 ocak da yani haftaya çift kişilik bi tiyatro bileti koymuşdu gecen hafta montumun cebine./o kadar mutlu olmuşdum ki. ve o anlık mutluluguma ragmen gidemi....:(
ve sanırım sewgi aclıgımı giderecek birini değil de, bi ugraş bulmalıyım kendime.
tekrar teşekkürler herkese...ii kalın.

çok doğru karar vermişsin... herşey istediğin gibi olur,inşallah....

Şimdi yara almadan kurtuldun belki de, ama hayatının hiç bir döneminde 2. kadın olmanı önermem. Hem kendin üzülürsün hem de başkalarını.. Önce sen kendini sev..

tek diyecegim empatı yapınız ve nişanlısının yerıne koyunuz kendınızı...
siz nişanlı olsanız ve nişanlınz bir baska kızla takılsa neler olur yada neler dusunurdunuz hiç dusundunuz mu?

bu dunya yapma-etme yeri... bugun siz bir baskasına yapıyorsunuz ...
yarın aynı durum sizin basınıza gelmeyecegi ne malum??
gorustugunuz bu adam evlenir sende ayrılırsın bir gun bir baskasıyla tanısır nişanlanırsın ve nişanlın bir baska kızla gorusup o kıza senle daha mutluyum dese ...

lütfen empati yapın sadece...
yanlış oldugunu bılıyorsunuz..
ama devam edıyorsunuz kusura bakmayın sızınkısı sevgi değil alışlanlık olmuş..

Niobem özür dileyerek sana şunu söylemek istiyorum. Senin durumunda olana "Bu ne perhis, bu ne lahana turşusu..." derler.
Hani sen bundan önceki 1,5 aylık ilişkinde "Beni eski sevgilisiyle aldattığı için ayrıldık." dememişmiydin.

Eeee bu ne şimdi.... Başka bir adamın nişanlısını aldattığı kadın konumuna düştün...

Adamın, nişanlısını aldatmaya zaten meyli varmış... Sen ya da başkası farketmez...
Neden kendini yama olarak olarak kullandırıyorsun... Yazık değil mi sana....

Sanki arkadaşın biraz akıllık yapıyor
Seninle vakit geçiriyor nişanlısını bırakmıyor
Zaten bırakmasın bıraksın demicem de
Seni bırakabilir istemezse tabiii
Bence kendini hemen toparla
Bu şekilde zaten sevgi açlığın geçmez sonunda daha kötü hissedeceksinnn
Bir an önce kafanı boşalt o kişiyi hayatından çıkar

canım kendindeki eksikliklerin zaten farkındasın.bu sebeple sorunun ne olduğunu anlamış biri olarak sorunundan kurtulma yollarına gitmelisin.yanlış denizlerde kürek çekmene gerek yok daha fazla bu çünkü sana zarar veriyor ve etrafındakilerin karşısında farklı bir insana bürünüyorsun.silkelen ve kendine gel bence.unutma sen değerlisin.ve hiç kimsenin alternatifi olma sen hep ilk ol ....

Back
X