Sevildiğinizi hissediyor musunuz?

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
İyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum :( 14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek

O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabiki 🤣 İnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam😂 Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...

İyi günler, size bunu soruyorum çünkü ben hissedemiyorum :KK43: 14 şubat gerginliğini biliyorsunuzdur, bilmeyenler için: Hediye beğenmemek

O günden beri bir tuhafım ben. Her kadın gibi özel hissedilmek istiyorum. Bu arada 8 Mart ı da kutlamadı tabiki 🤣 İnsanın içinden durduk yere bir çiçek göndermek gelmez mi? Gurbetteyim el insaf diyesim geliyor. Ben ona tatlı falan göndermek istiyorum, ondan gelmedikçe benim de içimden gelmiyor. Tam sipariş vereceğim elim gitmiyor kendime haksızlık gibi hissediyorum. Ondan bir şey geldiğinde ise de aşırı kalitesiz asla giyilmeyecek kıyafet geliyor. Onun parası kıymetliyse artık benim de kıymetli diyorum. Adamın kirada evi var, s*garaya ayda 700 800 vermeyi de biliyor. Bari çiçek ya Allahın çiçeği, bilmem ne sepetinde 75₺ ye bile var. Hayal kuruyoruz ama benim olduğum şehirde yaşama fikrine sıcak bakmıyor, çok uzakmış benim tayinimi bekliyor. Sevgi böyle bir şey mi Allah aşkına? Nasıl benden ayrı 2 sene geçirmeye okey diyor beni gurbette yalnız bırakıyor? Instagramda bakıyorum herkesin ellerinde çiçekler kapısında sırıl sıklam😂 Ben atanalı 7 ay oldu adam 1 kere yanıma gelmedi uçak denen icat var....neymiş yükseklikten korkuyormuş... Hem gelenlerin işi gücü yokmuş da ondan gelebiliyormuş (ne alakaysa). Aramızda 9 yaş var ben küçüğüm ondan mı böyle oluyor anlamıyorum ki. Keşke anneme söylemeseydim pişmanım kafam çok karışık kızlar. Ben sevilmediğimi hissediyorum...

Eşimle aramizda 8 yaş var, ben kucugum. Yaşla alakasi yok bu şeylerin. Sevilmediginizi dusunuyorsaniz sevilmiyorsunuzdur.

Bi de parasi olan bir adam para harcamiyorsa o kadini sevmiyordur bana göre kesin ve net bu bende boyledir. Odunluk filan da anlamam ben, seven hiç bir erkegin odun olduğunu dusunmuyorum cunku en sözde odunu en hediyeden anlamayani bile bir şey yapmaya çabaliyor sevince bunu biliyorum.

Sevilmediğimi hissedersem evliliği bile sallandiririm değil ki sevgili olarak yanimda tutacağim.

Sevmiyor diyemesem de parayı sizden daha çok sevdiği kesin. Fedakarlık deseniz o da yok. İleride ciddi bir yola girerseniz, diyelim evlendiniz, önceliği mutlaka ama mutlaka kendi keyfi ve rahatı olacaktır. Her konuda sizin ona uyum sağlamanızı bekler. Ben böyle bir adamla birlikte oldum ve insan kendini aşırı değersiz hissediyor. Ben devam etmemenizi tavsiye ederim.

İşte ben de bunu kabul edemiyorum
Seviyorsan kabul edeceksiniz yoksa değişmez. . .. tek taraf bakmayin sorun hediye konusunda ise görmezden gelirsiniz kibar anlayışlı sevdiğine eminsen devam edersiniz. Hayat hediye aldi verdilerden ibaret değil.. elini tutunca yüzüne bakınca bi goz kirpisindan mutlu oluyorsan takilma

çiçek konusunda size katlmıyorum, bende eşime alma çiçek falan çok pahalı gerek yok onun yerine markete gidelim dedi.:) ama bu kocamanın beni sevmediği anlamna gelmiyor tabi ki.ama diğer anlatıklarınız da kafam takıldı biraz ilğisiz gibi geldi.

Seviyorsan kabul edeceksiniz yoksa değişmez. . .. tek taraf bakmayin sorun hediye konusunda ise görmezden gelirsiniz kibar anlayışlı sevdiğine eminsen devam edersiniz. Hayat hediye aldi verdilerden ibaret değil.. elini tutunca yüzüne bakınca bi goz kirpisindan mutlu oluyorsan takilma
Yanyanayken mutluyuz ama uzak mesafe ilişkisinde bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Yanyana olsak ben bu kadar hediye surpriz falan beklemezdim

Durumumuz kötü değil gelirimiz var. Eşim hediye almaz öyle pastalar kutlamalar falan olmaz bizde. onun kredi kartından ben kendime hediye alırım :D
Ama sevildiğime o kadar eminim ki gözüm arkada değil Allah razı olsun ondan beni hediyelerle değil sevgisiyle güveniyle mutlu ediyor :)
Sabah işten geldiğinde bana sarılmadan öpmeden saçlarımı okşamadan uyumaz.
İşten geldiğimde bazen evde olur ayakkabımı çıkarana kadar kapıda bekler sarılır gülerek karşılar. İşten eve koşarak gelir.
Hiç beklemiyorum ondan hediye falan. Yanımda olsun yeter. :)

Düşünen taa iraka cicek gönderir vesselam biraz ağırdan alin olmazsa yol verin en kisa surede.
bu yaslar gelmiyor uzak iliski bana kalirsa cok yürümüyor .
gozden irak gönülden irak .ben gecmisimde uzak iliski yürütmedim.bi şekilde bitiyor zamanimdan calmisim simdi düşününce .oda baskalari ilede görüşmüş sonradan öğrendim

çiçek konusunda size katlmıyorum, bende eşime alma çiçek falan çok pahalı gerek yok onun yerine markete gidelim dedi.:) ama bu kocamanın beni sevmediği anlamna gelmiyor tabi ki.ama diğer anlatıklarınız da kafam takıldı biraz ilğisiz gibi geldi.
Kara bahtim kör talihim:KK14: Benim önceki sevgilim de böyleydi

Durumumuz kötü değil gelirimiz var. Eşim hediye almaz öyle pastalar kutlamalar falan olmaz bizde. onun kredi kartından ben kendime hediye alırım :KK70:
Ama sevildiğime o kadar eminim ki gözüm arkada değil Allah razı olsun ondan beni hediyelerle değil sevgisiyle güveniyle mutlu ediyor :)
Sabah işten geldiğinde bana sarılmadan öpmeden saçlarımı okşamadan uyumaz.
İşten geldiğimde bazen evde olur ayakkabımı çıkarana kadar kapıda bekler sarılır gülerek karşılar. İşten eve koşarak gelir.
Hiç beklemiyorum ondan hediye falan. Yanımda olsun yeter. :)
Ne mutlu ne güzel.. 💖

Cidden uzuldum simdi cunku seni hak etmiyordu sana defalarca soyledi herkes burda.. sen ciddi birsey dusunuyorsanda bu herif oyle birsey dusunmez senle.. yani hayal kirikligi yasarsin tekrar simdiden soyleyelim. Birde isin kotusu herif senin fiziki ozelliklerin yuzunden baya kompleks olusturmustu sende.. bence bu hediye mevzusuda kotu olmus.. kimi erkek
Anlamaz hediyeden filan ok.. ama yani burnuna agzina bu kadar dikkat eden laf eden bir erkek ve hediyeyi akil edecek bir erkek eminim anliyodur bu islerden . Ki
Maddi durumuda iyi diyorsun.

Sen benim
Arkadasim olsaydin seni boyle bir herifin yaninda gormek istemezdim, soylerdimde.. cunku hic sevmiyor diyemem
Kesin olarak ama sanki
Pek deger vermiyor

Back
X