• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevildiğinizi nasıl anlarsınız bayanlar yardım

Ben bunu çok geç fark ettim malesef sevilmiyorum sadece öyle olsun istediğim için öyle görmüsüm vardır bundada bir hayır zararın neresinden dönülse kardır

ahhh biz kadınlar nasıl görmek istersek öyle görürüz herşeyi, herkesi..bu yüzden kolay aldanır çabucak inanırız ilüzyonlara..ama önemli olan ne yaşarsan yaşa kalbinden sevgiyi hiç eksik etme canım sadece dersini al ve ilerle...hiçbir şey boşa yaşanmıyor bu hayatta her şeyin bir sebebi var..böyle düşün ..

ahhh biz kadınlar nasıl görmek istersek öyle görürüz herşeyi, herkesi..bu yüzden kolay aldanır çabucak inanırız ilüzyonlara..ama önemli olan ne yaşarsan yaşa kalbinden sevgiyi hiç eksik etme canım sadece dersini al ve ilerle...hiçbir şey boşa yaşanmıyor bu hayatta her şeyin bir sebebi var..böyle düşün ..
Haklısınız dersimi aldım zaten çokda acı çektim ama beklicem benide seven biri olur elbet

Vay helal olsun enişte ye sevgi ne güzel ya Rabbim hiç bozmasın inşallah banada beni seven birini nasip etsin ömür boyu mutluluklar dilerim
Amin inş.. Rabbim herkese huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin. Mutlu kadın= mutlu erkek+mutlu yuva+mutlu çocuklar :) Allah huzurumuzu sevgimizi artırsn inş,herkesin..

Bakışından.

Romantiklik yapmıyorum, bakışlarından anlarsın.

Back
X