sevilim ve evlenme isteği(aşırı)

kaptanderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
16
2
3
33
sırf yardım almak için bu iteye üye oldum bugün :( kızlar bayanlar.4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım işe başladı maddi durummları fazla iyi ben bu sene bitirdim okulu atanamadım 100 kişi kaldı önümde şubatta atama bekliyorum öğretmenlik.erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ben ise şubatta atanıp en az 1 sene çalışıp asaletimi olsun almak istiyorum o ise önümüzdeki yaza düğün istiyor ama eğer şubatta atanırsam 1 yıl hiçbir şekilde yerimden kıpırdayamam ayrılık noktasına geldik ne yapıcam bilmiyorum ben çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum

Ne olursa olsun işe başla ve mesleğin elinde olsun. Evlendiğinde de asla işten ayrılma. Mesleğim ve ekonomik özgürlüğüm için gerekirse 1000 tane sevgiliden vazgeçerim.

Onca zaman seni okutup, meslek sahibi yapan ailenin emeklerini, düşüncesiz ve bencil bir adam için hibe mi ediceksin?

Ne olursa olsun işe başla ve mesleğin elinde olsun. Evlendiğinde de asla işten ayrılma. Mesleğim ve ekonomik özgürlüğüm için gerekirse 1000 tane sevgiliden vazgeçerim.

Onca zaman seni okutup, meslek sahibi yapan ailenin emeklerini, düşüncesiz ve bencil bir adam için hibe mi ediceksin?

agziniza saglik......:KK9:

Maddi durumunun iyi olması gözünü boyamasın. Ben olsam bu tipte bir adamla yapamazdım.

Her ne olursa olsun kesinlikle çalışma isteğinden vazgeçme hayat bu ne getirir ne götürür belli olmaz.isterse dünya zengini olsun calismalisin verdiğin bir emek var ve maddi manevi yasadiklarin var.bir erkek için onun söyledikleri için kendi kararlarından vazgeçme

Önce meslek. Erkek arkadaşınız biraz sabretmeli. Onun ısrarlarına boyun eğmemenizi öneririm. Seviyorsa bekleyebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

bende sizin gibi düşünüyorum maddi durumu iyi diye benim çalışmamı istemiyor 4 senedir birlikteyiz üstelik senin 1 ayda kazanacağın parayı ben 1 günde kazanıyorum yorulmanı istemiyorum diyor hem laf sokuyor hem düşünüyormuş gibi yapıyor ne yapacağımı şaşırdım :(

sırf yardım almak için bu iteye üye oldum bugün :KK43: kızlar bayanlar.4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım işe başladı maddi durummları fazla iyi ben bu sene bitirdim okulu atanamadım 100 kişi kaldı önümde şubatta atama bekliyorum öğretmenlik.erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ben ise şubatta atanıp en az 1 sene çalışıp asaletimi olsun almak istiyorum o ise önümüzdeki yaza düğün istiyor ama eğer şubatta atanırsam 1 yıl hiçbir şekilde yerimden kıpırdayamam ayrılık noktasına geldik ne yapıcam bilmiyorum ben çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum

"Erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor, ben kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum" demişsiniz de...

Çalışın o halde...

Okumuşsunuz adamdan icazet mi alacaksınız?

Aileniz maddi manevi neleri var neleri yoksa sadece bir yıl çalışasınız diye mi okuttu sizi?

Onun maddi durumunun fazla iyi olması sizi bağlamaz...

Bunun boşanması var, ölümü var, çalışma diyen adamın kafası atınca hazır yiyici demesi var.

Var da var ama ortada dert yok.

Yani bunu mesele haline getirmeyin, kafaya taktığınızı ona yansıtmayın, bildiğinizi okuyun...

Kadınlar her konuda diş gösterebiliyor da iş birey olmaya gelince sinip kalacak halimiz yok ya...

sırf yardım almak için bu iteye üye oldum bugün :( kızlar bayanlar.4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım işe başladı maddi durummları fazla iyi ben bu sene bitirdim okulu atanamadım 100 kişi kaldı önümde şubatta atama bekliyorum öğretmenlik.erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ben ise şubatta atanıp en az 1 sene çalışıp asaletimi olsun almak istiyorum o ise önümüzdeki yaza düğün istiyor ama eğer şubatta atanırsam 1 yıl hiçbir şekilde yerimden kıpırdayamam ayrılık noktasına geldik ne yapıcam bilmiyorum ben çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum
Güvenme güzelliğine bir aivilce yeter, güvenme malına bir kıvılcım yeterr.. varlıklı diye sakın aldanma. İşini öncelikli tut. Evlilik hertürlü olur....

[QUOTderya, post: 37643808, member: 635652"]bende sizin gibi düşünüyorum maddi durumu iyi diye benim çalışmamı istemiyor 4 senedir birlikteyiz üstelik senin 1 ayda kazanacağın parayı ben 1 günde kazanıyorum yorulmanı istemiyorum diyor hem laf sokuyor hem düşünüyormuş gibi yapıyor ne yapacağımı şaşırdım :KK43:[/QUOTE]

Ne kazanirsa kazansin kendi emegin farkli bunu bilmelisin ve boyle kucumsemesi bana gore saygisizlik bence isi degil de bu adamla birlikte olmayi cok iyi dusunmelisin

Çok seven insan bekler sen hiç merak etme. Planlarını gerçekleştir ondan sonra. Ben çok şükür mutlu bi evlilik yaptım. Buna rağmen evlenmeden önce tek birşey kalmıştı yapmak istediğim, eşim tam o ara aileleri tanıştırmak istedi çok, hayır bu işi yapmadan asla dedim, çok ısrar etti başka müsait zaman ancak 1 sene sonra olur diye, ailem dd kızım madem öyle o planını da evlendikten sonra eşinle birlikte gerçekleştirirsin dedi. Eşim de aynı şekilde sözler verdi ama işte evlendik çocuk oldu hemen . Hiç pişman değilim çok mutluyum ama o da içimde kalmadı değil.

bende sizin gibi düşünüyorum maddi durumu iyi diye benim çalışmamı istemiyor 4 senedir birlikteyiz üstelik senin 1 ayda kazanacağın parayı ben 1 günde kazanıyorum yorulmanı istemiyorum diyor hem laf sokuyor hem düşünüyormuş gibi yapıyor ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

Kısacası sizi eziyor.

Evlenince de aynısını yapacak.

Sizin başka konulardaki çabanızı, emeğinizi de küçümseyecek, üstünlük taslayacak.

Erkekler para kazanarak kadınlardaki zeka, beceri, sağduyu açığını kapattıklarını sanmasalar egoları kangren olurdu herhalde...

Ne zavallı bir bakış açısı... :KK12:

Aşırı diye parantez neden anladık evlenmek istiyor :KK51:
önce işin olsun evlilik 1 yılda bekler 2 yılda o kadar emek verip okumuşsun
zaman kötü boşanmalar arttı ayaklarının üstünde dur

sırf yardım almak için bu iteye üye oldum bugün :KK43: kızlar bayanlar.4 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım işe başladı maddi durummları fazla iyi ben bu sene bitirdim okulu atanamadım 100 kişi kaldı önümde şubatta atama bekliyorum öğretmenlik.erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor ben ise şubatta atanıp en az 1 sene çalışıp asaletimi olsun almak istiyorum o ise önümüzdeki yaza düğün istiyor ama eğer şubatta atanırsam 1 yıl hiçbir şekilde yerimden kıpırdayamam ayrılık noktasına geldik ne yapıcam bilmiyorum ben çalışmak kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek istiyorum
Sonunda aklı başında bir genç aşık çıktı karşımıza sayın seyirciler:KK9:. Düşüncelerinde sonuna dek arkandayım. Hadi evlendiniz, sen ayaklarının üzerine hiç basmamışsın ve Allah muhafaza ilerde anlaşamayıp boşandınız,ailen de destek olmadı peki ya sonra ¿ Sevgilinin ailesi seni çalışman konusunda destekliyorsa sevgilini ikna etmek adına onlara başvuruda bulunabilirsin ve ikna etme sürecinde de sakin ve duygu sömürücü tavırlar takın :KK62: biraz tatlı şeytanlıklar yap:KK62:

Kimse icin özellikle bir erkek icin mesleginizden vazgecmeyin sakin. Okadar okumussunuz tabikide calisacaksiniz. Nedemek calismanizi istemiyor. Seviyorsa bir sene daha beklesin.

maddi durum falan hikaye sizin kendi ayaklarınızın üzerinde durmanızı istemiyor kendine bağımlı olmanızı istiyor. bir önceki konudaki yazımı tekrarlıyorum.

aileler tonla cefa çeksin kızım okusun iyi bir hayatı olsun diye kızlar da bir tane zırtapoza takılır böyle çalışmasammı diye dertlenir aah ah ne diyeyim ki...

Back
X