sevilim ve evlenme isteği(aşırı)

bende sizin gibi düşünüyorum maddi durumu iyi diye benim çalışmamı istemiyor 4 senedir birlikteyiz üstelik senin 1 ayda kazanacağın parayı ben 1 günde kazanıyorum yorulmanı istemiyorum diyor hem laf sokuyor hem düşünüyormuş gibi yapıyor ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

onun bir günde kazanacağı para değil de senin bir ayda kazanacağın para tatlı olur...

ne işi yapıyor da yeni işe girdiği halde yüklü para kazanabiliyor. ütopik geldi..

Maddi durumu aşırı iyi dediğin hangi meslek acaba?
Serbest falan mı çalışıyor?

kumaş fabrikaları var yurt içi yurt dışı bir çok yer ile çalışıyorlar... ama ben bununla ilgilenmiyorum sevdiğim için onunlayım ve çalışmakta istiyorum :/

onun bir günde kazanacağı para değil de senin bir ayda kazanacağın para tatlı olur...

ne işi yapıyor da yeni işe girdiği halde yüklü para kazanabiliyor. ütopik geldi..

şöyle söyliyim amcasının kumaş yün fabrikası var ve hiç çocuğuı yok erkek arkadaşım askerden gelincve direk o işin başına geçti yoksa yeni bi işe başlayan birisinin durumu bu denli iyi olamaz

Onca yıllık emeğine nasıl kıyacaksın?
Vize, final öncesi sabahladığın günleri, ailenin yıllarca sana verdiği emeği, çabanı nasıl çöpe atacaksın
İçine sinecek mi
Bunlar için onu suçlamadan durabilecek misin?

yok ben çalışacağım zaten kendimden eminim ...uzağa gitmemi istemiyor ve bu sürekli kavga konusu napıcam bilmiyorum hem çalışıp hem onun gönlünü nasıl mutlu ederim :(

yok ben çalışacağım zaten kendimden eminim ...uzağa gitmemi istemiyor ve bu sürekli kavga konusu napıcam bilmiyorum hem çalışıp hem onun gönlünü nasıl mutlu ederim :KK43:
Bunca zaman okulu bitirmek için verdiğiniz çabayı anlatın
Bunca emeğe saygısızlık yapmaz sanırım

Back
X