Sevilmek istiyorum

Sabah sabah bi girdim instagrama herkesin eşi çocuğu herkesin ciddi ilişkisi var yüreğim sızlıyor bi kere güzel bi ilişkim olmadı sevilme ihtiyacımla nasıl baş edeceğim 🥹
Merhaba,
Duygunuz çok insani ve hepimizin hayatının bir döneminde en az bir kere yaşamış olduğu bir şey. Allah tez zamanda karşınıza boyu boyunuza, huyu huyunuza denk birini çıkarsın. 😘💜

Sabah sabah bi girdim instagrama herkesin eşi çocuğu herkesin ciddi ilişkisi var yüreğim sızlıyor bi kere güzel bi ilişkim olmadı sevilme ihtiyacımla nasıl baş edeceğim 🥹
Hayır orada ne görmeyi bekliyordunuz ki? Adam karısının saçını çekip birbirlerine tükürürken fotoğraf çekip paylaşım yapacak halleri yok ya.. kocişi aldatma keyfi, yerleri silerken ben ya da alacaklidan kaçma keyfi.. tabi ki sadece mutlu oldukları ya da mutlu numarası yaptıkları hallerini gösterecekler...

Sizinle arkadaş olmak isterdim. :)
Bu konulardaki yorumlarınız olgun ve pozitif.
Tesekkür ederim nazik yorumunuz icin. Yorumlarim birazcik da olsa iyi geliyorsa ne güzel :). Yalan yok, bende bir cok kez ayni böyle negatif düsüncelerle savastim (hala oluyor tabi ki). Bir kac sene önce hele "bu kim, ben miyim bu" derdim yorumlarimi görseydim :KK70:. Ama hep böyle biraz biraz düsüncelerimi degistirmeye özen gösteriyorum ve daha iyi oluyor her sey. 🌻

Ayni hissiyata sahibim. Üstelik senden bir 5 yaş büyüğüm.

Genel olarak beğenilen bir kadınım. Flörtlerim, sevgililerim de oldu elbette. Ancak ciddi, karşılıklı sevip sevildiğim bir ilişkim olmadı. Bu saatten sonra olacağına dair de pek bir ümidim yok maalesef. Son zamanlarda hayat kalitemi düşüren bir mevzu olmaya başladı bu. Mutlu ilişkisi olan arkadaşlarımla görüşme isteğim dahi yok.
Benimde aynı şekilde çok hevesleniyorum ilişkisi olanlara sevilenlere

25 yaşındayım küçük bir hastanede çalışıyorum bu yaşa kadar güzel bi ilişkim olmadı bıktım artık ne zaman evlenecen kimseyi bulamadın sorularından en son bulamadın kimseyi 40 üstü boşanmış adamlarla görüş bile dediler
Ya ne alaka ben ben de 25 yaşındayım, yani bana böyle bir cümle asla kurulmadı. Troll mü yapıyorsun ?

25 yaş en hızlı zamanlarımdı vay be çok güzel günlerdi 😍 Hayatımın hep o zamanına dönmek isterim bir yaş seçecek olsam. Kendi paramı kazanıp,yiyip,içip gezdiğim zamanlar 🥹
Sende en güzel zamanın olarak hatırla bu yaşını dolu dolu yaşamaya başla sana eşlik edecek biri gelir yanına zaten 👍

Çevre baskısı yemeyen yoktur herhalde aramızda sende duyma onları. Onlar için yaptığın seçim yanlış olur. Evlenmek içinde evlenme sakın.

Ya ne alaka ben ben de 25 yaşındayım, yani bana böyle bir cümle asla kurulmadı. Troll mü yapıyorsun ?
İnsanlar o kadar hadsiz ki evlenmeyi düşünmüyorum dememe rağmen birilerini yakıştırıyorlar. Sen benim kültür seviyemi, hayat görüşümü ne kadar iyi biliyorsun da alakasız birini bana yakıştırabiliyorsun! Çizdiğim sınırı karşı taraf anlamamakta ısrar ediyor. Bundan sonra erkek arkadaşım var yalanını uyduracağım...

Back
X