Sevincimi ve korkumu paylaşmak istedim

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Merhaba Hanımlar Nısan başı bebeğimin karnimda kalp atışlarının durmasından dolayı aldırmak zorunda kalmıştım .Her neyse dün adet günüm geçmemesine rağmen şüphelerim den dolayı test yaptım pozitif cıktı .Emin olmadım doktora gittim doktor ultrasonda göremedi kan testine gönderdi.Ve değerim 357,9 cıktı:) Bir yandan o kadar seviniyorm ki anlatamam kimseye de henüz söylemek istemiyoruz yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyoruz açıkçası .Tekrar doktora gidemedik sonucu götürmeye ama kâğıtta yazan bu sefer 5 hastalığa denk geliyor .Doktorumuz bayramdan sonra geleceği için o zaman erteledik.zaten su an birşey de gözükmüyor.Sizin hamilelik döneminde değeriniz nasıldı? Aileme sizce ne zaman soylemeliyim?Çok korkularım var beni biraz rahatirısanız sevinirim .Şİmdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun saglikla kucaginiza alırsınız inş ilki neden kalp atışları durdu kan pıhtılaşmasına baktirdinizmı aksatmayın bu sefer

Hayırlı olsun saglikla kucaginiza alırsınız inş ilki neden kalp atışları durdu kan pıhtılaşmasına baktirdinizmı aksatmayın bu sefer
Amin inşallah.Vallahi doktor ilk gebelikte normal dediği için test yaptırmadı.Ama şimdi yine aynı doktora gideceğiz .Bakalım ne diyecek ona göre bir yol izleyeceğiz.

Hayırlı olsun. İsterseniz bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırın değer hızla artıyordur. Benimde ilk gebeliğim öyleydi 2 ay sonra tekrar hamile kaldım sorunsuz.

Bormalde doktorlar 3. Boş gebelikten sonra genetik testlere falan bakıyorlar

Değerim normal mi peki sizin nasıldı?

Iyi mı gerçekten :)vallahi bayramın bitmesini iple çekiyorum .çok teşekkür ederim:)
Gayet guzel benm adetm 2 gun gecikince 280 di , oyle iki gunde bir gerek yok dedi dr haftaya gel dedi hem zaten bayram tatili bayram sonu gidersin insallah guzel sonuclar alirsin :)

Degeriniz çok normal ve gayet güzel.size tavsiyem hemen doktora gitmeyin şuanda karından bakıldığında kese ve bebeği göremezler..daha çok kucuk.bi 10 gün sonra gayet güzel görünür:) bayramda kendinizi çok yormayin,ağır iş yapmayın,çayi çok açık içi,kahveyi çok azaltin,sigara içiyorsanız tamamen kesin.bol su için ve sağlıklı beslenin.stressiz bir hamilelik geçirip hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

Çay kahve günde bir tane sanırım önce ki gebeligimde gittiğim doktor öyle demişti.Degerler hamilelik ilerledikçe yükseliyor mu nasıl anlıyorsunuz normal olduğunu .Dediginuz gibi gitmenin bir anlamı yok zaten bir şey gözükmedi .Bayramdan sonra ya kadarda çatlayacağım meraktan :)))

Evet iki gün sonra bu değer iki katı artarsa normal bı gebelikten söz edilmiş oluyor.fakat şöyle bir durum varki siz daha önce normal bi gebelik geçirdiğiniz için muhtemelen yine normal gebeliktir kanaatindeyim.kimyasal gebelikte değerler iki katına artmaz bide degeriniz yüksek yani bence korkmayın o zamanla artacaktır.yani size tavsiyem iki gün sonra tekrar kan testi verip artmasına bakmaktansa hiç yormayin kendinizi bekleyin 7-10 gün,gidin ultrasonda baksınlar.zaten zamanla gebelik belirtileriniz artacaktır.asiri açıkma v.s gibi.cok yakınlarınız hariç daha kimseye duyurmayın.

Açıkçası biz 3 aylık olduktan sonra söylemek istiyiryz ailemize falan .Tabi o zamana kadar sağlıklı olur ve söyleyememekten çatlamazsak :) ilk kk duydu :) Siz ne zaman söylediniz ?

Açıkçası biz 3 aylık olduktan sonra söylemek istiyiryz ailemize falan .Tabi o zamana kadar sağlıklı olur ve söyleyememekten çatlamazsak :) ilk kk duydu :) Siz ne zaman söylediniz ?
Canım ben 9.haftalarda söyledim 11.hafta kalbi durdu.nasip bu işler benim tekrarlayan düşük sıkıntım var.bu ilk gebelikte anlaşılmıyor çevremde birçok insan ilk gebeliği kalbi durup ikincisini sağlıklı alıyorlar korkmayın inşallah.bana kalırsa ben bir daha gebe kalirsam kalp atışını duyunca anneme ve KV me söylemeyi düşünüyorum.benim geç söylememde iyi olmadi.bi sevindiler birandada çok üzüldüler.annen ve KV den saklama ama onlarda kimseye duyurmasınlar.kardeslrrde bilsin:) geriye kalanlar bilmese iyi.bayramda deme ama.

Aslında haklısın paylaşmak ta istiyorum bir yandan dediğin doğru .Peki senin tekrarlayan düşük derken .Bir gebelik geçirmedin mı?

Adetim 8 gün geçtiğinde değerim 68 idi
Geç döllenme olduğunu söylediler
İnşallah istediğiniz gibi olur

Benim binlerdeydi ama adetten bir hafta geçmişti. Testten ikigün sonra yaptır tekrar iki misli değer çıkıyor normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…