Sevineyim mi üzüleyim mi anlayamadım?

masal77

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
322
154
628
1,5YILDIRbebek istiyoruz olmadı dr ye gittik korunmasız ilişki ile 1yılı geçip hamile kalamayanları infertivite gurubuna alıyormuş-adetin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi,gittim pralaktin hormonum yüksek çıktı bir ilaç verdi-eşime de spermiyografi yapıldı 2kez birinde normal morfoloji %2diğerinde sıfır çıktı-normal yolla çocuk okması zor dedndi-eşimdede sperm kalitesini artırıcı ilaç verdi 3ay kullanın dedi-bugün adetimin 11günü hala devam ediyor aradım dr yi kanda gebelik e bakalım dedi-kanda gebelik çıktı-ve düşük yapıyormuşum-bebek yaşayıp yaşamayacağı cuma günü belli olacakmış.hemen verdiği ilacı kesti-herşeyin doktor kontrolünde olup da böle olması ilginç-kanam hala devam sanırım bebeği kaybediyoruym kandaki oran düşük çıktığı için ilaç verilmiyormuş cuma gününü bekliyoruz hayırlısı?(ve hormon tahliline gittiğim zaman gebelik varmış ve anlamadılar)
sizin de başınıza böle bir durum geldi mi?
kullandığım ilaç dostineks di- bir zararaı olmaz dedi ama bilginiz var mı?deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Ayy cnmm gecmi olsun.cok uzuldum ve sasirdim nasi anlamadilar.ya da dr alttan ultrasyonla bakmadilar mi...

cnmm öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah ım çoocuğunuzu size hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bağışlasın:nazar: ...ben bekarım ama dr.lar hakkıda şunu söyleyebilirm asla en az 2 dr.a gidip en az 2 farklı hastanede tahlil yapmadan tedaviye başlamayız biz ailecek öleyiz o kadar çok dr.hatası yada dr.un ihmali gördüm/k ki
benden size de tavsiye hiçbir tedaviye ki böyle önemli birşey için birkaç tahlil yaptırmadan başlamayın

Back
X