SEVİP SEVMEDİĞİ NASIL ANLAŞILI, NASIL DAVRANILIR, HAK EDİYOR MUDUR? Lütfen Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ohc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
20
0
36
İstanbul
8Aydır süren bir ilişkim var yaşım daha 18 ama ben hayatım da çok ilişki yaşayan biri değilimdir erken büyüyüp olgunlaşan biri oldum bu yaşlar da aşkın olabileceğine inanmayan biriydim ama ilk defa aşık oldum ve tüm özelliklerimle tamamen değiştim konuya geçelim...
Sevgilim çok kıskanç çok koruma altına alan ve aşırı sinirli biri ben onun için ailemle vakit geçirmektense hep onunlayım annemle babamdan daha çok görüşüyoruz okulda değil sadece bütün yaz sabah 10dan akşam 10-11lere kadar beraberdik şuanda öyle ama çok sık kavga ediyoruz hemde çok saçma nedenlerden ve her ne kadar küçükte olsak biz evlenelim istiyoruz uzun süre var daha biliyorum ama o hep öyle söyleyince bende heves ediyodum
Son günlerde iyice kavga ediyoruz ve ben artık dayanamıyorum ne kadar böyle söylediğime bakmayın her zaman mesaj atan arayan genelde ben oluyorum çünkü alıştım heran yanımda olmasına uzakta olmasına dayanamıyorum yine arayıp beni yanına çağırsın aşağıdayım in hadi demesini istiyorum ama olmuyo bu aralar sizce b-ne yapmayalım en son ailemden birine gidiceğim için bana kızdı ve annemle gidicektim eve oturmaya yani hatta şuan konuşmuyoruz nolur akıl verin bana sevmiyo mu sizce ya ama öyle güzel davranıyo ki bütün ailesi beni biliyo 3.aydan bana kolye bile almıştı öylesine içinden geldiği için almıştı nolursunuz yardım edin lütfen nasıl davranmalıyım bu kadar uğraşmaya devam etmeli miyim yoksa beklemeli miyim

Sevmiyor değil aksine seni çok sevip değer verdiği için herkesten kıskanıyor:)
Bu seni sahiplendiğini sana gerçekten değer verdiğini gösterir
Ama uzun vadede bu kıskançlık cidden problem olur
Beraber oturup konuşmayı denediniz mi hiç bunu çözmek için?

çook nerdeyse hergün söylüyorum sinirlenme sakin ol benim gözüm zaten senden başkasını görmüyo ve zaten kimseyle konuşmuyorum diyorum ama cevabı hep aynı dayanamıyorum sinirleniyorum hakim olamıyorum falan diyo o da biliyo haksız olduğunu ama önceki ilişkilerinde yaşadıklarından dolayı galiba geri dönüşü fazla yapamıyo çok nadir yani o da küsken arar nerdesin der aşağıda bekler yanına giderim sarılır barışırız öyle olur ya ben onu çok seviyorum evet ama o da hissettirsin istiyorum bazen çok iyi oluyo yanındaki arkadaşlarından da kaynaklanıyo bazen erkek olduğu için DELİKANLILIK ya sevgiliye çok fazla sevildiğini belli etmemek gerek mesela asla özür dilemem der hatta yakın arkadaşı da hayatta özür diletemezsin der ama kaç kere özür diledi bende hemde arkadaşlarının yanındayken bile dedi ama işte peki şimdi ne yapmalıyım böyle üstüne düşmeye devam mı yoksa onu mu beklesem

Erkek arkadaşın seninle yaşıt mı yoksa yaşca büyük mü?
18 yaşındayım demişin ama erkek arkadaşın da o yaştaysa çok takılma derim daha çocuk denecek yaşta
Sevgisini gözündeki değerini daha nasıl hissettirmesi gerektiğini bilmiyor olabilir
Ama yaşça büyükse en azından bazı şeyleri öğrenmiş olması gerekirdi. Mesela erkek arkadaşlarının gazına gelmemek gibi..
Sen yine sevgini ilgini belli et bence canım ama çok da üstüne düşme. Çok üstüne düşersen bu sefer bıktırır soğutursun kendinden sen kaybedersin
Yeri gelince geri adım atmasını da bil ağırlığını koru yani:)

Sevgilinin yaşı nedir?

İkinizde daha çok tecrübesizsiniz ilişki konusunda
Fazla kasmayın tadını çıkarın yaşadığınız güzel şeylerin
Gözünüzde sorunları büyütüp problem yaratmayın derim ben..:)
Ne de olsa o yaştaki aşkların çoğu bugün var yarın yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…