8Aydır süren bir ilişkim var yaşım daha 18 ama ben hayatım da çok ilişki yaşayan biri değilimdir erken büyüyüp olgunlaşan biri oldum bu yaşlar da aşkın olabileceğine inanmayan biriydim ama ilk defa aşık oldum ve tüm özelliklerimle tamamen değiştim konuya geçelim...
Sevgilim çok kıskanç çok koruma altına alan ve aşırı sinirli biri ben onun için ailemle vakit geçirmektense hep onunlayım annemle babamdan daha çok görüşüyoruz okulda değil sadece bütün yaz sabah 10dan akşam 10-11lere kadar beraberdik şuanda öyle ama çok sık kavga ediyoruz hemde çok saçma nedenlerden ve her ne kadar küçükte olsak biz evlenelim istiyoruz uzun süre var daha biliyorum ama o hep öyle söyleyince bende heves ediyodum
Son günlerde iyice kavga ediyoruz ve ben artık dayanamıyorum ne kadar böyle söylediğime bakmayın her zaman mesaj atan arayan genelde ben oluyorum çünkü alıştım heran yanımda olmasına uzakta olmasına dayanamıyorum yine arayıp beni yanına çağırsın aşağıdayım in hadi demesini istiyorum ama olmuyo bu aralar sizce b-ne yapmayalım en son ailemden birine gidiceğim için bana kızdı ve annemle gidicektim eve oturmaya yani hatta şuan konuşmuyoruz nolur akıl verin bana sevmiyo mu sizce ya ama öyle güzel davranıyo ki bütün ailesi beni biliyo 3.aydan bana kolye bile almıştı öylesine içinden geldiği için almıştı nolursunuz yardım edin lütfen nasıl davranmalıyım bu kadar uğraşmaya devam etmeli miyim yoksa beklemeli miyim