Seviyomu uyuzmu oluyor anlamadım

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
merhaba arkadaşlar.ben Nasıl bir enerji veriyorum insanlara bilmiyorum ama tanıştıklarımın %50si soğuk davranıyor.yakınımızda bi cafe var.oranın sahibi kadınla merhabalaşıyoruz hergün.benimde köpeğim var bazen getir diyor götürüyorum.fakat her gittiğimde kadındaki enerji beni çok rahatsız ediyor.huzursuz oluyorum içimdende ne diye geldim diyorum.fakat hiç hayır diyemiyorum iki gündürde dikkat ettim birşey anlatıyorum kadın gözüme bakmıyor başkasıyla konuşuyor buda beni çok rahatsız ediyor ya hal hatır bile sormuyor sap gibi kalıyorum ve kendimi sevilmediğimi düşünüyorum.arkadaşımla konuştum bu durumu arkadaşımda seni kıskanıyordur dedi ya koca kadın benim neyimi kıskanıcak diyorum.enerji olaylarını bilen birileri varmı bu durumu çok yaşıyorum ve beni çok üzüyor

Bakışlarınız serttir belki, farkında değilsinizdir.
Belki o kadın kötü bir zamanındadır, sizin farkınızda bile değildir.
Arada gülümsemeye ve çok takılmamaya çalışın.

Gitmeyin ya da görüşmeyin. Sizi nezaketen davet ediyordur belki de.

Bakışlarınız serttir belki, farkında değilsinizdir.
Belki o kadın kötü bir zamanındadır, sizin farkınızda bile değildir.
Arada gülümsemeye ve çok takılmamaya çalışın.
Evet sert olduğumu söylüyorlar ama tanıştıktan sonra hiç öyle değilmişsin diyorlar tanıdıklarıma hep Güler'im zaten

Gitmeyin ya da görüşmeyin. Sizi nezaketen davet ediyordur belki de.
Evet gidip eve döndüğümde Nasıl bi enerjisi varsa çok mutsuz hissediyorum kendimi bellide ilgilenmemesi sinirlendiriyor

Evet sert olduğumu söylüyorlar ama tanıştıktan sonra hiç öyle değilmişsin diyorlar tanıdıklarıma hep Güler'im zaten
Şimdi tekrar okudum da siz kadının cafesine gidip sohbet etmeye çalışıyorsunuz ve kadın sizinle ilgilenmiyormuş.
E sohbetiniz sıkıyor demek ki, mecbur değil ya...

Şimdi tekrar okudum da siz kadının cafesine gidip sohbet etmeye çalışıyorsunuz ve kadın sizinle ilgilenmiyormuş.
E sohbetiniz sıkıyor demek ki, mecbur değil ya...
Yok ben bişey söylüyorum konu acıyorum o konudan konuşmaya başlıyor fakat başkasıyla konuşuyor onu anlamıyorum.belkide doğru sıkılıyordur.kendi çağırıyor yoksa yapışkan değilim

merhaba arkadaşlar.ben Nasıl bir enerji veriyorum insanlara bilmiyorum ama tanıştıklarımın %50si soğuk davranıyor.yakınımızda bi cafe var.oranın sahibi kadınla merhabalaşıyoruz hergün.benimde köpeğim var bazen getir diyor götürüyorum.fakat her gittiğimde kadındaki enerji beni çok rahatsız ediyor.huzursuz oluyorum içimdende ne diye geldim diyorum.fakat hiç hayır diyemiyorum iki gündürde dikkat ettim birşey anlatıyorum kadın gözüme bakmıyor başkasıyla konuşuyor buda beni çok rahatsız ediyor ya hal hatır bile sormuyor sap gibi kalıyorum ve kendimi sevilmediğimi düşünüyorum.arkadaşımla konuştum bu durumu arkadaşımda seni kıskanıyordur dedi ya koca kadın benim neyimi kıskanıcak diyorum.enerji olaylarını bilen birileri varmı bu durumu çok yaşıyorum ve beni çok üzüyor
bazıları böyledir ya aldırma ...

senınle ılgılı bı sorun oldugunu sanmıorum.bende konuyu başkası acsada,daha cok samımı olduguma bakarak konuşurum.annem varsa anneme dogru anlattıgımı farkettım,arkadasım varsa yanımda arkadasıma..yapıyla ılgılı sanırım.uzerıne alınma.

merhaba arkadaşlar.ben Nasıl bir enerji veriyorum insanlara bilmiyorum ama tanıştıklarımın %50si soğuk davranıyor.yakınımızda bi cafe var.oranın sahibi kadınla merhabalaşıyoruz hergün.benimde köpeğim var bazen getir diyor götürüyorum.fakat her gittiğimde kadındaki enerji beni çok rahatsız ediyor.huzursuz oluyorum içimdende ne diye geldim diyorum.fakat hiç hayır diyemiyorum iki gündürde dikkat ettim birşey anlatıyorum kadın gözüme bakmıyor başkasıyla konuşuyor buda beni çok rahatsız ediyor ya hal hatır bile sormuyor sap gibi kalıyorum ve kendimi sevilmediğimi düşünüyorum.arkadaşımla konuştum bu durumu arkadaşımda seni kıskanıyordur dedi ya koca kadın benim neyimi kıskanıcak diyorum.enerji olaylarını bilen birileri varmı bu durumu çok yaşıyorum ve beni çok üzüyor[/QUOTE
rahatsız oluyorsan gitme

senınle ılgılı bı sorun oldugunu sanmıorum.bende konuyu başkası acsada,daha cok samımı olduguma bakarak konuşurum.annem varsa anneme dogru anlattıgımı farkettım,arkadasım varsa yanımda arkadasıma..yapıyla ılgılı sanırım.uzerıne alınma.
Evet oda öyle yapıyor bana cevap verip başkasına dönüp anlatıyor ben çok kırılgan birisi olduğumdan mutsuz oluyorum.ama gidince hal hatır bile sormuyor gel otur deyip duruyor anlamıyorum en iyisi gitmemek üzülüceğime evimde oturup tv izlerim daha iyi

Back
X