atakanla bu sene tanıştık uzun süre konuştuk ve bi ilişkiye başladık her şey başta çok iyi gidiyodu herkes bizi kıskanıyodu sonra bi anda her şey değişti bana soğuk davranıyodu bende bunun nedenini anlayamıyodum en yakın arkadaşından bile beni kıskanıyoken nasıl böyle olmuştu ki? işte o gün geldii arkadaşlarımla avm de buluşmuştuk o sözde gelmicekti ama bana sürpriz yapmak istemiş daha sonra benle ilgilenmedi ben senin sevgilinim diye bağırdım ona sıkıldım dedi bende yanından gittim sonra bitti diye mesaj attım tabi sonradan pişman oldum ama tamamen bittiğini söyledi aradan 2 ay geçti arkadaşı benimle durduk durmadık yerde konuştu benimle epilepsi hastası olduğum için geri dönmediğini söyledi daha sonra çok üzülürüm diye ayrılmış ama şimdi nolucak bilmiyorum son zamanlarda bi kızla konuşuyodu bizde kızı sıkıştırdık falan buda bana mesaj attı her şey bitti ben seni unuttum başkasıyla ol o kızla aramda bi şey ve bunun gibi cümleler.. bende geçen gün başka bi erkeğin adını msn durumuma yazdım o da bana diyo ki beni sevdiğini söylüyosun 2-3 gün sonra emre yazıyosun, ben şimdi ne yapmalıyım sizce o bana karşı ne hissediyodur