Seviyor mudur? Sevmiyor mudur?

Elam123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
97
9
98
36
Merhaba;

Yaklaşaık iki yıldır hayatımda olup, çok sık yüzyüze görüşememk ile birlikle hergün telefonda konuşup mesajlaştığım çok ama çok sevdiğim birisi var. Ve bu kişi ile alakalı çelişkiler içerisindeyim. Bana insanın hayatında karşısına çıkabilecek işte istediğim bu diyebileceğim herşeyin bende olduğunu sçylüyor. Yan yanayken benimle mutlu olduğunu huzu bulduğunu söylüyor. Konuşuruken yada yanyanayken çok iyi anlaşıyorruz ama birşey var ki ikimizde bir adım atıp adını koayamıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Aramızdaki nedir

İki yıl az bir süre değil bence, eğer özel iltifatlar vs oluyorsa soru yöneltmeniz kadar doğal bir şey yok. O size iyi bir insansın dediği zaman ''teşekkür ederim sende öylesin, aynı zaman da çokta naziksin. çevrendeki insanlara karşı da böyle nazik olduğuna eminim'' gibi cümleler yönelterek bazı açıklamaları yapmasını sağlayabilirsiniz. Bir de yanlış anlamayın ama sürekli görüşemediğiniz bir insan sizinle mesajlaşsa bile bir başkasıyla görüşüyor olabilir. Sonuçta size açılmamış, bir söz vermemiş. Bu konuya bir açıklık getirmeniz lazım diye düşünüyorum yoksa umutlarınız boşa çıkarsa olan sizin psikolojinize olur. Doğrudan arkadaş şeklinde hitaplar kullanın, ne bileyim iltifatlarına tepkisiz kalın ya da her zaman bu kadar sık iltifat edip etmediğini vs sorun. Yani bir şekilde o ortamı oluşturun bence. İki yıl olmuş, daha adım atmasını beklemeye gerek yok bence. Bazı şeyleri siz netleştirin.

Sole gitsin olumlu dünya sonunda olum yok ya kafanı yoruyosun

Ciddileşip konuşmanın vakit gelmiş hatta geçmiş bile. :)
O adı atmıyorsa siz bir adım atın.
Boşuna vakit harcamayoın

Bana insanın hayatında karşısına çıkabilecek işte istediğim bu diyebileceğim herşeyin bende olduğunu sçylüyor.
Bu sözleri söyleyen birinin 2 yıl içerisinde eğer gerçekten seni seviyorsa sana açılmış olması gerekirdi ama varsayalımki senin duygularından emin değil, çekingen vs. bence kafanda soru işaretleriyle böyle görüşmeye devam edeceğine açık açık konuş derim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…