Seviyor muyum, sevmiyor muyum ? Bilemiyorum kafam çok karışık

bence seviyorsun denemez,alışkanlıkta olmuş olabilir.Sana tam anlamıyla uygun olduğunu düşünmüyorsundur,kafan rahat olmadığı içinde sürekli huzursuzluk çıkıyor olur olmaz sebeplerden.Böyle kolay kavga çıkarmanda şımarıklığından, başka biri olsa bu kadar rahat ve çok kavga etmeye cesaret eder miydin? bence hayır.

kaygı var ama yanındada acayip bir can sıkıntısı boğulacak gibi oluyorum ben pek maddiye önem vermem o yöndende şüphem yok iyi bir eş olur ama kendine uyarsan söylediklerini yaparsan bizim erkeğimiz biraz tutucudur çalışma durumunda felan evinin kadını çocuklarıyın anası olacaksın gibi bundanda gocunmuyorum evlendikten sonra hayatımı olumlu değiştirip değiştirmeyeceğine gelince kendimen korkuyorum daha doğrusu işte seviyormuyum sevmiyormuyum sorunuda burdan çıkıyor ne yapabilcemide bilemiyorum:çok üzgünüm:

Günaydın canım,

Hayat hakikaten zor ...Yaşadıklarımız, yaşayacaklarımız kim bilir nelerle karşılaşacağız..

Yorumların hepsini okudum..Hayatına , seni seven , sana ilgi duyan , bu kadar yersiz tartışma bile çıkarmış olmana rağmen hala sırtını sana dönmeyen birini sokmayı başarmışsın..

Sorduğum sorulara aldığım cevaplara göre senin problemein sevgilinle alakalı değil , seninle alakalı..Belki yaşadıkların seni bir kıskacın içine almış ve böyle iyi niyetli birini buluncada hıncını ondan alır olmuşsun..

Bunu kendine de Onada yapma derim..

Bir an evvel bir psikolog ile görüş , anlat , paylaş eminim bizlerden çok daha iyi bir yol gösterecektir sana..

Hayat o kadar uzun değil..Kıymetini bil , sevgilinin de...

Saygılar..

Back