Seviyorken bırakmak çok zor :(

dumanoldu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
77
2
296
Kocaeli
Allah benim belamı varicek o olacak sonunda :( (allah korusun) insanın sevdiği kişiden vazgeçmesi - ortada hiç bir sorun yokken- çok zor arkadaş çok zor :( seviyorum özlüyorum söyleyemiyorum :( adam özledim diyor ben susuyorum. Mesaj atmak istiyorum ama isim var diyip bırakıyorum konusmakdan kaçıyorum. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum. Çocukken sadece severdik çok masum çok güzeldi... şimdi seviyoruz ama engeller var. Daha yaşım kac başım kac benim evlilik mi düşünülür. Tamam evlilik düşünme ama kendime bu kadar bağladıktan sonra ne olacak ? Bizimi gören olmaz der zaten ilerisi için bunu anlamak için uzman olmaya gerek yok. Ee ne yapayim ben ? Evleneceğim ya da aşık olacağım insanı mesleğine ailesine gore mi secicem. :43: seviyorum seviyorum seviyorum !!!

senin derdin ne arkadaşım ? seviyorum diyorsun sevgi emektir sevgi fedakarlıktır sevgi engelleri aşmaktır seviyorum diyorsun ayrılacağım diyorsun yok öyle birşey olamaz sen gercekten sevsen böyle şeyler düşünmessin bir kere ve her engeli açmak için savaşırsın aşk savaşmaktır çünkü :34: lütfen kendine gel seviyorsan vazgeçme yazık değilmi o cocuga hı ?

sorun ne ben de bilmiyorum. bizim konuşmamız telefon ve internet üzerinden geliştiği için birbirimizi çok iyi taniyabildigimizi düşünmüyorum yani bu yüzyüze gelmeden bir yere kadar. şimdilik anlaşmada bir sorun yok gibi. sorun meslekler ve aileler de. onun aile ortamı pek bana göre değil ve mesleki açıdan da farklı şehirler de olmamız gerekebilir ya da benim kariyerimden taviz vermem gerekebilir. yaş 18 olduğu için de bunları düşünmek için çok erken ama şimdi bunları düşünmeden anın zevkini çıkaralım dedikçe iş ilerliyor daha çok bağlanıyoruz. bu iş mantıksız bi iş ise çok geç olmadan zor olsada bırakmak mi gerek?

sorun ne ben de bilmiyorum. bizim konuşmamız telefon ve internet üzerinden geliştiği için birbirimizi çok iyi taniyabildigimizi düşünmüyorum yani bu yüzyüze gelmeden bir yere kadar. şimdilik anlaşmada bir sorun yok gibi. sorun meslekler ve aileler de. onun aile ortamı pek bana göre değil ve mesleki açıdan da farklı şehirler de olmamız gerekebilir ya da benim kariyerimden taviz vermem gerekebilir. yaş 18 olduğu için de bunları düşünmek için çok erken ama şimdi bunları düşünmeden anın zevkini çıkaralım dedikçe iş ilerliyor daha çok bağlanıyoruz. bu iş mantıksız bi iş ise çok geç olmadan zor olsada bırakmak mi gerek?

onca bekleyen boşuna mı bekliyor o zaman hazır biri mi istiyorsun sen askerliğini yapmış işini gücünü eline almış vs böyle beklersen gercekten seveni elinden kaçıracaksın bizde sevdiklerimizi bırakalım o zaman hazırda olanlarla evlenebilim böyle birşey olamaz lütfen kendine gel gerekirse 3 4 sene bekle ne olacak ki ?

Back
X