seviyorrmu beni?

dafneeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
27
3
1
29
meraba arkadaşlar benim 6 senelik bir arkadşm var kardeş gibiyiz son zamnlarda bana olan tavrı konuşması değişti ben dershaneden çıkarken yolumu kesip bana gül verdi akşam mesaj attp tşkr ettiğim zaman biraz gül die verdim dedi aynı günün sabahnda birisine bu kız benim için çok değerli dedi ertesi gün yanına uğradığım zaman yanındaki arkadaşın yanlış anlamadı mı die sordu bana bunu sorduğu akşamında npysn die mesaj attım seni düşnyrm dedi whatsapta bir kız arkadaşıyla resim koymuştu biraz takıldım sevgilin mi falan die yok dedi aradan çok geçmeden resmi kaldırdı herşeyini bana anlatır sınava gireceğimiz zaman benle aynı yerde girmek istiyordu hatta benle aynı üniversitede okumakta istiyor dün yanına uğradım bana dedi ki benimle istanbula gel okuyalım beraber ailenle de konuşurum dedi sen benle gelecen seni kendimle götürecem m.etme sen dedi akşam msjlaştk senin güzeliğin başımı döndürüyor içimi kıpır kıpır ediyorsun falan filan söyledi laf aralarında kalpler gülücükler gönderiyo whatsapta bir söz yazdı bu durum sana gelsin dedi insanın bir canı vardır birde içi vardır sen benim can içimsin die yazmıştı bana can içim die hitap ediyo bugünde yanına gidecektim gelimi dedim yanına gel dedi istemiyorsan gelmem dedim saçmalama nasıl istemem nasıl bir sor tez gel dedi gittim yanına dün ki gibi ünv. fazla ısrar etmedi sanki aradı gitmek istediğimiz ünv. konuştu benim için 1 sene daha hazırlanırsa kötü olur dedi yaz istanbulu dedi ailenle bir daha konuş illam yok diyorlarsa fazla ısrar etme dedi bende bu sene olmasa seneye istersen gelirim dedim bu sene de istiyorum seneye de istiyorum dedi sevili konusunu açtm istabula gitsen bulursun dedim arkadaş falan yok dedi ben sana ne için gel diyorum bu yüzden takılırız falan bugn birara bana kanka da dedi sizce ne bu?

dığer sınava çalışın bırakın bu işleri nasılsa çok vaktınız olacak...

Back
X