"Seviyorum ama asik degilim." Neden hep boyle oluyor. :(

vively

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
9
0
36
İstanbul
Turkiyeye 2 yil once geldim oncesinde Turk erkekleri ile bir tecrubem olmadi. Bu surecte 2 tane erkek arkadasim oldu. Ikisi de ayni nedenle ayrilmak istedi. Ben yapim geregi iliskide epey sorunsuz bir insanim. Kiskanclik yapmam, her seyi alttan alirim. Haksizsam ozur dilerim. Ilk mesaji o atsin diye beklemek ya da ne bileyim telefonlarina cevap vermemek gibi seyleri pek beceremem. Kendimi tutamam ararim genelde. Ama biktiracak kadar da uzerlerine dusmem. Son erkek arkadasimla her sey cok guzel gidiyor gibiydi. Beni arkadaslariyla tanistirdi. Surekli ilgilendi. En cok sevdigi iliskisinin bu oldugunu soyledi. Sonra birden bire benden sogumaya uzaklasmaya basladi. En sonunda da ben sana asik olmadim, olamiyorum dedi ayrilmak istedi. Arkadas olmak icin de epey israr etti ama ben onunla arkadas olabilecegimi sanmiyorum.

Iki iliskimde ayni sekilde bitince acaba diyorum neyi yanlis yapiyorum? Ilkiyle arkadas kalmaya ikna olmustum ve gercekten de beni cok sevdigini defalarca gosterdi. Sorunlarimda yanimda oldu, aradi sordu. Yani anlamadigim sey neden bir insan olarak beni bu kadar cok seviyorken sevgilim olarak kalmak istemiyor hayatima giren erkekler? Ve bunu degistirmek icin ne yapabilirim?

Aslinda son sevgilimi gercekten geri istiyorum. Ayrilalim dediginde kabul ettim. Ve ayrilik sonrasi onu aramadim, hicbir iletisime gecmedim. Ayni okuldayiz ve Ekimde ortak derslerimiz olacak. Onu geri kazanmak ve her neyi yanlis yapiyorsam duzeltmek icin bana akil verin lutfen.

erkeklerı anlasam suan benımde bı sevgılım olurdu zaten :44:erkekleri anlamak zor gercekten..:44: zamana bırakmanda yarar var cnm zaten ortak dersınız varsa muhakkak senle konusucak ıletişime gecıcektır.. sanırım sorumluluk almaktan kacıyorlar ..

yanlış yapıyorsun arkadaşım erkekleri ne kadar süründürürsen o kadar kıymetli olursun! ben eşimle evlenmeden önce agrasif,bencil,atarlı,eyvallahı olmayan bir insandım sonra kendi kendime yasemin kendine biraz çeki düzen ver karşındakini üzme dedim gerçekten çok değiştim kendimi tamamen ona adadım kendimi unuttum.sonra nolduuuu? adam bir umursamaz bir ilgisiz oldu...her şey tersine döndü... benden sana tavsiye bu huylarından vazgeç.bak o zaman nasıl kıymetli olucaksın.

Onu geri dondurmek icin artik cok mu gec peki? Ayrildigimizdan beri ne mesaj attim ne konustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…