Seviyorum ama doğru kişi mi bilmiyorum..

ayliin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
116
58
48
Merhabalar.. ben 21 yaşındayım sevgilimde 24.. uzun zamandır birlikteyiz ama çok sorun yaşıyoruz. Ayrıca aynı sınıftayız. Çok seviyor biliyorum ama çok sinirli bir insan. En ufak şeye kızıyor, tavır alabiliyor. Bazen çok mutlu ediyor, bazen de laflarıyla yerin dibine sokuyor resmen. Hep bi üste çıkma çabasında. Ve hiçbir şey yapmadığım halde beni suçlu gösteriyor. Çok sorunlarım var.. 1 sene oldu babamı kaybedeli. Parasal sıkıntılarım falan var. Elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor. Ama sanki yaptıkları yüzünden ben onunla olmak zorundaymışım gibi davranıyor. Yani ben sana yardım ediyorum, sen nankörlük ediyorsun diyor resmen. Beni bazen anlayamıyor. Üzerime çok geliyor. Hep ilgi bekliyor.. Ama ben üzgün olduğum zamanlarda sahte gülücükler saçamıyorum. Bu istiyor ki hep güleyim. Ona kötü bir şey yansıtmayayım. Daha önce kaç defa ayrılmaya kalktım. Bana el kaldırmıştı. Hemde bunu birçok kez yaptı.. Bunları yapıyor ve hemen ardından binbir özürler diliyor. Affetmemi bekliyor. Kaç defa ağladı zırladı bayıldı affetmiyorum diye. Ben ona hep inanmayı tercih ettim. Affettim ama aynı sinirli hareketlerine devam ediyor.. Ha bana küfür de edebiliyor !! Ben ileriyi daha çok düşünmeye başladım.. Evlilik olduğunda bana bunları yapmayacağı ne malum. Her ilişkide sorun kavga falan yaşanır ama bu resmen elimi ayağımı bağladı. Bırakmıyor beni. Ama kötü davranmaya da devam ediyor. Bildiğini okuyor hep. Benim ailemin aksine maddi yönden çok iyi durumdalar. Mantık olarak düşünürsem onunla evlenmek çok doğru bir karar. Benim onu sevdiğim de bir gerçek. Ama onunla bir hayat geçer mi gerçekten bilmiyorum. Şu an kavgalıyız konuşmuyoruz. Boştan bir sebep yüzünden hemde Hep böyle oluyor. Ne o konuşuyor ne ben.. Çok uzun yazdım biliyorum ama düşüncelerinize ihtiyacım var.

Canım sana el kaldırmaya kadar ileri gittiyse daha şimdiden sevgiliyken bile evlendiğinizde neler olur düşünmek bile istemiyorum Allah korusun... sadece maddi durumu iyi ve onu seviyorsun diye evlenilmez sana nasıl davrandığı ve en önemlisi saygısı çok önemli bence evliliklerde.. umarım doğru kararı verirsin kendin için ama bi düşün bu insanla bir ömür geçer mi diye.. daha şimdiden bu şekilde davranışları olsn bi kişinin evlendikten sonrada değişeceğini hiç sanmıyorum. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha sevgiliyken sana el kaldıran birisi evlendikten sonra bunu yapıcana yüzde yüz eminim her sey maddiyat olsa keşke canım para kazanılır borc lar ödenir her sey düzelir aman kocan beş para etmezse hayatın mafolur her işine geldinde seni suclamasını biliyorsa bunu evlendikten sonra daha fazla yapıcak kesin çünkü en kolay udur hep haklı çıkmak için seni ezicek şimdi sana yardım ediyormu bilmiyorum hala ama sinir bozucu bir durum iyilik yap denize at sözünü sanırım bu arkadaş hiç duymamıs ki okadar bayılmalar falan ayrılmamak için ben olsam hiç dillendirmem bile işine gibi davranıyor

Doğru kişi mi bilmiyorum demişsin, doğru kişi olsaydı bilirdin. Doğru kişi olmadığı için bilmiyorsun. Sana el kaldırması, senin için yaptığı iyilikleri gözüne sokması bir erkeğin olabileceği en aşağı hallerdendir. Daha evli değilken el kaldıran, evlendikten sonra nasılsa benim diye neler yapmaz bir düşün.. Hayatını böyle bir ilişkide harap etmeye değer mi, aşkını bir kenara koyda bunları hep düşün canım benim.. Ve sana bir kitap tavsiyesinde bulunacağım; Esra Erol- Kara Duvak. Sana çok yardımı dokunacağını düşünüyorum bu kitaptaki hikayelerin. Bu zor ve sıkıntılı günlerini kolayca aşman dileğiyle..

Çok haklısınız kızlar, evlenince de aynı olacağının ben de bilincindeyim ama insan birdenbire de yaşanmışlıkları silemiyor. Mesela ailesini falan tanıyorum, çok iyi insanlar. Beni seviyorlar. Benim ailem de biliyor ilişkimizi. Benimki geçmişte çok kötü şeyler yaşamış. İçki, kumar, karı-kız vs.. Anlayın işte. Ama şu an öyle bir insan değil sadece sigara içiyor. Hani kızlar hisseder ya böyle şeyleri.. En azından kendi adıma söyleyim ben gerçekten çok sevdiğini hissediyorum. Ben astım hastasıyım. Onun annesi eczacı. İlaçlarımı memlekette unutmuştum. Annesinden alıp getirdi hemen. Ne bilim çok hastalanmıştım bir ara teyzesinin arabasıyla gelip beni hastaneye götürmüştü. Saatlerce başımda beklemişti. Yaa birçok şey daha. İyi iken çok iyi ama en ufak şeye kızıp sinirlenmesi ve el kaldırma noktasına gelmesi.. !! Hep anlayışla karşıladım geçmişten kalan şeyler bu yaptıkları diye. Kaç defa bayıldı, ben taşıdım o soğuklarda. Ben sana yük oluyorum diyordu hep. Sırf kırılmasın düzelsin diye affedip hiçbir şey olmamış gibi devam ettim. Ona baktığımda bazen babamı bazen de abimi görüyorum.. Şu açıdan görüyorum. Siniri ve hareketleri babamı hatırlatıyor. Ki ben ona demiştim ben böyle olsun istemiyorum babam da çok yaşadım çünkü.. Bazen ona bakınca abimi görmemin nedeni de şu. Abim çocukluğundan beri çalışır. Hiç şikayet etmez. Hele babam öldü, onun üzerine daha bir yük bindi. Beni okutuyor. Yani bizim hayatımız kolay değil. Ama çıktığım çocuk hayatın zorluğunu görmemiş. Çok rahatlık içinde büyümüş. Ailesi zengin insanlar. Ben telefon dahi alamazken. Onun elinde son model telefon var. Bazen bunları düşünüp ağlıyorum. Abime üzülüyorum. Hayat neden bu kadar adaletsiz diye. Abim çalışarak bir yerlere gelmek zorunda. Ama bu benimki kolay yoldan yükselebilir babası sayesinde. Ve şu yaşına gelmiş ailesinden utanmadan para alabiliyor. Ben bile kız olduğum halde utanıyorum ailemden para istemeye. Tüm bu düşünceler beni üzüyor.

Canım benim senin için yaptığı fedakarlıklar elbette çok güzel şeyler fakat bence el kaldırma ve küfür gibi kötü huylarını göz ardı ettirmemeli. Seni seven ama sevgilinin kötü huylarını taşımayan başka bir erkekte emin ol ki aynı fedakarlıkları yapacaktır bu sevgiline has bir şey değilki seven herkes yapar bunu. Alışkanlıklardan bahsediyorsun.. Alışkanlık bitmeye yüz tutmuş bir ilişkinin en can yakıcı kısmıdır bu yüzden ben herkese bir ilişkide sorun varsa düzelir umuduyla sürdürmemelerini ve en erken vakitte bitirmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü sorunlar yüzünden bitmeye yüz tutmuş bir ilişki elbet bitecektir ve bitirmeye kadarki süre sadece canını daha fazla acıtmaktan başka bir işe yaramaz ne yazıkki.. Bu senin içinde geçerli bence. Hayatının baş rolünde olan sensin unutma. Kimseye, hiçbirşeye eyvallahın olmasın. Ailesinin iyi olması, ailelerin birbiriyle tanışıyo olması yada ailesini çok sevmen de tüm sorunları göz ardı ettirmemeli. Rabbim korusun ileride evleniğinizde sık sık şiddete maruz kalan bir bayan haline gelsen emin ol ki kimsenin sana faydası dokunmayacak, ailesini çok sevmenin, ailelerin tanışmasının falan hiçbirinin faydası dokunmayacak, sen sadece sen ile baş başa kalacaksın o zaman. Ailesini çok seveceğin, ailelerin birbirini çok seveceği, sevgilin ile birbirinizi çok seveceğiniz ve sana şiddet gösterip küfür etmeyen adam gibi adam biri ile olmak varken neyin çilesini çekiyorsunki sen ? Otur da biraz düşün bence

24 yaşında çocuk ne yaşamıştır o kadar kızlar içkiler falan... Abartmayı sever erkekler böyle şeyleri. O da abartmıştır kesin.
Soruna gelecek olursak tabii ki doğru insan değil.
Sinirlenince kendinden geçen kimseden hayır gelmez.
Hele ki çabuk parlayıp her şeyi söyleyip kalp kıran ve ardından özürler dileyen tiplerden hiç hayır bulamazsın.
Yaşanmışlıklar deyip onu ortaya atma ayrılmamak için.
Yaşadıkların birer tecrübe olarak kalır; sen yeni denizlere yelken açarsın. Bu sanıldığı gibi zor bir şey değil.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım suan kavga ettiğinde evinde kenara cekilipp telefonunu kapatıp oturabiliyosun ama evlendiğinde bir kavgada böyle olmıcagını blirisin aynı yastayızz ama eger dogru insan olsaydı sen bize akıl danışmazdın ki aaraya hakaret küfür sinirini senden çıkarma bagırma ki ona muhtac mış gibi davranışlar girerse evlenince işin zor derim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…