neden imkansız olsun ki canım. benceo da senden hoşlanıyor; ama ilk teklifini kabul etmediğinden açılamıyor muhtemelen. bence şu an tam derslerine odaklanman gereken zaman. sınavların var sonuçta ve bu sınavlar senin bundan sonraki hayatını belirleyecek. onun da açıktan değil de, fırsatı varken devam etmesi daha iyi olurdu tabi.. ama senin sorununa gelince belli ki o da hoşlanıyor senden, sadece açılamıyor. biraz daha yakın davranabilirsin eğer açılmasını istiyrsan..
Yorumun için teşekkür ederim ablacım :) Nasıl yakın davranabilirm ki..Facede ekLiyorum biraz konuşuyoruz aradan biraz zaman geçiyo beni siliyor,Snra o ekLi snra gene silyor.Ama hala bakmaya devam ediyor.
Bizim toplumda şöyle bir huyumuz var ikimizinde ortak yönü toplum içinde o bana sorarsa ben terslerim umursamaz gibi yaparım.Ben sorduğumda o bozaro zaman baktığını yakaladığın bir anda, yanına gidip neden bakıyorsun diye sor :) sonra da yürü git :))) belki de senin karşılık vermeyeceğini düşündüğü için aklı gidip geliyor hep, bilemedim neden siliyor ki seni face'ten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?