Seviyorum ama İmkansız gibi..

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
8.sınıfa giderken Çocuugn teki dershanede teklf etmişti.bende o zamanlar sevmediğim için teklifini kabul etmedim.Pes etmedi hep bekledi..Liseleler atandık.O Endüstri lisesine gtti bende Ticaret lisesine.Snra aradan yarım dönem geçti o bizim okula geldi arkadaş bzm olabilceğimizi düşünmüş teklfini kabul eder gibisine..Oda kaydını bzm okula aldırmş.Geldm sıraya grdm baktım o var bana baktı ve gülümsedi çok hoşuma gtti o gülümsemesi ama çaktırmadım :) Benm ağzımı arattı seviyomu gibisne bşy demedim.Teklf etse ne dersn dedi arkadaş bende gelsn kendisi söylesn cevabını verym dedm bekledim gelmed.Lise 2 gçtm yaz dönemnde bni gtar kursundan dnerken grdü gene baktı ve teklf gnderdi glsin kendisi desn cevabı vercem dedm yokk gene gelmedi.Bu çıkma teklifini ondan duymak istiyodum.Lise 3 te sürekli bakıştık,okulda çıkıyoruz diye adımız çıktı.Seviyolar birbirlerini diyorlardı.Ona yaklaşan kızları uyarıyodum uzak dur diye :D oda oğlanları benden uzaklaştııyodu sağolsun :D Servis beklerken oda biraz ileride bkliyodu servism gelnce oda gidiyodu.Bana ben snn için sınıfta kaldım dediBen naptım dedm öyle işte ya dedi..Yardım etcem dedim.Niye ded,i işte dedm tamam dedi.Zayıf olduğu dersleri öğrendm hepsine inat hocalar yardım istedim 2 hocadan bir kaç ipucu verdiler bende ona söyledim bana çok teşekkür etti.Şmdi gene kaldı açıktan okuycakmş.Ben onu çook seviyorum,vazgeçemiyorum da sürekli bakıyor gülümsüyor..Geçen okulda umursamaz gibi davradım bna omuz attı küt etti canımı acıttn ya dedim gülümsedi gtti.Snra okulda takip eder gibi oluyordu.Şimdi bizim evin önne geliyo akşamları geçen grdm gene nasıl baktıı gözümee anlatamam içim bi hoş oldu.Çook sevdiğimi birkez daha anladım.Sizce napmalıym oda seviyor mu sizce ? 3-4 snedir böyleyiz o açılmıyo bende açılmıyorum.Ama onsuzda olmuyor gördüğümde acaip mutlu oluyorum.

neden imkansız olsun ki canım. benceo da senden hoşlanıyor; ama ilk teklifini kabul etmediğinden açılamıyor muhtemelen. bence şu an tam derslerine odaklanman gereken zaman. sınavların var sonuçta ve bu sınavlar senin bundan sonraki hayatını belirleyecek. onun da açıktan değil de, fırsatı varken devam etmesi daha iyi olurdu tabi.. ama senin sorununa gelince belli ki o da hoşlanıyor senden, sadece açılamıyor. biraz daha yakın davranabilirsin eğer açılmasını istiyrsan..

neden imkansız olsun ki canım. benceo da senden hoşlanıyor; ama ilk teklifini kabul etmediğinden açılamıyor muhtemelen. bence şu an tam derslerine odaklanman gereken zaman. sınavların var sonuçta ve bu sınavlar senin bundan sonraki hayatını belirleyecek. onun da açıktan değil de, fırsatı varken devam etmesi daha iyi olurdu tabi.. ama senin sorununa gelince belli ki o da hoşlanıyor senden, sadece açılamıyor. biraz daha yakın davranabilirsin eğer açılmasını istiyrsan..

Yorumun için teşekkür ederim ablacım :) Nasıl yakın davranabilirm ki..Facede ekLiyorum biraz konuşuyoruz aradan biraz zaman geçiyo beni siliyor,Snra o ekLi snra gene silyor.Ama hala bakmaya devam ediyor.

Yorumun için teşekkür ederim ablacım :) Nasıl yakın davranabilirm ki..Facede ekLiyorum biraz konuşuyoruz aradan biraz zaman geçiyo beni siliyor,Snra o ekLi snra gene silyor.Ama hala bakmaya devam ediyor.

o zaman baktığını yakaladığın bir anda, yanına gidip neden bakıyorsun diye sor :) sonra da yürü git :))) belki de senin karşılık vermeyeceğini düşündüğü için aklı gidip geliyor hep, bilemedim neden siliyor ki seni face'ten

o zaman baktığını yakaladığın bir anda, yanına gidip neden bakıyorsun diye sor :) sonra da yürü git :))) belki de senin karşılık vermeyeceğini düşündüğü için aklı gidip geliyor hep, bilemedim neden siliyor ki seni face'ten
Bizim toplumda şöyle bir huyumuz var ikimizinde ortak yönü toplum içinde o bana sorarsa ben terslerim umursamaz gibi yaparım.Ben sorduğumda o bozar :D O yüzden soramam Bide çıktığı olduğu halde bana bakmasını anlamış değilim.Kızda çok iyi şimdi konuştum kızla sevdiğimi bilmiyor.Ama kız dedi ki çıkıyorum ama güveniyor muyum orasını bende bilmiyorum hakkında çok şey duydum kafam karıştı dedi.Bitcek mi ilişkiniz dedim yok.Ben istediğimde o ayrılmıyor,o istediğinde ben ayrılmıyorum dedi aramızda bağ var kopmuyor dedi çok kötü oldum :( :( Kıza moralin bozuk olduğunda mesaj at seninle dertleşebiliriz dedim.Tamam dedi ve eve geldm napcam bilmiyorum .s

Back
X