Anket SEVIYORUM AMA..

öyle sorunda bi hicri mi veriyim miladi mi veriyim diyesin geldi ngjsbrg küçüğüm ben ya 92'liyim :KK70: yaşımı söylediğime göre ağlamaya gidiyorum :KK43:
Biz 92liler de hep küçük güccüüücükmüşüz gibi düşünmeye mahkum kaldık büyümedik kafadan çatlak olduk 😄😄

Şaşırın gayri:rolleyes:Bu yaşta kendinize dert olsun acı çekeyim diye mi sevgili yapıyorsunuz merak ediyorum:KK70:Ayrıca 24 yaşındaki birinin 16 yaşındaki kızla sevgili olması...Hadi sen çocuksun safsın o ?

16 yas icin 24 cok büyük. Bir de mesafer varsa. 16 yasinda biri icin 18-19 da büyük hatta. Liseli kızlarla cikan üniversiteliler hakkında hep baskasini bulamamis ki bu kızla çıkıyor derdim. Bu da aynı şey baskasini bulamadigi icin sizinle

Sen daha çocuksun. O ise kocaman herif.
Haliyle pedofili bile denir böylesine.

Merhaba arkadaşlar tavsiyenizi almaya geldim. 16 yaşındayım. Sevgilim var ona cidden ilk görüşte aşık oldum onu herşeyden çok seviyorum ama o 24 yaşında ve biz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Ondan ayrılmayı hiç istemiyorum. Sonumuz ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
inan buradaki herkes senin yaşadıklarını yaşadı. onsuz yapamayacağını düşünürsün , ama yaparsın. ne kadar iyi biri dersin ertesi gün beddua edersin . her şey zamanla değişir. yaşın çok küçük sadece anın tadını çıkar akıllı ol, kendini kullandırma sende eminim zamanla öğrenirsin aşk güzel şey ama sevgi, saygı olmadan çok zararlı .

Back
X