seviyorum bitti ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yoncasu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
57
28
88
Bursa
ah nerden başlsm ne etsem:))şimdi çok sevdiğim biri var hala var öyle ilşki yaşamyn biride değilim 3senlk 7senlk ilşklerimde oldu ama tınlamadım bile hiç ayrıldığımda çattık kara sevdaya anlıcağınz sevdim işte ayrldğmz 2aya yakn oldu beni face den sildi hiç sevmediğim insanları ekledi erkeklerin uçkuru muhabbeti vardır ya birde malum yaz dönemi bu seviyorum derkn 2gün sonra sevmyrm dedi kaldm öylece üstme titriodu ediodu tabi biz kızlar gbi bende aynı şeyi yaptm ardm ağldm kızdm snirlendm daha 20gündür falan hiç arayıp sormyrm rüyama grdiğnde bütün günüm mahfoluo 6ay çok güzel geçti çok da tartştğmz oldu şimdi ne olr ben bilmyrm geri döner mi ne yapmalym sevyrm işte inkar edlcek bişi yok pişman olur mu hep geri dönecek gibi geliyor ama bilemiyorum

çok seviyorsan onsuz olamam diyorsan istersen bi ara söyle ona tabi karşısında ezilip büzülmemek lazım

hayır bu inanki işe yaramıyor daha da uzaklaştırıyor düşünsene seni seven biri var ne yaparsan yap zaten arayıp sorcak falan kopamıyor senden böyle bir durum oluşuyor

bi nevi kıskançlık denilebilr aslında basit bi konu bitsin dedik tamam dedik ben yapamadım sonra .

24yaşına gülen arkadaşım kaç yaşında acba gerçekten birini sevdi mi ya da böyle bi soru sorsam

burada bence kadınlar olarak birbirimize gülme değil yardım etme derdinde olmalıyız çünkü herkesin yaşadığı her zaman farklıdır kimisi bunu kaldırabilir kimisi bu durumu yaşamamıştır belki başına gelebilecek bile olabilr en azından benim düşüncem bu

Sen derdini tam olarak ifade edemiyorsun ki yardım eden olsun. :D
Doğru düzgün yazabilirsen yaşadıklarını, belki yardım eden çıkar.

derdini anlatamamak değil bu bitmesinin elle görünür mbi sebebi yok çok ii başlayan bi ilişki oldu 1saat birbirimize sadece sarldk her srldğımzda huzr bulyrz diorduk 2a.ayın sonunda aramız bi arkdşm yüzünden limoni oldu kıskandım oysaki ne kızı arıyordu ne soryordu benm arkdşmdı fakt tanışıorlrdı daha önceden kıllandım birşeylerden öyle 1hafta ayrldk yapamdk geldi barıştık bu süreç içinde başka kızla yaknlaşması olmş sevdğm içn tamam dedm ama sonraki 4ay boyunca böyle bişi yaştmadı bana sadıktı ama bi güvensizlik yartmıştı ve sürkli bu dürdüklyrdu ara ara tartşmlrmz oluordu o tartşmalrmzda brnde işte tamm bitsin de kurtul benden dedi tamm dedm bende bitti saçmalyrz desemde işe yaramdı sonra

Napıcaksın sevmeye devam ediceksin kesin..
Bu durumda insan mantığını değil kalbini dinliyo sende öyle yapıcaksın kesin.
O yüzden sevmeye devam et daha sonra belki sende anlarsın sıkılır,bunalır vazgeçersin
Sevgilerimle...Mutlu kalın

kusura bakmayın ama çok çocukça bi ilişki.
2.ayda saçma sapan bi kıskançlık.
sonra sevgiliniz 1haftada başka biriyle yakınlaşıyor.
nasıl da seviyormuş.
ayrılmak basitçe,emek vermek yok,kaybetme kaygısı yok.
bunların hiçbirini birbirini seven iki insanın özelliklerine benzetmedim
size yardım edemeyiz gibi.
yolunuz açık olsun.
biraz gözden geçirin bu dediklerimi tavsiyem.

Zaten belki de size faydalı olacak bir yorumda bulunabilir miydim acaba bilemiyorum.

Ve ben daha ne anlattığınızı bile anlayamadım ve başlangıçta acaba yabancı bir alfabe veya yurt dışından yabancı dilde katılan bir üye misiniz diye geçirdim içimden yine de çok zorlanarak okumaya çalıştığım halde ben hiçbirşey okuyamadım ve dolayısıyla da anlayamadım.

Sanırım benim önce bu yönümü geliştirmem lazım.

Umarım dilediğiniz gibi sonuçlanır.

teşekkür ederim sessiz harf kullanmamaya o kadar alışmışız ki böyle şeyler çıkabilio ortaya ...ayrıca evet bende çok düşündüm çocukça bi ilişki mi bu kadar çabuk bitebilir mi diye emek ister dedim sonra bi laf vardır ya kadına doymuş erkeğin tadına varılmaz diye bu mu bütün mesele dedim çünkü hiçbir yanlışım olmadı aksine emek verdim her seferinde ama yüreğine birini yerleştirmek ii biri veya kötü biri elinde olmuyor sevdiğin içinde bi çare arayışında olabiliyorsun açıkçası şu aslında sanırım yapabileceğim bişi yok zaman bazen herşeyin ilacıdır ne düşünmek çözer bazen bazı şeyleri ne kızmak öfkelenmek ne de sevmek

24 yaşında olmanıza gülmüyorlar ( Zira bende 25 yaşındayım, buna gülene rastlamadım burada ). 15 yaş özenti gençlik gibi yazıyorsunuz, buna gülüyorlar muhtemelen.. Sadece eksik harfler konusunda değil yetersiz konu anlatımınız var..

Bilemiyorum ama başından bu tarz şeyler yaşanmışsa ileriye dönük düşünülmemesinde fayda var..

O da sizin kadar sevse çoktan arardı, zaten ' sevmiyorum ' demiş.. Bu bir ilişkinin bitmesi için yeterli bir sebep, hele de bu kadar yeniyken..

Ama ben vazgeçemem ' peşinden koşacağım ' derseniz de bu hep o şekilde devam edecektir..

Körü körüne bağlanmamak lazım kimseye.. Hayırlısını dileyin.

'' 7 senelik ilişkiLERim oldu, bu da 3 yıllıktı '' dediniz. Hadi en az 2 tane 7 yıllık olsa, bide şimdiki ilişkiniz. Eee 7 yaşında mı başladınız ilişki yaşamaya :44: :44:

.

Son düzenleme:
Aşktır o aşk. Geçer merak etme. 3-5 bilemedin 10 ay sürer. Ondan öncede olmuş zaten sonrası da olur merak etme. Hobi bul kendine aklına gelmez sonra da unutursun.

meschgull çok teşekkür ediyorum inanki en azından düzgün bir cevap alabildim bu akaşam ilk defa böyle bi kulüp olduğunu farkettim internette dolanırken ve öylesine yazış tarzıma dikkat etmeden anlatış tarzıma dikkat etmeden sözlerimi ölçüp tartmadan yazdım bi konu okumuştum ve orada daha çok soruna ilişkin şeyler vardı ki siteyi çözmeye çalışıordum çok da vaktim olmadan merakla düzgün bir şekilde olmasada yazdım birşeyler içeriğine pek girmedim girmek istemedim sizlerin sıradan bi ayrılış üzerine düşüncelerinizi merak ettim bende de hata var o ayrı konu ama gelen cevaplar şaşırttı matematiksel hesaplara gerek yok ayrıca 7senelik bi ilişkim derken herkesin çocukluk orataokul lisede konuştuğu bi kişi olmuştur muhakkak iilşki demekten ziyade öyle küçük heyecanlar büyümeyi öğrenme tarzı 7sene yanımda olan biri oldu sonrada 3senelik bi ilşkim oldu hepsi bu kadar burada yaşımdan dolayı güldüklerini değil diyorsunuz ya özenti gençlik falan bununlada alakası yok okuduğum bölüm itibariyle hızlı not almam gereken ve en kestirme şekilde anlatma tarzını yakalama derdinde olarak çalışmalarımı yetiştirmem gereken biri oldum alışkanlıklar ve sizden bu anlayışı beklemem hata olur zaten fakat bu kadar net kesin yargılarla yargılamakta hata hepinize teşekkür ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X