Seviyorum sanıyordum...

minhosi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
44
3
28
İstanbul
Daha bir ay öncesine kadar hoşlanıyordum o çocuktan.

Sonra ne oldu bilmiyorum... Yavaş yavaş soğumaya başladım... Buluşmak çok zor geliyordu bana... mesaj çekiyor ama cevap yazasım bile olmuyor.. Yanındayken konuşuyorum rahatım ama sevgili olarak değil arkadaş olarak rahatım...

Ne bilim elimi tutsun sarılsın istemiyorum... Koluma girdiği zaman çekiyorum hemen kendimi..
Sevgilim olmadan önce zaten hiç düşünmüyordum onunla sevgili olmayı..
hamsterim vardı gogo(arkadaşlarım hep dalga gecer alttarafı bir fare diye ama işte öyle değil) çok hastalandı bir gün açık veterinerde yok o saatte tam o sırada o aradı... söyledim ona hemen çıkalım dedi neyse gittik veteriner bulduk... tabi ertesi gün öldü.. O bana diyor üzülme falan filan.. Tabi yanımda olunca o çöküntüyle kandım ona... Geçmişte aldatıldım.. Ne bilim kendime sığınacak birini aradım...

İlk başlarda güzeldi... bana hiçbir kötülüğü dokunmadı şimdiye kadar ama artık hiç birşey hissetmiyorum ona karşı...ne bilim artık sevmiyorum...

Söylemek çok zor... Çok üzülür biliyorum..

Ama bu şekilde onu kandırmış olurum...

Aklıma söylemek geliyor yapamıyorum ayrılmak istiyorum diye ama onun acı çekişini hissediyorum sanki.

Evlenme hayalleri kuruyor.. O öyle düşündükçe ben üzülüyorum... Şimdi tam bayram üstü benim yüzümden mutsuz olsun istemiyorum..

biliyorum bir daha hayatıma böyle bir insan girmiyecek... Birinden ayrılmak Terkedilmekten daha kötüymüş...

Sonra ne oldu bilmiyorum... Yavaş yavaş soğumaya başladım... Buluşmak çok zor geliyordu bana... mesaj çekiyor ama cevap yazasım bile olmuyor.. Yanındayken konuşuyorum rahatım ama sevgili olarak değil arkadaş olarak rahatım...

Ne bilim elimi tutsun sarılsın istemiyorum... Koluma girdiği zaman çekiyorum hemen kendimi..
hamsterim vardı gogo(arkadaşlarım hep dalga gecer alttarafı bir fare diye ama işte öyle değil) çok hastalandı bir gün açık veterinerde yok o saatte tam o sırada o aradı... söyledim ona hemen çıkalım dedi neyse gittik veteriner bulduk... tabi ertesi gün öldü.. O bana diyor üzülme falan filan.. Tabi yanımda olunca o çöküntüyle kandım ona... Geçmişte aldatıldım.. Ne bilim kendime sığınacak birini aradım...

İlk başlarda güzeldi... bana hiçbir kötülüğü dokunmadı şimdiye kadar ama artık hiç birşey hissetmiyorum ona karşı...ne bilim artık sevmiyorum...

Aklıma söylemek geliyor yapamıyorum ayrılmak istiyorum diye ama onun acı çekişini hissediyorum sanki.

Evlenme hayalleri kuruyor.. O öyle düşündükçe ben üzülüyorum... Şimdi tam bayram üstü benim yüzümden mutsuz olsun istemiyorum..

biliyorum bir daha hayatıma böyle bir insan girmiyecek... Birinden ayrılmak Terkedilmekten daha kötüymüş...

sevmiyorsanız birşey hissetmiyorsanız yapacak bir şey yok dürüst olmak söylemek en doğrusu.. tabbi güzellikle kırmayacak şekilde..

Son düzenleme:
yani sevmiyosun madem ne olacak böyle...
ona üzülürken kendine yazık etme...

Bayram çıksın söyle bence, ama bayramdan önce söyleme,çünkü bir arkadaşım sevgilisindeen bayramda ayrılmıştı kızın bayramı çok kötü geçmişti, bayramdan sonra geciktirmeden söylemelisin

Bence bir an önce ayrılmalısın mutlu olyan bir insan karşısındakı insanı da mutlu edemez :50:

Sanki onu kandırmış gibi oluyorum... Bugun söylesem.. Çok geç olmadan en doğrusu değilmi çünkü benimle çok hayalleri vardı.

valla bencede söyle...
o zamanla daha çok bağlanıp daha çok hayaller kuracak belki..
ne kadar geç söylersen o kadar çok hayal kırıklığı yaşatırsın..
onada yazık sonuçta...

valla bencede söyle...
o zamanla daha çok bağlanıp daha çok hayaller kuracak belki..
ne kadar geç söylersen o kadar çok hayal kırıklığı yaşatırsın..
onada yazık sonuçta...

Telefonla konuştum.. Çünkü yüzyüze söyleme cesareti yok bende...o kadarki korkağım bana dediği teşekkür ederim bana yalan söylemediğin için sana beddua edemem o gül yüzün hiç bir zaman üzülmesin hep gül dedi.. Çok kötü birşey..

Son düzenleme:
Telefonla konuştum.. Çünkü yüzyüze söyleme cesareti yok bende...o kadarki korkağım bana dediği teşekkür ederim bana yalan söylemediğin için sana beddua edemem o gül yüzün hiç bir zaman üzülmesin hep gül dedi.. Çok kötü birşey..

bi rahatlama oldu mu peki sende..
tamam üzüldün mutlaka ama en azından kandırmadın daha fazla..
bence doğru olanı yaptın..
allah gönlüne göre versin bundan sonra...

bi rahatlama oldu mu peki sende..
tamam üzüldün mutlaka ama en azından kandırmadın daha fazla..
bence doğru olanı yaptın..
allah gönlüne göre versin bundan sonra...

Gözümden yaşlar akıyor resmen.. Evet oonu kandırmadığım için içim rahat.. Ama ne bilim sevgili olarak değilde.. Yakınımda bir dostum olarak sevmişim onu onu anladım..

Hmm ayy yazıkk ya :26:

en iyisini yapmışsınız. ne kadar süre geçerse beraber sevgisi beklentisi o kadar artardı. tebrik ederim.
her ilişki mutlu bitmek zorunda değil. maya tutmuyorsa ayrılık olacak elbet. karşısınızdaki de olgunlukla karşılamış.
allah ikinizin de yolunu açık etsin bundan sonra

Ayy yazık ya işte terkedilen bayanları okurduk onlara empati yapardık genelde ama işin bir de bu tarafı var. Umarım o da çok mutlu olur hayatında..

Hİç böyle birşey yaşamamıştım.. Hep terkedilen ben oldum.. Çok kötüymüş terkeden içinde..

evet çok kötü seni çok seven bi insandan ayrılmak biriyle çıkıyodum facede tanışmıştık sürekli konuşuyoduk arıyodu falan iyiydik ama tabi ben sanırım kendimi yalnız hissettiğim için konuşmaya başlamıştım ilgiliydi sürekli arıyodu mesaj atıyodu falan sonra çalıştığım yerde patronumun yeğeni gelip giderdi içim gidiyo çoçuğa hanii ilk görüşte aşık olmak gibi bişiii bu sürekli geliyo gidiyo büroya falan işte biz konuşmaya başladık tabi konuşmaya başlayınca ben hemen diğerinden ayrıldıım sildim falan numarasını sabah uyandıım whatsaptan mesaj ama ne yazmıış bari bugün yapma be doğum günümde falan çoçuğun doğum gününde ayrılmışıım :43: zaten sürekli ayrılmaya çalışıyodum uzağıız olmuyo :50: falan en sonunda doğum gününde ayrıldım vee o kadar üzüldüüm kii bilmiyodum doğum günü olduğunuu sonra elimden hiç bişi gelmedii hayat devam ediyo tabi aklıma geldikçe bi burukluk oluyoo..
vee daha sonraaa sevgiliimlee tanıştıııım canımıın içi göz bebegim hayatımın anlamı o kadar mutluyum ki 1 sene oldu ne güzel bişi sevdiğinin sevdiği olmak :16::16:

evet çok kötü seni çok seven bi insandan ayrılmak biriyle çıkıyodum facede tanışmıştık sürekli konuşuyoduk arıyodu falan iyiydik ama tabi ben sanırım kendimi yalnız hissettiğim için konuşmaya başlamıştım ilgiliydi sürekli arıyodu mesaj atıyodu falan sonra çalıştığım yerde patronumun yeğeni gelip giderdi içim gidiyo çoçuğa hanii ilk görüşte aşık olmak gibi bişiii bu sürekli geliyo gidiyo büroya falan işte biz konuşmaya başladık tabi konuşmaya başlayınca ben hemen diğerinden ayrıldıım sildim falan numarasını sabah uyandıım whatsaptan mesaj ama ne yazmıış bari bugün yapma be doğum günümde falan çoçuğun doğum gününde ayrılmışıım :43: zaten sürekli ayrılmaya çalışıyodum uzağıız olmuyo :50: falan en sonunda doğum gününde ayrıldım vee o kadar üzüldüüm kii bilmiyodum doğum günü olduğunuu sonra elimden hiç bişi gelmedii hayat devam ediyo tabi aklıma geldikçe bi burukluk oluyoo..
vee daha sonraaa sevgiliimlee tanıştıııım canımıın içi göz bebegim hayatımın anlamı o kadar mutluyum ki 1 sene oldu ne güzel bişi sevdiğinin sevdiği olmak :16::16:

ayrılddığından ağlamışmıydın.. Gözümden yaş akıo resmen... içim rahatladı ama bilmiyorum..

ayrılddığından ağlamışmıydın.. Gözümden yaş akıo resmen... içim rahatladı ama bilmiyorum..

gözlerim doldu ama ağlayamamıştım içimde bilmediğim bişi oluştu baş dönmesiyle karışıık mide bulunmasııı o kadar kötü oldum ki neleer yazmış ama yaaa sevdam bendin ayrılıyoo aşka güvenip bitiyo nasıl sendin başkasına bağlanırım bu kadar yalanlar içinde falan bayaaa kötü olmuştum ama geçiyo :51:

Back
X