Kızlar merhaba... Hayatima giren insanı seviyorum sanıyorum. Yani sevdigime inanıyorum. Zaman geçiyor o insana karşı bi uzaklik ve soğukluk oluşuyor. Hani gitse uzulmem.. ya da kalbimden guzel kelimeler geçmiyor o kişiye karşı. Herhangi bir insana duydugum hisleri duyuyorum gibi hissediyorum. O insandan sıkılabiliyorum. Size de böyle oluyor mu? Ne yapmam lazım bu durumda?
Anlattıklarınız sevmeyi sevmeye benziyor.
Hayatınızda bir ilişkiniz, onun olumlu dinamikleri, tatlı heyecanları, günaydın, iyi geceler mesajları vs olsun istiyorsunuz.
Ama gerçek ve sağlam bir ilişki, karşılıklı sevip sevilme, yere göğe koyulamama durumları yaşamadığınız ya da bunun süreceğine yürekten inanmadığınız için sizin için özel olduğunu düşündüğünüz kişi sıradan biri gibi gelmeye başlıyor.
Bu nasıl geçer...
Gerçekten sevip sevilince, başka kimsenin onun gibi olmadığını ve olmayacağını anlayınca.
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu, ötesi zaman kaybı, duygu israfı.
Kıskandırılmaktan hiç hoşlanmam aksine kıskandırmasın biraz düşünsün isterim bu beni soğutuyor. Bir de bazen aşka sevgiye inancım kalmıyor. İnsanlar belli süreden sonra uzaklaşıyorlar diye düşünüyorum.Tam anlamiyla hissetmiyorsun sanirim ya da seni sogutacak davranislarla mi karsilasiyorsun?
Bence sen gerçekten hic asik olmamissin. Karsina oyle biri cikinca degisir dusuncelerinKızlar merhaba... Hayatima giren insanı seviyorum sanıyorum. Yani sevdigime inanıyorum. Zaman geçiyor o insana karşı bi uzaklik ve soğukluk oluşuyor. Hani gitse uzulmem.. ya da kalbimden guzel kelimeler geçmiyor o kişiye karşı. Herhangi bir insana duydugum hisleri duyuyorum gibi hissediyorum. O insandan sıkılabiliyorum. Size de böyle oluyor mu? Ne yapmam lazım bu durumda?
Bence sen gerçekten hic asik olmamissin. Karsina oyle biri cikinca degisir dusuncelerin
:) insallah. 7 yil oldu hala ayni hislerim.İnşallah bana aşık olan birine aşık olurum :)
:) insallah. 7 yil oldu hala ayni hislerim.
O tatlı heyecanları yaşıyorum. Günaydın iyi geceler mesajları.. Şiirler yazılıyor benim için. Ama hem hissedemiyorum hem de karşı tarafa ne tepki vereceğimi bilemiyorum. Çoğu zaman birinin birini gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. Geçici olarak bu duygu durumum karşıdakinin ilgisiyle doğru orantılı oluyor. Yani seviyorum gibi hissettiğim zamanlarda karşı taraf benimle ilgileniyor oluyor. Samimiyet hissedemezsem uzaklaşıyorum sanırım.
Kızlar merhaba... Hayatima giren insanı seviyorum sanıyorum. Yani sevdigime inanıyorum. Zaman geçiyor o insana karşı bi uzaklik ve soğukluk oluşuyor. Hani gitse uzulmem.. ya da kalbimden guzel kelimeler geçmiyor o kişiye karşı. Herhangi bir insana duydugum hisleri duyuyorum gibi hissediyorum. O insandan sıkılabiliyorum. Size de böyle oluyor mu? Ne yapmam lazım bu durumda?
Bende bu konumdayim her konuda anlasirix hatta cok iyi sohbetlermz olur bir kez bile ayrlmadk 2yildr ama gitse 1 ay uzulrm mukemmelliyetcilkmi nedir anlamadm benÇünkü ha! bu işte diyeceğin kişi diil. Nasıl desem zevkleriniz, hayata bakış açınız , beklentileriniz aynı yönde diil o yüzden böyle hissediyorsunuz.
Bende bu konumdayim her konuda anlasirix hatta cok iyi sohbetlermz olur bir kez bile ayrlmadk 2yildr ama gitse 1 ay uzulrm mukemmelleytclkmjdr nedir anlamadm ben
Bende bu konumdayim her konuda anlasirix hatta cok iyi sohbetlermz olur bir kez bile ayrlmadk 2yildr ama gitse 1 ay uzulrm mukemmelliyetcilkmi nedir anlamadm ben
Bu soruyu kendini taniyarak cozebilirsn aslinda..ben yerine gore konsmayi severm mesela bazen sıkıciymdr hatta depresif bir halim vardir o komedidir guldurur egleniyorz yanyanayken her konuda konusuyorz acikca dusuncelerimizi konusuyoru bu cok hosuma gidiyo. Daha once tanisip yanyana sus pus oturdgm insanla etrafn cok yakistrmasna ragmen asla olmaz demistim ayni benim gibi o ne anlami var ki kendimden birtaneyle yanyana olmanin demistim :))
sohbet dedin beni bir dert sardı. benimkiyle sohbet etmek pek zor. bunun anlaşıp anlaşamıyo olmakla alakası var mı sence ?
yoksa ikimizde pek konuşmayı seven insanlar degiliz buna mı baglamalıyım ?
sormak zorunda hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?