Seviyorum sanıyorum ama farklı hissediyorum

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Kızlar merhaba... Hayatima giren insanı seviyorum sanıyorum. Yani sevdigime inanıyorum. Zaman geçiyor o insana karşı bi uzaklik ve soğukluk oluşuyor. Hani gitse uzulmem.. ya da kalbimden guzel kelimeler geçmiyor o kişiye karşı. Herhangi bir insana duydugum hisleri duyuyorum gibi hissediyorum. O insandan sıkılabiliyorum. Size de böyle oluyor mu? Ne yapmam lazım bu durumda?

Kızlar merhaba... Hayatima giren insanı seviyorum sanıyorum. Yani sevdigime inanıyorum. Zaman geçiyor o insana karşı bi uzaklik ve soğukluk oluşuyor. Hani gitse uzulmem.. ya da kalbimden guzel kelimeler geçmiyor o kişiye karşı. Herhangi bir insana duydugum hisleri duyuyorum gibi hissediyorum. O insandan sıkılabiliyorum. Size de böyle oluyor mu? Ne yapmam lazım bu durumda?

Anlattıklarınız sevmeyi sevmeye benziyor.

Hayatınızda bir ilişkiniz, onun olumlu dinamikleri, tatlı heyecanları, günaydın, iyi geceler mesajları vs olsun istiyorsunuz.

Ama gerçek ve sağlam bir ilişki, karşılıklı sevip sevilme, yere göğe koyulamama durumları yaşamadığınız ya da bunun süreceğine yürekten inanmadığınız için sizin için özel olduğunu düşündüğünüz kişi sıradan biri gibi gelmeye başlıyor.

Bu nasıl geçer...

Gerçekten sevip sevilince, başka kimsenin onun gibi olmadığını ve olmayacağını anlayınca.

Allah herkese nasip etsin bu duyguyu, ötesi zaman kaybı, duygu israfı.

Tam anlamiyla hissetmiyorsun sanirim ya da seni sogutacak davranislarla mi karsilasiyorsun?

Anlattıklarınız sevmeyi sevmeye benziyor.

Hayatınızda bir ilişkiniz, onun olumlu dinamikleri, tatlı heyecanları, günaydın, iyi geceler mesajları vs olsun istiyorsunuz.

Ama gerçek ve sağlam bir ilişki, karşılıklı sevip sevilme, yere göğe koyulamama durumları yaşamadığınız ya da bunun süreceğine yürekten inanmadığınız için sizin için özel olduğunu düşündüğünüz kişi sıradan biri gibi gelmeye başlıyor.

Bu nasıl geçer...

Gerçekten sevip sevilince, başka kimsenin onun gibi olmadığını ve olmayacağını anlayınca.

Allah herkese nasip etsin bu duyguyu, ötesi zaman kaybı, duygu israfı.

O tatlı heyecanları yaşıyorum. Günaydın iyi geceler mesajları.. Şiirler yazılıyor benim için. Ama hem hissedemiyorum hem de karşı tarafa ne tepki vereceğimi bilemiyorum. Çoğu zaman birinin birini gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. Geçici olarak bu duygu durumum karşıdakinin ilgisiyle doğru orantılı oluyor. Yani seviyorum gibi hissettiğim zamanlarda karşı taraf benimle ilgileniyor oluyor. Samimiyet hissedemezsem uzaklaşıyorum sanırım.

Tam anlamiyla hissetmiyorsun sanirim ya da seni sogutacak davranislarla mi karsilasiyorsun?
Kıskandırılmaktan hiç hoşlanmam aksine kıskandırmasın biraz düşünsün isterim bu beni soğutuyor. Bir de bazen aşka sevgiye inancım kalmıyor. İnsanlar belli süreden sonra uzaklaşıyorlar diye düşünüyorum.

Bence sen gerçekten hic asik olmamissin. Karsina oyle biri cikinca degisir dusuncelerin

ya sevmiyorsun,ya da adamda sana uygun gelmeyen biseyler var.

O tatlı heyecanları yaşıyorum. Günaydın iyi geceler mesajları.. Şiirler yazılıyor benim için. Ama hem hissedemiyorum hem de karşı tarafa ne tepki vereceğimi bilemiyorum. Çoğu zaman birinin birini gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. Geçici olarak bu duygu durumum karşıdakinin ilgisiyle doğru orantılı oluyor. Yani seviyorum gibi hissettiğim zamanlarda karşı taraf benimle ilgileniyor oluyor. Samimiyet hissedemezsem uzaklaşıyorum sanırım.

İşte sıkıntı orada.

Günümüzde tatlı heyecanların yaşandığı, günaydın, iyi geceler mesajlarının havalarda uçuştuğu ilişki bol ama içleri boş, on iki yaşındaki çocuklar bile yaşıyorlar o heyecanları çünkü herkes hayatında biri olsun derdinde, bu nedenle muhatap bulmak kolay.

Eskiden mesajlaşmak, görüşmek daha zordu ama duygular tavandı, şimdi en süslü laflar iki tuşa basınca karşımızda, sanalda tanışan tipler bile iki günde körkütük aşık evlilik muhabbetinde vs, aşk ayağa düştü maalesef.

O nedenle gerçekten sevip sevilmediğinizi, gerçek ve dolu dolu bir ilişkiniz olduğunda bu hissizliğin kaybolacağını düşünüyorum.

Yoksa o tatlı sözler anlık tatmin sağlar, sonrasında yaşadığınız şeyi ve muhatabınızı sorgularken bulursunuz kendinizi.

bende genelde o moddayım.
ona aşık olabilirim ama yani giderse de çok fazla agıt yakmam diye düşünüyorum sonra bişey yaşıyoruz böyle düşündüğüm için vicdan yapıyorum. :KK53:
Genel anlamda bende hep sorguluyorum acaba gerçekten kimseyi sevemiyo muyum diye ama cevap bulamadım.
Sanırım burcumun özelliği olsa gerek, seviyorum ama bağlantıda sıkıntılar var, gelip gidiyo, bağlanamıyorum :KK14::KK45:

Çünkü ha! bu işte diyeceğin kişi diil. Nasıl desem zevkleriniz, hayata bakış açınız , beklentileriniz aynı yönde diil o yüzden böyle hissediyorsunuz.

Yay burcumusun

Çünkü ha! bu işte diyeceğin kişi diil. Nasıl desem zevkleriniz, hayata bakış açınız , beklentileriniz aynı yönde diil o yüzden böyle hissediyorsunuz.
Bende bu konumdayim her konuda anlasirix hatta cok iyi sohbetlermz olur bir kez bile ayrlmadk 2yildr ama gitse 1 ay uzulrm mukemmelliyetcilkmi nedir anlamadm ben

Bende bu konumdayim her konuda anlasirix hatta cok iyi sohbetlermz olur bir kez bile ayrlmadk 2yildr ama gitse 1 ay uzulrm mukemmelleytclkmjdr nedir anlamadm ben

İnsanoğlu böle işte elindeyken kıymet bilmiyoruz, ila kaybedince ah vah ! Kardeş, sen ilişkinin keyfini çıkar seviyorsun farkında diilsin yoksa 2 yıl geçmezdi inan bana, sadece azıcık ekşin lazım....:KK37:

Bende bu konumdayim her konuda anlasirix hatta cok iyi sohbetlermz olur bir kez bile ayrlmadk 2yildr ama gitse 1 ay uzulrm mukemmelliyetcilkmi nedir anlamadm ben

sohbet dedin beni bir dert sardı. benimkiyle sohbet etmek pek zor. bunun anlaşıp anlaşamıyo olmakla alakası var mı sence ?
yoksa ikimizde pek konuşmayı seven insanlar degiliz buna mı baglamalıyım ?
sormak zorunda hissettim kendimi :KK48:

sohbet dedin beni bir dert sardı. benimkiyle sohbet etmek pek zor. bunun anlaşıp anlaşamıyo olmakla alakası var mı sence ?
yoksa ikimizde pek konuşmayı seven insanlar degiliz buna mı baglamalıyım ?
sormak zorunda hissettim kendimi :KK48:
Bu soruyu kendini taniyarak cozebilirsn aslinda..ben yerine gore konsmayi severm mesela bazen sıkıciymdr hatta depresif bir halim vardir o komedidir guldurur egleniyorz yanyanayken her konuda konusuyorz acikca dusuncelerimizi konusuyoru bu cok hosuma gidiyo. Daha once tanisip yanyana sus pus oturdgm insanla etrafn cok yakistrmasna ragmen asla olmaz demistim ayni benim gibi o ne anlami var ki kendimden birtaneyle yanyana olmanin demistim :))

Back
X