• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyorum yaşın küçük diyor :(((

DEARRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
5
0
36
Ankara
3 aydır çok sevdiğim biri war. neredyse hayatımın her saniyesi onu düşnmekle qeçiyor o zamandr. o masmavi qözlerini bir daha unutamadm.. ben 18 o 28 yaşında.. ona açıldım ki zaten açılmadan önce o da anlamş bana imkansz dedi. ama dvranşları bunun tam tersi bana canım diyor sürekli mesaj atıyor naslsn napıosn vs. buda beni çok mutlu ediyor açıkçası. ama snra imkansız kelimesi aklıma gelip en mutlu anım bir anda hüzne dönüşüyor.

ve bana buqün dediği şu.. ben istesemde ailem istemez çok küçksün. kıyamıyorum üzülmene de seviyorum seni diyor snrada kardeşim falan deyip qülüyor. ilqimi aşırı qösteriyorum. karar veriyorum bundan snra uzak davrancam bakalm ne yapck die ama onu qördüqm anda hepsi bitiyor.

lütfen yardım edin yhaaa... ailesi yüzündenmi istemiyor sizce yoksa gerçekten hiç bir şey hissetmiyor muu..

nasıl davranmalym ona karşı..

çok seviyorum yaaaaa :14::14:

cnm karekterı nasıl bılmıorum karsı tarafın ama o yasta bı ınsan farklı seler bekleyebılır solıyım cok acık oldu ama bole olur ve senden sıkılncada bırakır ve buna kendıde sende uzulursun o yuzden bnce uzak dur ama yınede kndn bılırsın:42::42:

Canımcım bu laflar sadece bahane. Seni sevmiyor. Aç gözlerini ve vazgeç bu adamdan. Aranızdaki 10 yaş fark hiç sorun değil. Seven hiçbir erkek bunu problem etmez.

Hem onu bunu geçelim sana KARDEŞİM demiş daha ne olsun yaa...

Son düzenleme:
çok aşırı olgun biri zaten o hali etkiledi beni çok saygılı ne bliyim. dalga geçmez diye düşünüorm yda öle düşnmek istiormm :( bana karşı çok farklı davranıyor nasıl desem qözlerimn içine derin derin bakıyor bir baktığı zaman beni benden alıyor qözleri zatennnn :50:

çok aşırı olgun biri zaten o hali etkiledi beni çok saygılı ne bliyim. dalga geçmez diye düşünüorm yda öle düşnmek istiormm :( bana karşı çok farklı davranıyor nasıl desem qözlerimn içine derin derin bakıyor bir baktığı zaman beni benden alıyor qözleri zatennnn :50:

cnm bn yasadım ıcın ole soledım aynı sana olgun gelıo cunku senden buyuk ama bılemem ama acık acık solemıs olmaz demıs daha ne desınkı

10 yaş hiç sorun değildi sen 24 o 34 yaşında olsaydı mesela...
ama 18 yaşında 28 yaşındaki bir adamı doğru tahlil edeceğinden çok şüpheliyim
kendini kaptırma objektif düşün derim

yaşın küçük yada büyük diyemem ama 10yaş problem değil çevremde aralarında 10yaş olupta mutlu olan çiftler var zaten erkek her zaman geç olgunlaşır kadın ne kadar küçük olursa olsun açığı her halükarda kapatır diye düşünüyorum ama bi canım cicim deyip bir kardeşim diyen adamdan da fayda gelmez dalga geçiyor olabilir

Onun o bakışlarını farklı algılıyorsundur sen kesin. Hem erkekler daha doğrusu her insan sevilmekten hoşlanır. Bu yüzden senin ona olan sevgin hoşuna gidiyordur, gururunu okşuyorsundur ama seni sevdiğini düşünmüyorum ben.

tatlımmm geçççççç bunları geç sevmiyor seni bunu kabullen seven insan bunu yapmaz kardeşim demez bahane uydurmaz yaş farkınıda göz önüne almaz yaşın çok küçük daha neler göreceksin neler ohooo:50:

o seni sen onu sevdikten sonra yaş farkı sorun değil ama çocuk seni sevse yaşını bahane etmez. kalbini de kırmak istmemiş, başından kaba bir şekilde atmak yerine sana KARDEŞİM demiş. burdan seni sevmediği ama kırmak da istemediğini anlaman lazım.
canım benim yaaa,, sen onu sevdiğin için onun en ufacık bir hareketinden bile olumlu anlamlar çıkarmaya çalışıyorsun. şu anda ben de senin gibiyim. benim sevdiğim insan bence beni sevmiyor ama ben olumlu anlamlar çıkarmak için adeta savaş veriyorum.
üzülme demek boşa, üzüleceksin de.. ama böyle böyle olgunlaşır insan..
şansını fazla zorlarsan seni sevmeyen bir insan senin iyi niyetinden de faydalanmak isteyebilir. yaşın küçük daha,, aşık olduğun için gözün bişe görmez, kandırıverir senii.
aman DİKKAT canımcım..
:20:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
sen 25 o 35 olsa olur da.. 18 - 28... ne bileyim olmaz değil.
benim bi arkadaşım da 9 yaş büyük eski öğretmeniyle beraber şimdi. anlaşıyolar ama adam evlenmek istiyor arkadaş daha üni. öğrencisi.
olaylar karşısındaki tepkileri farklı falan.. bilemiyorum..

tatlım o seni anlamak istediğin anlamda sevmiyor.ve sen daha 18 yaşındasın.bi düşünsene şuan ona sırılsıklam aşıksın ama yaşın 24 25 olup da daha olgunca düşündüğünde ve çevrende sana akran erkekleri beğenmeye başladığında o 35 yaşlarında olacak hem de yanında abin gibi duracak.seninki sandığın kadar büyük ötesi bir aşk değil canım benim.çevrendeki erkeklerden daha olgun sakin birini gördün ve hoşlandın bu bence.yaşıtlarından 28 yaş olgunluğu göremezsin zaten bilirsin şimdiki gençler biraz zıpır oluyor:)ama emin ol yaşın biraz büyüdüğünde ne demek istediğimi anlarsın:)

üstteki çelişkileri yeni gördüm:) ya şimdi yaşı daha küçük arkadaşın herkes aklı başında olgun olmaz o yaşlarda belki hoşlandığı bikaç kişi vardır belli mi olur:) hangisi tutarsa onla çıkıcak belki :))) her birine birer konu açarsa yandık o zaman:)

10 yas farki baya fazla, arti size kardesim demis daha seviyorum diyorsunuz ilginc...:53:

daha cok sever asik olursun merak etme :))))

Son düzenleme:
hem fake sin hemde cocuk , eğer ciddiysende şunu demek istiyorum , daha ergenliktesin ve ergen genç kızların birçoğu gibi yaşadığın aşk değil sadece hayranlık

Back
X