3 aydır çok sevdiğim biri war. neredyse hayatımın her saniyesi onu düşnmekle qeçiyor o zamandr. o masmavi qözlerini bir daha unutamadm.. ben 18 o 28 yaşında.. ona açıldım ki zaten açılmadan önce o da anlamş bana imkansz dedi. ama dvranşları bunun tam tersi bana canım diyor sürekli mesaj atıyor naslsn napıosn vs. buda beni çok mutlu ediyor açıkçası. ama snra imkansız kelimesi aklıma gelip en mutlu anım bir anda hüzne dönüşüyor.
ve bana buqün dediği şu.. ben istesemde ailem istemez çok küçksün. kıyamıyorum üzülmene de seviyorum seni diyor snrada kardeşim falan deyip qülüyor. ilqimi aşırı qösteriyorum. karar veriyorum bundan snra uzak davrancam bakalm ne yapck die ama onu qördüqm anda hepsi bitiyor.
lütfen yardım edin yhaaa... ailesi yüzündenmi istemiyor sizce yoksa gerçekten hiç bir şey hissetmiyor muu..
nasıl davranmalym ona karşı..
çok seviyorum yaaaaa

ve bana buqün dediği şu.. ben istesemde ailem istemez çok küçksün. kıyamıyorum üzülmene de seviyorum seni diyor snrada kardeşim falan deyip qülüyor. ilqimi aşırı qösteriyorum. karar veriyorum bundan snra uzak davrancam bakalm ne yapck die ama onu qördüqm anda hepsi bitiyor.
lütfen yardım edin yhaaa... ailesi yüzündenmi istemiyor sizce yoksa gerçekten hiç bir şey hissetmiyor muu..
nasıl davranmalym ona karşı..
çok seviyorum yaaaaa