- Konu Sahibi nefesimmizz
selamunaleyküm.. hemen konuya giriş yapıyoruum çünkü gerçekten aklım çok karışık =( 2yıldır bi sevdiğim var, oda beni seviyo. birlikte çok çok mutluyduk. fakat annesi ve bnm ailem istemiyo. bnm ailem onun annesi yüzünden istemiyo malesef. o annesini ikna edebileceğini düşünüyo, fakat aylardır kavga kıyamet kopuyo evlerinde... annesiyle arası bozulmasın diye ayrıldım... ikimizde acı çekiyoruz =( ama annesiyle olacak gibi değil. iftira hakaret küfür yalan herşey var annesinde, bunlara şahit oldum... dini görüşlerimizde uymuyo ama bnmki bana uymaya hazır.. bn teklif bile etmeden bnm gibi olabileceğini sölemişti.. herneyse. aynı sokakta olmamız herşeyi mahvediyo. napabilirim bilmiyorum. sürekli karşılaşıyoruz acı çekiyoruz.. =( annesinin düşmanlığının sebebini kimse bilmiyo aslında. bana kızım kızım diyodu,çok seviyo aşırıı,sonra bigün bizim komşularla evlilik konusunda konuşmuşlar, komşular "ev ev üstüne olurmu" demiş. anneside sinirlenmiş. halbuki konunun bizimle hiç alakası yok. ogün bugündür düşman resmen =( hiç saygısızlık etmediğim halde duymadığım laf kalmadı. sizce napmalıyımmm? unutamıyorumda...