seviyoruz ama kavuşamıyoruz =(

nefesimmizz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
52
0
16
İstanbul
selamunaleyküm.. hemen konuya giriş yapıyoruum çünkü gerçekten aklım çok karışık =( 2yıldır bi sevdiğim var, oda beni seviyo. birlikte çok çok mutluyduk. fakat annesi ve bnm ailem istemiyo. bnm ailem onun annesi yüzünden istemiyo malesef. o annesini ikna edebileceğini düşünüyo, fakat aylardır kavga kıyamet kopuyo evlerinde... annesiyle arası bozulmasın diye ayrıldım... ikimizde acı çekiyoruz =( ama annesiyle olacak gibi değil. iftira hakaret küfür yalan herşey var annesinde, bunlara şahit oldum... dini görüşlerimizde uymuyo ama bnmki bana uymaya hazır.. bn teklif bile etmeden bnm gibi olabileceğini sölemişti.. herneyse. aynı sokakta olmamız herşeyi mahvediyo. napabilirim bilmiyorum. sürekli karşılaşıyoruz acı çekiyoruz.. =( annesinin düşmanlığının sebebini kimse bilmiyo aslında. bana kızım kızım diyodu,çok seviyo aşırıı,sonra bigün bizim komşularla evlilik konusunda konuşmuşlar, komşular "ev ev üstüne olurmu" demiş. anneside sinirlenmiş. halbuki konunun bizimle hiç alakası yok. ogün bugündür düşman resmen =( hiç saygısızlık etmediğim halde duymadığım laf kalmadı. sizce napmalıyımmm? unutamıyorumda...

allah yardimcin olsun cnm öyle anneyle ugrasmak zor.

anladigim kadariyla senin ailenla damat adayinin bir sorunu yok sadece annesinin böyle davranmasi ailenin hayir demesini sagliyor.

sevgilinin annesi sizin onun yaninda kalicanizi mi düsünüyor da "ev ev üstüne olmaz" cümlesine kiziyor?

Allah razı olsun olsun.. ya 3 erkek kardeşler, annesinin üçünüde evlendirip hepsiyle aynı evde yaşamak gibi bi hayali vardı. gelinleri ve oğulları çalışıcak, oda torunlarını yetiştiricek. ama oğullarıda böyle bişeyi kabul etmiyo. kendi kendine hayal kuruyo, düşman oluyo işte. bide daha söz yok nişan yok, aramızı bozmaya çalıştı, bana iftira atıyo falan. ilerde neler yapar düşünemiyorum bile =(

Bence zamana bırakın ve birbirinizi unutmaya çalışın biliyorum zor gelecek ama öyle bir insanla değil aynı evde ayrı evlerdede zor olacak

Şimdi yaşınız kaç bilmiyorum insan avlenmeden önce cesaretli oluyor ama evlilik çok farklı
Dini hassasiyetlerinizde varsa daha zor.Sevdiğiniz kişi uyarım demiş ama o yaştan sonra biraz zor oluyor çevremden biliyorum.
Sesinizi çıkarmasanız mutsuz olacaksınız çıkarsanız dini hassasiyetinize laf söylenmesine kadar gidecek bu iş

Yarın birgün evlenseniz bile eşiniz annesini atacak değil ya bir dönem sonra belki oda annesine hak vermeye başlayacak hiç belli olmaz

Sadece pembe gözlüklerle bakmayın derim

evt çok haklısın. bunları düşünerek ayrıldım işte fakat hayatım mahvoldu diyebilirim. =( aylardır konuşmuyoruz ama unutamıyoruzda. nolucak böyle diyip duruyoruz kendi kendimize ve çevremizdekilere =(( ...

aşıkların anlaşması kadar ailelerinde anlaşması çok mühim bir durum..bunu göz ardı etmek , ileride oluşabilcek her türlü tatsızlıklara evet kabul ediyorum demektir...
bu tatsızlıklar şimdiyle sınırlı kalmayacak yani..

dini görüşlerinizin uymadığından bahsetmişsiniz ne bilim acaba kayınvalide adayı diğer olayları bahane mi yapıyor bu sebepden dolayı :26:

dini görüşlerimizin farklı olduğunu yıllardır biliyo fakat bir yıl öncesine kadar peşimden ayrılmıyodu resmen. ailemle samimi olmaya çalışıyodu, arkadaş gibi komşu gibi bize misafirliğe geliyodu ve sürekli dini görüşlerden dolayı evlenmemenin çok yanlış olduğundan falan bahsediyodu. yani anneme sezdiriyodu beni istediğini. sokaktaki herkes bilirdi beni nekadar çok sevdiğini. kimse anlam veremiyo bianda bu değişikliğe. oğlu bana çok değer verdiği için annesinin kıskandığını düşünüyo herkes. bende yavaş yavaş öyle düşünmeye başladım açıkçası. =(( aklımızada başka bişe gelmiyo zaten =(

her ne kadar aşk her zaman bulunmasada bazen buluncada bırakmak gerekiyor.sizin aşkınıza yazık olmuş ama gelecekte ki hayatınız için ayrılıkla doğru karar vermişsiniz.evlilikte sadece sevenler değil ailelerde evleniyor.kaynananız olacak kadın sizi rahat bırakmaz huzursuzluk yaratır bir tipte.evlendikten sonra ne olur nasıl olur bilinmez.şimdi sizi çok seven erkek yarın annem haklı der.yolunuzda bahtınızda açık olsun.çalışmıyorsanız işe girmeyi düşünün yada çok güzel kurslar var yaz dönemi için onlara başlayın kafanızı dağıtın.hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Back
X