Büyük bir kurum olunca gruplaşma ister istemez oluyor. Bazen sonradan gelenin gruplardan birine girmesi de zor oluyor ama çok dert edilecek bir şey değil bence. Gruplaşma da olsa bir iki sohbet edeceğiniz birileri vardır illaki. Ya da bu durumu fırsata çevirip bol bol kitap okuyun. Biraz mesafeli olmak en rahatıMerhabalar,
Derdim bir türlü sevemediğim ve kendime yakin görmedigim insanlarla dolu olan bir ortamda çalışmak zorunda oluşum.Samimi olduğum birkac kisi var elbet ama onlarla da pek karsilasamiyoruz gün icinde genelde yalnizim.Bir egitim kurumundayim.Hıc mutlu degilim.Eskiye dayanan saglam gruplasmalar var sonradan gelen hicbirsekilde iclerine giremiyor girse de guvenemiyor dostluk filan hikaye.Aramin bozuk oldugu birkac kisi de var onlari gorunce iyice geriliyorum.Aslinda umursamamak en iyisi.Ben kendime yeten biriyim ama bu ara cok geriliyorum bu ortamda önerilerinizi bekliyorum silkeleyin kizlar beni.Bu arada bu kurumdan kolay kolay gidemem tayin zor malesef.
Ne güzel herkese uzaksınız bence çok güzel hiç şikayetçi olmayın sizde söylüyosunuz sevmediğim insanlar diye ne diye yakın olacaksınız böyle çok güzel bence ne kadar uzak o kadar iyiMerhabalar,
Derdim bir türlü sevemediğim ve kendime yakin görmedigim insanlarla dolu olan bir ortamda çalışmak zorunda oluşum.Samimi olduğum birkac kisi var elbet ama onlarla da pek karsilasamiyoruz gün icinde genelde yalnizim.Bir egitim kurumundayim.Hıc mutlu degilim.Eskiye dayanan saglam gruplasmalar var sonradan gelen hicbirsekilde iclerine giremiyor girse de guvenemiyor dostluk filan hikaye.Aramin bozuk oldugu birkac kisi de var onlari gorunce iyice geriliyorum.Aslinda umursamamak en iyisi.Ben kendime yeten biriyim ama bu ara cok geriliyorum bu ortamda önerilerinizi bekliyorum silkeleyin kizlar beni.Bu arada bu kurumdan kolay kolay gidemem tayin zor malesef.
Evet tabi isimizi yapiyoruz ama nasil desem tuhaf dedikoducu garip bir ortam var.Huzursuzum burda.Her hareket her lafindan bir anlam cikarmaya calisanlar olunca hic rahat degilim.Örneğin bir seye yorum yapiyorsun onu alip evirip cevirip bambaska bir mevzuya dönüstüruyorlar.Samimi bir arkadasim vardi iyidik hostuk.Baska biriyle samimi olunca benden uzaklasti boyle cocukca hareketler.Ortada birsey de yok durduk yere tripler.Bunun gibilerle dolu burası.Sosyal cevre de olusmuyor böyle olunca.Cünku en cok vakti is hayatimda geciriyorum.Sonuçta profesyonel anlamda işinizi yapıyor musunuz hem onlar hem de siz?
gerçekten mutsuzsanız , etkileniyorsanız , işten ayrılmayı düşünüyorsanız bile iş bulmadan çıkmayın.Evet tabi isimizi yapiyoruz ama nasil desem tuhaf dedikoducu garip bir ortam var.Huzursuzum burda.Her hareket her lafindan bir anlam cikarmaya calisanlar olunca hic rahat degilim.Örneğin bir seye yorum yapiyorsun onu alip evirip cevirip bambaska bir mevzuya dönüstüruyorlar.Samimi bir arkadasim vardi iyidik hostuk.Baska biriyle samimi olunca benden uzaklasti boyle cocukca hareketler.Ortada birsey de yok durduk yere tripler.Bunun gibilerle dolu burası.Sosyal cevre de olusmuyor böyle olunca.Cünku en cok vakti is hayatimda geciriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?