Sevmediğimiz insanları stalklamak?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Şu aralar sevmediğim insanları instagramda araştırıp hesapları açıksa attukları storylerine gizlice bakıyorum ve gene sinirleniyorum ahahahah neden sevmediğimiz insanları stalklama gereği duyarız nefret ediyorum şu kafama takma olayından gereksiz yere sinirleniyorum durduk yere. Kendimi nasıl alıkoyacağım bu isteğimden , umursamasam insanları dünyayı keşke ah ah

Fake hesabinizi kapatin. Ben oyle yapip kurtuldum :KK70:
Fake hesabım yokki kendi hesabımdan bakıyorum baktığım insanların çoğunun hesabı açık zaten aahahha kapalı olanlarada gene bakıyorum belki açarlar diye yoksa fake hesap açıp bakmam çok çocukça geliyor öyle yapmak ahaha keşke umursamasam durduk yere sinirlendiriyorum kendimi onlara bakınca alıkoyamıyorum ah lanet huyum

Kiz sen ders calismiyor musun? Bak döverim seni:)

Hesabıni kapat. Benim instagram hesabım yok , gayette yasayabiliyorum.
Arada çalışıyorum ahahahah yok ya kapatsam olmuyor açşam olmuyor zaten çok girmiyorum 8 kişiyi takip ediyorum fake hesap sanıyorlar hesabımı ahahahah hiç resmimde yok öyle takılıyorum ayırdığım konulara bakıyorum şu aralar dizi izliyorum evde karantinadayız malum :)

Arada çalışıyorum ahahahah yok ya kapatsam olmuyor açşam olmuyor zaten çok girmiyorum 8 kişiyi takip ediyorum fake hesap sanıyorlar hesabımı ahahahah hiç resmimde yok öyle takılıyorum ayırdığım konulara bakıyorum şu aralar dizi izliyorum evde karantinadayız malum :)
Karantina zamanı ders calismak ileride kitap yazarsın :)

Kabul bu ara çalışmak zor ama en azından su stalklamak gibi beynini kemiren seyler yapma.

Karantina zamanı ders calismak ileride kitap yazarsın :)

Kabul bu ara çalışmak zor ama en azından su stalklamak gibi beynini kemiren seyler yapma.
Yani stalktadığım insanlar eski sevgilim eski sevgilimin eski sevgilisi bana kötülük yapan diğer kimsecikler uyuz olduklarım vs. duramıyorum bakmadan şu aralar çok takıntılı oldum Bakalım şu sınavdan sonra ne olacak sınav ertelenecek diyorlar bazıları seneye bile yapılır diyorlar sınavı

Yani stalktadığım insanlar eski sevgilim eski sevgilimin eski sevgilisi bana kötülük yapan diğer kimsecikler uyuz olduklarım vs. duramıyorum bakmadan şu aralar çok takıntılı oldum Bakalım şu sınavdan sonra ne olacak sınav ertelenecek diyorlar bazıları seneye bile yapılır diyorlar sınavı
Didisinin didisinin didisi diyorsun. Beyin hücrelerine kolay gelsin. Bosa calisiyorlar. Stalklamak insanı depresyona bile goturur. +okb

Bence de ertelenir ama emin değilim.

Back
X