• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmedigini soyluyor

Vallahi 1995 yılında bize sağlık müdürlüğü'den personel geldi. Lisedeydim o zaman.
Görevliler erkek ve kadın anatomisinden tutun doğuma ve sperm üretimine kadar her şeyi anlattılar taaa o zamanlarda.

Şimdiki zamanda bilmemek bahane değil. Bir kelime girseniz milyonlarca sonuç çıkıyor arama motorlarında.
Şimdiki cahiller mecburi değil keyfi cahil.
aynen öyle canım
kensisi ne internete girip araştırma yapar, ne de eline bir kitap alıp okur
varsa yoksa, gereksiz bir sürü alışveriş yapıp kocasını borca sokar tek bildiği bu
ve böyleleri bir sürü çocuk doğurup yetiştiriyor ( gerçi onları da köylü bir bakıcı yetiştiriyor)

aynen öyle canım
kensisi ne internete girip araştırma yapar, ne de eline bir kitap alıp okur
varsa yoksa, gereksiz bir sürü alışveriş yapıp kocasını borca sokar tek bildiği bu
ve böyleleri bir sürü çocuk doğurup yetiştiriyor ( gerçi onları da köylü bir bakıcı yetiştiriyor)

Yetiştirdiğini sanıyor.
Zavallı çocuklar.
Bir süre önce biriyle sohbet ettim. 8 çocuğu var ve maddi durumları çok kötü. "Ah abla 8 çocuk niye, nasıl okuyacak bunlar" dedim. "Aman okumazsalar amele, besleme olurlar millete onlar da lazım" dedi.
Çocuklara üzüldüm gerçekten ama söylenecek ne var?
Böyle gelmiş ama inşallah böyle gitmez.

Yetiştirdiğini sanıyor.
Zavallı çocuklar.
Bir süre önce biriyle sohbet ettim. 8 çocuğu var ve maddi durumları çok kötü. "Ah abla 8 çocuk niye, nasıl okuyacak bunlar" dedim. "Aman okumazsalar amele, besleme olurlar millete onlar da lazım" dedi.
Çocuklara üzüldüm gerçekten ama söylenecek ne var?
Böyle gelmiş ama inşallah böyle gitmez.
evet çok üzülüyorum ben böyle çocuklara
geçen gün metrobüs köprüsünde eşimle yürüyorum bir çocuk gördüm ayakları çıplak üst baş yırrtık pırtık dileniyor o soğukta
o kadar üzüldümki kaç gün aklımdan çıkmadı, allahım insanlar çocuklarına nasıl kıyabiliyor böyle diyorum
benim de bir erkek kardeşim var, aklıma o geldi, ya da yarın öbür gün benim de bir oğlum olabilir, böyle bir durumda olsa napardım, bu çocuk da bir annenin evladı diyorum, çok üzülüyorum.

evet çok üzülüyorum ben böyle çocuklara
geçen gün metrobüs köprüsünde eşimle yürüyorum bir çocuk gördüm ayakları çıplak üst baş yırrtık pırtık dileniyor o soğukta
o kadar üzüldümki kaç gün aklımdan çıkmadı, allahım insanlar çocuklarına nasıl kıyabiliyor böyle diyorum
benim de bir erkek kardeşim var, aklıma o geldi, ya da yarın öbür gün benim de bir oğlum olabilir, böyle bir durumda olsa napardım, bu çocuk da bir annenin evladı diyorum, çok üzülüyorum.

Rabbim onlara yardım etsin. Böyle ana babalara da akıl versin.

Back
X