sevmek mi bu yoksa unutmak mı

Rolly

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
311
86
13
özlüyorsun ama gelsin istemiyorsun
mesaj atsın istiyorsun ama konuşmak istemiyorsun
sesini duymak istiyorsun ama aramaktan bıktın
umrunda degıl ama aklına geldiğinde o sızıya engel olamıyorsun
sevmek mi acaba bu ? unutmak mı yoksa yavaş yavaş
kıskanıyorsun paylaşmak ıstemıyorsun hayallerini başkasıyla paylaşacak olması üzüyor ama artık devam edemeyeceksın , etmemelısın

özlüyorsun ama gelsin istemiyorsun
mesaj atsın istiyorsun ama konuşmak istemiyorsun
sesini duymak istiyorsun ama aramaktan bıktın
umrunda degıl ama aklına geldiğinde o sızıya engel olamıyorsun
sevmek mi acaba bu ? unutmak mı yoksa yavaş yavaş
kıskanıyorsun paylaşmak ıstemıyorsun hayallerini başkasıyla paylaşacak olması üzüyor ama artık devam edemeyeceksın , etmemelısın
Zaman'ında değer vermiş olmanın getirisi bunlar. Bir başkasıyla aynı şeyleri yaşamını istemiyorsun ama seninle de olmuyor. Zamana bırak geçecektir. Unutmaya başlamışsın.

Zaman'ında değer vermiş olmanın getirisi bunlar. Bir başkasıyla aynı şeyleri yaşamını istemiyorsun ama seninle de olmuyor. Zamana bırak geçecektir. Unutmaya başlamışsın.

Yara bandını taktığın andan itibaren yaranı görmüyorsun ama orada derin bir kesik var. Öyle bir şey işte.

Alışkanlık hepsi

tşk ederım yorumlarınız ıcın

o yara bandını daha kullanamadım

alıskanlık degıl mı bu gececek

Aşkın yavaş yavaş yerini nefrete bırakması.

Bir süreç , geçer.
Sen dik dur .
Ezdirme kendini arayıpta.

Aşkın yavaş yavaş yerini nefrete bırakması.

Bir süreç , geçer.
Sen dik dur .
Ezdirme kendini arayıpta.
nefret bıle bı duygu oysa ben yoruldum
kendımı anlatmaktan
yaptıklarımızdan
konusmalar mesajlasmalar sıradanlıklardan ama bır yanım asık dıyemem emek vermelerım var ya o emek vermelerım ...

inş alıskanlıklardan kutrulmakta ayrı dert beynı formatlıyamıyorsun ki
En kolay yolunu söyleyeyim mi sana. Oluruna bırakmak her hissettiğin duyguyu örtbas ermek yerine dibine kadar yaşamak acı veriyorsa sen o acıyı daha çok içine çek o Zaman duyguların senle uğraşmayı bırakıyor kalbin beynin diyor ki bırakın bu manyağı bunun ayarı yok ne hali varsa görsün diyorlar. Sonra bi bakıyorsun a a gamsız takmayan Relax bi insansın bu sefer de ulan ben niye hiç bişeyden etkilenmiyorum ruhsuzmuyım diyorsun :halay: kısacası balataları yakmak şart

En kolay yolunu söyleyeyim mi sana. Oluruna bırakmak her hissettiğin duyguyu örtbas ermek yerine dibine kadar yaşamak acı veriyorsa sen o acıyı daha çok içine çek o Zaman duyguların senle uğraşmayı bırakıyor kalbin beynin diyor ki bırakın bu manyağı bunun ayarı yok ne hali varsa görsün diyorlar. Sonra bi bakıyorsun a a gamsız takmayan Relax bi insansın bu sefer de ulan ben niye hiç bişeyden etkilenmiyorum ruhsuzmuyım diyorsun :halay: kısacası balataları yakmak şart
haklısın acıysa dıbıne kadar asksa dıbıne kadar olsun kı o derdı de sevıncıde bırakıp gundelık hayata devam etmek sanırım
ayy tşk ederım yorumunuz ıcınn
haklısınız

haklısın acıysa dıbıne kadar asksa dıbıne kadar olsun kı o derdı de sevıncıde bırakıp gundelık hayata devam etmek sanırım
ayy tşk ederım yorumunuz ıcınn
haklısınız
Hah şöyle duygu dediğin nedir 2 hormon 3 kimyasal salgı bitti gitti onlar seni değil sen onları kontrol et o bedenin sahibi sensin bütün hormonlar haddini bilecek :halay:

Hah şöyle duygu dediğin nedir 2 hormon 3 kimyasal salgı bitti gitti onlar seni değil sen onları kontrol et o bedenin sahibi sensin bütün hormonlar haddini bilecek :halay:
cok dogru haklısın canım
ama ınsan duygularının esiri bi yerde :) ama daha iyiyimm , iyi de olcamm ınsallah

Back
X