Evettt nasıl başlasam bilmiyorum 2008 Ağustos onu gördüğüm ilk ay:)Biz küçük bir kasabada oturuyorduk Mert isimli bir Öğretmen atandı okulumuza bizim de karşı dairemize oturdular ben tabi hiçç tanımıyorum annesi ve babası ile evi temizlemeye gelmişler ben de o gün dışardan geliyordum hoşgeldiniz yardım edilecek birsey varmı dedim yok dediler ve evimize gectim gel zman git zman bu Mert bey kurs açtılar kursa yazıldım gittim geldim bu zman zarfında duygularımızı ikimiz de saklayamadık tabi ama hiç de pas vermiyordum:)Sonra ben bi sekilde tlf nosunu aldım aradım bişeyler bahane ederek o da aynı sekilde.Kursta falan biriyle konusayım bana tavır yapıyrdu nasıl oldugunu iikimizde anlamadık baktık sevgili olmusuz bu arda benim babam onun müdürü ve benim erkek kardeşlerim var yani zorlu günler bizi bekliyordu ikimiz de sevgiliydik ama onun askerliğivs. bi engeldi önümüzde ben de bu durumda evlenemeyeceğimi söyledim ama işler o kadar ani gelişti ki annesi beni istemeye dünden razıymış:)Hemen isteyelim dedilerbi şekilde istendi ama askerliği vardı kader ne değişik birşey bişekilde oluyor, diyorum ya emin olun ben de anlamıyordum ne olup bittiğini sanki ağzımı dilimi bağlamışlar herşeye hee diyordum.2009 Kasımında nişanımız oldu He bu arada karşıya arada kacamak yapıyordum tabii sadece annemin haberi vardı herrr sabah babam gittikten sonra kaça kaça karşıya geçiyordum beraber kahvaltı yapıyor nişanlılığın tadını çıkartıyorduk (devamı yarınnn)