• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmiyodum ama artık seviyorum ne yapacağım şimdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
şimdi bu çocukla aynı okuldayız ve gecen sene ortak derslerimiz olmuştu bana çok yakın duruyodu, konuşmamız tanışmamız olmadı ama derslerde hep beni izliyodu, resmen içime düşüyodu yani, ben hocaya bakıyodum o bana bakıyodu ama ben bişey diyemiyordum farketmemişim gibi davranıyodum rahatsız olduğumu bilsin diye hiç yüz vermiyodum

gecen gun yine bi dersimiz ortaktı ve bu değişmiş gibi geldi, eskisi gibi öyle gözünü dikmiyo, efendi, olgun biri olmuş. onu bu halde görünce niye önceden yüz vermedim ki bu çocuğa diye iç geçirmeye başladımm..sessiz sakin biri

önceki yıl gözü hep bendeyken hiç yanıma gelip konuşmaya çalışmadı (ama ben de o cesareti vermedim nasıl gelsin cocuk dimi) bi tek yoklama sayesinde adını biliyorum ama nasıl yaklaşıcamm bilmiyorum

bi de yoksa kız arkadas edindi de o yüzden mi böyle olgunlastı birden diye de düşünüyorum.

bi arkadası aracı olarak ona göndermeyi düşündüm, onun tanıdıgı bi ortak arkadas bulursam daha kolay olacak. sevgilisi varmıymıs diye kontrol edip ağzını arasın istiyorum yapayım mı sizce???
bi de eger ki biri yoksa hayatında nasıl bi adım atmalıyım, aracı arkadasa onu begendiğimi söylemesini istesem çok utanırım ben simdi, bi de istemesse fln:oklava: ya artık begenmiyosa beni, vazgecmisse, ayy cok mu buyutuyorum ne:tomato::ecrin_bebek:
açmasamıydım bu konuyu acaba :uhm::bbo:

vallaaa ben kendi fikrimi söylicem....
ben asla bi erkegin yanina gidip ben seni beyeniyorum demem :)
madem gecen yil beyeniyordu, bence laf atmasi lazimdi, simdi ise sana bakmiyorsa vardir muhakkak birsey
bence bekle derim, yine beyeniyorsa muhakkak belli edecektir
hayirlisi olsun..

kacan kovalanir misali olmus busefer :)))

ayy haklısın cnm ya biraz bekleyip gözlemlemem lazım öyle hemen kovalamıyım:)))

Sana bakmıyorsa umıdı kesmişte olabılır.Sen uzaktan ızle onu,bakışlarını farettır.Eğer senı hala ıstıyorsa kendı gelecektır.

Bence ufaktan sende ona bakmaya başLa yerimseniben eğer pozitif enerji hissediyorsan eskisi qiBi o da sana bakaRsa varDır bi şeyler... ama asLa araya biriLerini koyma kesin qiDip yetiştirirLer bence bunu yapma sonra sen ona itiraf etmediğin haLde öğrenir sen utanırsın . En doğrusu bekLemek qiBi qeLiyo ama sende onLa konu$maya çalış meseLa ders notLarı faLn istiyormuş qibi yap konuyu anLamıyomuş gbi yap msinini teLini faLan iste o sonRa sana açıLır zaten :icecream:

Back
X