Konularından birinde okumuştum
Yanlış hatırlamıyorsam Deniz'den sonra başka bi çocuğa aşık olmuştun :26:
O olmadı sanırım,eskisine tekrar takık durumda olduğuna göre
Aşk mı? o kadar kolay mı aşık olmak.. Ona beğeni ve kendini kandırma diyoruz.. Acımdan nereye gideceğimi bilemiyorum..
Nefreti küçümseme öyle, aslında hislerin en tehlikelisidir. Ve dediğim gibi nefret bile etmediğinde için soğur
Nefret etmeyi bıraktığımda bitecek mi?
ayrılık sebebiniz neydi tam olarak ?
Çok uzun ama özetleyecek olursam, onun çok sevgiyi görünce ne oldum delisi olması. Gurursuz, onursuz ve de insanları yarı yolda bırakan bi ş.. olması.
Ah Duygu

Keşke sevsen ama nefret etmesen .
Nefret sana zarar verir .
Keşke hiç tanışmamış olsaydın o adamla .
Klasik olacak ama zaman .
Zaman unutturur onu .
Keşke ya daha başka ne isterdim ki.. Bana yaşattıklarını, haksızlıklarını, hainliklerini düşünmek kahrediyo beni..
Tek umudum zaman. Sevgimden değil kinimden şikayetciyim.. Sevgi zaten yok.
[sıze=3]sen başkasına aşık olmuştun sanki, bir ara mutluydun[/sıze]
Yepyeni bi hayat kurmaya calısıyorum kendime sadece.. Ama başaramıyorum.
intikam almak istiyorsun için hırsla dolu.. Hepsi bu.
Pişmanlığını görmek istiyorum.. Ağlasın karşımda hüngür hüngür, af dilesin.. Ben de acıyarak bakıyım, affetmeden.
Çivi bulamadım daha. Emek vermem gerekiyor ama yorgunum.
Canım konunu okuyunca bir an kendimi gördüm.. üniversitede başlayan büyük askimin sahibi eski eşime hissettiklerim canlandı gözümde.. herşey güzelken bir gün aldatıldığimi öğrendim hemde internetten biri ve asla olamaz dediğim bir olaydi.. hemen boşandım ve deliler gibi sevdiğim kocamın beni budala yerine koymasına mi yanayım yoksa onunla yaşadıklarımız aliskanliklar bitti o boşluğa mi yanayım çaresizlik içindeydim. evim iyi bi isim bana destek ailem vardı ama bogazimda bir lokma takılmış ne çıkıyor ne yutabiliyordum sanki.. altı ay kendime gelemedim sekiz kilo almıştım hatta.. şükür zaman en iyi ilaç derler ya toparlanmaya başlarken karsima hayatımın gerçek aşkı çıktı.. şimdi evliyiz ve gerçekten mutluyuz.. ınan sende atlatacaksin sadece zaman lazım..
Sonunda mutluluğu bulmana çok sevindim, Allah bozmasın. :) Bana da umut verdin, inşallah ben de yaralarımı sarıp, beni çok sevecek birini bulurum.. İstediğim uzun süreli ilişki falan da değil zaten, sadece şu durumlarda yardımcı olacak, yaşadğım talihsizlikleri unutturacak birisi.. Bu benim ilk aşk acım sayılır, bunu silip atarsam çok güçlü bir insan olucam ve kimse için ödün vermycem artık..
Umarım sonum seninkine benzer. Mutlu son olur..
ben çok severek ayrıldım. ama dünyanın merkezi değildi benim için . ailem daha kıymetli. onlar varken böyle geçici şeylere canımı sıkıp üzüldüğüm için çok pişman oldum. şimdi sadece hayatını kaybeden sevdiğim insanlar için üzülüyorum gerisi boş. oda allahın kulu bende bu canı onun için üzemem yıpratamam diyip hayatıma devam ediyorum. ve kimseyede kapatmıyorum kendimi.insanların en güzel ilacı konuşmak derdini paylaşmaktır. şuan yaptığımız gibi

O zaman kendime birilerini sevmek için izin verip, kinimi yenmem olacak ilacım değil mi?