Canımmm bak bu işler neftretle falan olmaz başta, bu dünyada birçok insanın başına bu tarz olaylar gelebilir benim de geldi, ben atlatmak için kenara çekildim 1-2 ay boyunca bir kenardan kendimi izledim ağladım sızladım çivi çiviyi söker diyemedim çünkü bu dünya etme bulma dünyası bugün başka birinin acısını dindirmek için hiç günahsız olan birini harcayamazsın. İlk önce kızma, nefretini yok etmeye çalış neticede karşındaki de zaafları olan bir insanoğlu yanlış yapmaya açık zaten bu dünyaya yanlış yapıp yanlışlarından ders almak için gelmiş o yanlışlarından öğrenecek bu aşamada sense acılarından öğreneceksin metanetle sabırla karşılayacak zamana ve Allaha güveneceksin ki yaraların sen de iz bırakmadan yavaşça iyileşsin belki bir gün şükredeceksin bu yaşananlara bilemezsin ki emin ol bu düşüşün bir çıkışı olacak metanetli ol ve sabırla bekle yeter ki mümkün olduğunca asaletini koru arkadaşım zaman geçiriyor, gerçekten geçiriyor :)
Çok güzel yazmışsın canım, sağ ol.. Umarım şu acıdan kurtulurum, Allaha sığınıyorum zaten :)
Sabrediyorum.. Geçicek.. İnşallah geçicek..