• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmiyorum seni kaynana..

kendini genç kız sanması büyük problem sizle hep yarıs halını alır bu durumda... birde genç gosterıyosa ve cevresınde hep pohpohlanıyorsa onlar kendini böyle hissettiriyordur. benım kv de 58 yasında ama 40 gibidir millet bunu bir şımartıyo anlatamam benden kilolu bana bir keresinde diyo ki boyu 152 benım 168 benım bacak boyum senden uzun bana dar paça kot daha cok yakısıyo senın bacakların kalın dedi dusunun :)
 
kendini genç kız sanması büyük problem sizle hep yarıs halını alır bu durumda... birde genç gosterıyosa ve cevresınde hep pohpohlanıyorsa onlar kendini böyle hissettiriyordur. benım kv de 58 yasında ama 40 gibidir millet bunu bir şımartıyo anlatamam benden kilolu bana bir keresinde diyo ki boyu 152 benım 168 benım bacak boyum senden uzun bana dar paça kot daha cok yakısıyo senın bacakların kalın dedi dusunun :)
Puhahaha özgüven tavan kadında :D benim görümce de benden 2 cm uzun sadece ve kendini 180 falan sanıyo bi havalar bi laf sokmalar aman yarabbi. Neyse küstüm de görmüyorum gudubet yüzünü :))
 
Benim kaynana nasıl mı? Ben çok ağır hasta iken kendine ev satın almaya uğraşan. Oğlu hafif hasta iken sürekli ağlayan. Sürekli kendini, çocuklarını öven. Konuştuğumda hep aksini söyleyen. Yaşının ağırlığını taşımayan. Bi evime gelse nerdeyse 1 ay kalan düşüncesiz. Daha neler neler. Sevemiyorum bi türlü ama şunu biliyorum. Hoslanmadigim şeyleri, bi gelinim olursa yapmayacağım.
Ah ah hepsi ayni
 
2 gün kaynanamın yanında kaldım dir dir kafamı sisirdi bı sonraki gidisime dili tutulur inşallah ta çenesinden kurtulurum:)
 
Evime gelirler el üstünde tutarım yüzüme karşı iyilerdir ama evine gidince oğlunu arayıp anlatmadığı şey kalmıyor sürekli beni kötülüyor herşeyimi eleştiriyor sürekli hava basma merakında bana öbür gelinini kötülüyor. Bana laf sokuyor. Eşim arıyor beni seni çok özlediim diyor bende seni özledim diyorum. Annesi demediğini bırakmıyor bana bi kere arayıp özledim demedi şimdi çıktı evden ne çabuk özlemiş vs. Allah a şükür ayrı şehirdeyim yoksa delirirdim kaç km öteden delirtmeye yetiyor ztn. Oğluna açıp beni kötülemesi her detayı anlatmasının amacı ne acaba oğlundan ne yapmasını bekliyor. Kocam bna iyi davranınca annesi deliriyor. Kendi kızı da var ona öyle davransalat ne olur acaba. Allah a şükür eşim iyi ve beni el üstünde tutar yoksa bu kadın bizi yer bitirirdi
 
EN İYİ KAYNANA OLMAYAN KAYNANADIR BU BÖYLEE. (İstisnalar vardır tabi onlar hariç eğer okumuş veya işi olan veya oğlunun çok deger verdiği biriyseniz hep düşman olurlar bir de kendisi cahilse hiç laf anlamazlar)
 
bencilliğinden,, hep bana hep banacılığından, herşeyin en iyisini ben bilirimciliğinden , oğlunu bebek sanmandan, sürekli yemek yapmak hastalığından, milleti başına toplama merakından, sürekli bizi çağırmandan , ikili oynamandan, ikiyüzlülüğünden, suratsızlığından, patavatsızlığından, kimsenin hiç birşeyini beğenmemenden, hep kendini ve çocuklarını övmenden, aşırı ısrarcılığından, sürekli yalandan hasta modlarından, sürekli ilgi alaka beklemenden, laf sokmalarından, yalanlarından, sonradan görmeliğinden, cahilliğinden, gösteriş yapma merakından, küçümsemenden, isteklerinin bitmemesinden, kendini genç kız sanmandan, bişeyi kırk kere söylemenden, samimiyetsizliğinden, laf taşıma huyundan herşeyinden nefret ediyorum. sevmiyorum seni kaynana....
Konu kilitlenmeden yazimm:halay:
Kardeş mi acaba kvlerimiz:KK70:
 
Kadınlar kendilerini duzeltmedikce bu memlekette böyle aptalca kadın sorunları surer. Bir kadının mesleği olacak kendi ayaklarının üzerinde durabilecek öz güveni olacakki böyle saçma kadın sorunları olmasin.. yazık bayram bitti.. oğlunu mutlu ettiğini sanan bir kadınla bir bayram daha geçirdim. .yazık..hepsine herşeye herkese..
 
Back
X