Sex and the City / 30.05.2008

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
116
42
İstanbul
3800-Sexx-b.gif

Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008
Yönetmen : Michael Patrick King
Senaryo : Candace Bushnell
Yapım : 2008, ABD

Oyuncular

Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) , Kim Cattrall (Samantha Jones) , Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) , Kristin Davis (Charlotte York Goldenblatt) , Chris Noth (Mr. Big)

Televizyon dizilerinin, özellikle kadınlar için vazgeçilmezlerinden biri olan Sex and the City, şimdi beyazperdede... Manhattan'da yaşayan dört cesur kadının arkadaşlıklarını konu alan dizinin sinema filmi olması kaçınılmazdı.

dizisini severek takip ederdim. hatta tekrarlarını bile izledim. özellikle carrie ve mr. big'in ilişkisindeki gelişmeleri merak ediyorum. bir ara gelinlikler içinde falan görmüştüm filmden karelerde????ben de gitmeyi düşünüyorum:))

inanamıyorum, filmi de çekilmiş demek... ilk 2 sezonunu 3 gecede izlemiştim arkadaşımla birlikte, sonra da diğerlerini.. çoğu zaman "oha" dedirtecek türden olaylar olsa da carrie'nin, her bölümün sonunda yaptığı tespitlere bayılırdım, ayakkabılarına da hastaydım gerçi:) manhattan'ı bu kadar çok görmeyi istememin sebebidir bu dizi ayrıca:) filmini de kaçırmamak gerek bence. mutlaka izlicem sırnaşık şey

Bu dizi bitmemeliydi ya ben çok gülüyordum hele Samantha'ya sırnaşık şey

su son sinavda bitsen bisey dusunmeden keyifle izlemek istiyorum bende haftaya giderim artik =)

çok güzel bir kadın filmiydieşim izlemedi benide uyardı( sakın film bittikten sonra onlar gibi olmaya kalkma diye):roflol:
ben dizisini izlemedima ama filmi o kadar güzel anlattılarki dizinin devamlı izleyicisiymiş gibi hissettim kendimi.ama şunuda söylemeden geçemiycimmmmm
sarah jessica parker ne kadar çirkin bir kadın yawwwwwww
hiçş kadın hatları yok ne vucudunda ne yüzünde. çok çirkindi!!!...kafamçokkarıştıama film güzeldiiiiii...hihoyyyt-tatlicadiarzu-

Back
X