Sex Bana Uzak-mi _?

çikolatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
150
1
96
38
Antalya
şu 3 bucuk aydır sexten kaçar oldum yani hamile kaldım kalalı bir sogukluk girdi eşimed üzülüyor istemiyorum onu sanıyor çünkü olurken bile hadi bitir artık diyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:oda ben istemedikçe bana karşı dahada istekli olmaya basladı anlamıyorum neden istemiyorum neden zevk vermiyor bana artık biliyorum kendimede bakmaz oldum sacımı taramaktan aciz hale geldim artık geceleri için süpriz seyler yapmıyorum artık bilemiyorum ya bende üzülüyorum ama insanın içinden gelmeyincede olmuyor öpmek istiyor ama öpemiyorum hamileliktenmidir nedir hoşuma gitmiyor öpüşmek bile oysaki cok severdim 1 senelik evliyim ama kendimi koyverdim pskolojikman yani eşimi seviyorumda yani hani sevmesem neyse :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm ama hamilesin olabilir bunlar üzülme.bnm çok yakın bir akımda hamileyken birlikte olmamışlardı,ve dogurdu,5-6 aygeçti hala düzene oturmamamş berbaerlikler sadece cinsel anlamda da deil.sonuçta hamilelik,bebek bunlar büyük olaylar.eşine de açıkla cnm istemiyor sanırım hamilelikten de olmadı jinekologunla konuş o anlatsın.zamanla hepsi düzelir cnm.bu arada ablam da hamileyken eniştemi öepmezdi,iğrenirdi elinde olmadan .enişteme de sölemişti valla şimdi hep dudak dudagalar cnma.s.

Canım belki bebeğe birşey olacakmış diye düşünüyor olabilirmisin acaba....banada eşim 3,5 ay boyunca felaket koktu ama belli edemedim sevgimden.geçiyor biraz kendine zaman tanı ve eşine duygularını aç..bebeğini sağlıcakla al kucağına...

kadınların en büyük hataları çocukları olunca kendilerini çocuklarına adıyorlar eşlerine eskisi gibi davranmıyorlar,kendilerine bakmıyorlar ...ve erkeklerde eşlerini aldatıyor bence silkin ve kendine gel ...kendine bakmaya başla,eşinle ilgilen ..

valla bende hamıle kaldıgımdan berı esıme eskısı gıbı degılım....kafama takılıyor uzuluyorum hıc ıcımden gelmıyor...korkuyorum hep boyle devam edecek dıye....

Back
X