Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıksexy ELISimizin bebeginin cinsiyeti belli olmus :)
duyduk duymadik demeyin sexy elis imizin melegi cinsiyetini göstermis :ecrin_bebek:junior prensesimiz geliyomus:ecrin_bebek: cuma günü ögrenmis cinsiyetini
:Saruboceq:saglikli sihatli olsunda kiz erkek farketmez:Saruboceq: ama prenses olucagini müjdelemis ailesine ve elisimizin kizi özellikle sevinmis bu duruma
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şenizminik prensesimiz annene ve kendine iyi bakŞeniz
opuyorumnanaktandünyaya gelisinide coskuyla kutlariz burda insallahopuyorumnanaktan
:asigim:ne sanslisin prensesim daha annenin karnindayken seni cok sevdik biz ve gelmeni 4gözle bekliyoruz kücük hanim:asigim:
Incımmm sende en az o melek bebek kadar meleksın bılıyorsun degıl mı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
duyduk duymadik demeyin sexy elis imizin melegi cinsiyetini göstermis :ecrin_bebek:junior prensesimiz geliyomus:ecrin_bebek: cuma günü ögrenmis cinsiyetini
:Saruboceq:saglikli sihatli olsunda kiz erkek farketmez:Saruboceq: ama prenses olucagini müjdelemis ailesine ve elisimizin kizi özellikle sevinmis bu duruma
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şenizminik prensesimiz annene ve kendine iyi bakŞeniz
opuyorumnanaktandünyaya gelisinide coskuyla kutlariz burda insallahopuyorumnanaktan
:asigim:ne sanslisin prensesim daha annenin karnindayken seni cok sevdik biz ve gelmeni 4gözle bekliyoruz kücük hanim:asigim:
hepinize kucak dolusu tesekkur ederim arkadaslar,benim mutlulugumu paylastiginiz benimle sevindiginiz icin,sizleri seviyorum inanin,,,
evet bi kizim olacak iyisallah,ben kizima hep karakizim derim,,bazen der anneeeee benim adim eliiiiif,,niye hep karakizim diyon,kaydirigubbakcemile2
ve iste bitane daha karakizim olacak,aslinda doktor kiz dediginde ahanda boyle oldum:1shok:inanin,cunku,belirtiler e suana kadar yasadigin tum hersey ayni oglumdaki hamileligim gibiydi ve ben diyodum bu kesin erkek diye,,hatta hep erkek ismi dusunuyodum,ama ben yanilmisim ve kizim olacakmis,,,saglikli olsun hayirli olsunda yeter bize,,,,,,,,,,,
RABBIM istiyen herkese bu mubarek gunlerin hatirina evlat nasip etsin,kimselerin kucagini bos birakmasin iyisallah:Saruboceq:
benim sevincimi paylasan herkesinde ,sizlerinde RABBIM gonlune gore versin,omrumuzde hep mutluluk saglik olsun iyisallah:Saruboceq:,sagolun arkadaslara.s.opuyorumnanaktan
:kedi::kedi:
opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana ELISimopuyorumnanaktan
:1hug:gözlerinden akan her damla yas mutlulukdan olsun insallah:1hug:
:Saruboceq:herseyin en güzeli en özeli daima gönlünce olsun:Saruboceq:
Şenizkeske elimden daha fazlasi gelse seve seve yaparim inankiŞeniz
:kedi::kedi:
opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana ELISimopuyorumnanaktan
:1hug:gözlerinden akan her damla yas mutlulukdan olsun insallah:1hug:
:Saruboceq:herseyin en güzeli en özeli daima gönlünce olsun:Saruboceq:
Şenizkeske elimden daha fazlasi gelse seve seve yaparim inankiŞeniz
daha ne olsun be bitanem,,,yemin ederim cok duygulandim,ve seni seviyorum,,,hani bazi anlar vardir ya,cok sey vardir sevgiyi soyleyecek ama dile gelmez duygular,gelemez,, iste bende o duygulardayim,yanlizca sana cok ama cok tesekkur ediyorum,,beni anla,seni seiyorumopuyorumnanaktan
daha ne olsun be bitanem,,,yemin ederim cok duygulandim,ve seni seviyorum,,,hani bazi anlar vardir ya,cok sey vardir sevgiyi soyleyecek ama dile gelmez duygular,gelemez,, iste bende o duygulardayim,yanlizca sana cok ama cok tesekkur ediyorum,,beni anla,seni seiyorumopuyorumnanaktan