Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seyrek saçlarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

h-y-l

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
125
74
13
30
Merhaba kızlar daha yirmi yaşındayım ve saçlarım çok ince seyrek yani benim yüzümden baya seyreldi varmı bildiginiz bi kür şimdiden teşekkür ederim :)

Kızlar cevap yazan yokmu .s

Merhaba kızlar daha yirmi yaşındayım ve saçlarım çok ince seyrek yani benim yüzümden baya seyreldi varmı bildiginiz bi kür şimdiden teşekkür ederim :)
Oncelikle yapmaman gerekeni soyleyim.kesinlikle sac kremi kullanmaman lazim.sac kremi yagli yapisiyla gozenekleri gevsetir ve doker.saclarini cok mecbur kalmadikca tarama.elidor denen illettt sampuani sakinnn kullanma...ve sarimsak yada isirgan otu ozlu bir sampuan al kullan.sampuanini da degistirme.

Ay çok teşekkür ederim :) sonunda bi cvp geldi çok mutlu oldum saolun

Saçın diplerini tıkayan silikonlu bilinen marka şampuanlardan uzak dur. Tresanı öneriyorum ben. Isırganotlu, saç tipine göre alabilirsin. Saç kremi kullanırsan uçlarına sür sadece ve iyice durula. Saçların gıcır gıcır olana kadar ılık su ile durula. 30 saniye boyunca köpüklüyorsan; 2 dakika boyunca bol su ile durula mesela..
Vücuduna E vitamini ve B vitamini takviyesi yap. 200 mg evicap iç mesela her sabah bi tane.
Saçına olabildiğince az fön, maşa, düzleştirici uygula. Saçını ıpıslak bırakıp nezle yapma ama. Yıkayınca havluya sar suyu gitsin tara, başka bir kuru havluya sar bekle. Benim önerebileceklerim bunlar. Boya vs. saymadım bile bir süre yapma..

3 aydır boyamiyorum zaten cnm korkuyom vlla . Bakım yagi önerir msn

3 aydır boyamiyorum zaten cnm korkuyom vlla . Bakım yagi önerir msn
Ben yağ kullanmıyorum. Eskiden ara ara kullanırdım onda da saf zeytinyağını ılıtıp sürerdim. Bekletip yıkardım. Yağı arındırırken kullanılan şampuan ve çitileme saçı daha çok yoruyor. Benim kanaatim bu. Watsonsta kendi markası saç maskeleri var kavanozda onu kullanıyorum sadece uçlarına sürüp bekletip iyice duruluyorum. Boyanın saçından gitmesini bekleyip, kırıklarını kesitrebilirsin varsa. Çünkü kırıkları aldırmazsan yukarı doğru uzuyor. Yani ayrılıyor daha doğrusu.
Benim saçlaırm da senin gibi artık seyrek değil sadece, hiç boyamadım. Bu dediklerimden başka bir şey de yapmıyorum ama bilassa e vitamininin çok faydasını gördüm.

Aynı bnm saçim ama snn dha gür . Pki cnm dediğini yapıcam :) çok teşekkür ederim

canım biotin içeren şampuanları denemelisin Carrot Care 'i öneriyorum aklında olsun. Baya iyi bu konuda.

Bence once hormon testı yapmalısın.. bu seyreklık ince telli saclar Hormon dengesizlıgınden kaynaklanıyor.. Aynı sorun bende de var. Testeron Hormonunun yuksek olması Ostrogen hormonunun az olmasından kaynaklanıyor.. Ben hala cozumunu bulamadım.. Cunku her hastane her hormon testını yapmıyor..yuzeysel. Acıkcası calısmaktan dogru arastrmayıda yapamadım.. Eger Sac ıcın dogru gereklı tum detaylı hormon testlerını yapan bır hastane ıle bılgı edınırsenız bana da haber verırsenız bende faydalanabılırım. Ama cozum kesınlıkle Test sonuclarında..

Saça yumurtali ballı maskeler ayrıca yilan kantoron tatlı badem yağları çok işe yarıyor strecle sarıp bi iki saat kadar beklemek sonra doğal sampuanlarla yıkamak o sampuan icine vitamin serum karistirabilir eczanelerde özel sampuanlar da var şimdilik aklıma gelenler bunlar insandan insana degisiyor sonuçlar sağlıklı gür saxlar nazar değmesin benim öyle inceltme yaptığıma pişmanim yani bakim yapıyorm yinede ne olur olmaz sac bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…