Saç Bakım Ürünleri Seyrek ve ince sacların güçlenmesi icin onerileriniz varmı?

aalara1977

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
14
6
86
48
Bana Ducray Neoptide losyon, Eeose sampuan ve dıomand hairi onerdiler. ben diomand hairi aldim simdilik deniycem.. Ama gercekten etkili ve benim bilmedigim bir urun varsa ogrenmek isterim.. cunku hormon dengesizliginden kaynaklı seyrek saclarım var. yuksek testesteron ve az estrogenden kaynaklı bu genelde cogu bayanda olan bir sıkıntı. Estrogen taksiveysi alabilirdim hapla ama meme kanseri yapıyomus okudum.. o yuzden vazgectim.. bildiginiz etkili ve kısa sureli cozum varsa onerilerinize acıgım..

Vucudundaki sorunu halletmedikce dıstan birsey surmen bakim yapman etkili olmaz sacinin seyrek olmasina neden olan sorunu duzeltmelisin ve unutma sac icten beslenir distan surulen seyler cogu zaman etkili olmaz.

onun icinde oneriye acıgım.. cunku cogu hastane ve ya doctor gereklı testlerı yaptırmıyor.. klasık testlerı yapan yerler var..daha once hastaneye bu konuda cok gıttım.. testler yaptırdım. samatya da mesela arastırma hastane sı ya guya.. ama sonra gosterecek doktor bulamıyosun.. ılgı yok.. baska hastanelerı de denedım.. cıdden onerebılecegınız bu konuda uzman doktor da varsa ona da acıgım.. yuzeysel kafama bakıpta ılac yazmayan.. ınce detaylı testlerı ısteyen.. ama ssk baglantılı olması lazım.. dedıgım gıbı ona da acıgım.. gunessg

Canim valla benimde gitmedigim cildiye doktoru kalmadi onlar yonlendirmiyor burda yalacagin sey kendi sorununu kendin bulmak iyice arastirip hangi testleri yaptirabilirsin bunlari bulup oyle doktora gitmek.ben cildiyecilerden somuc alamadim endokrinede gittim arastirma hastanesine yonlendirdi 4 tane hormon testi istedi 10 gun sonra cikacakmis.yani sende bu gibi seyler yap sorununu biliyosun bunun cozumu nasil olur icten nasil duzeltilir bunu bi arastir derim.inan doktorlara kalirsak bi yol katedemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…