- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
yumuşama gibi bir niyetim yok
teyzem biliyor eski nişanlımla birlikte oldugunu
çok aşırı bir kin var hem ona hemde o eski nişanlıma nasıl böyle bişiyi yaparlar bilmiyorum biz nişanlıyken kavga ettgmzde gidp omznda aglardm kzn kızında çok sevdgi 2 senedir bekledigi bi çocuk vardı ama malesefki o çocukta 2 yıldır benden hoşlanıyor kıza niye yaptın dedigimde bana iyi geliyor o unutuyorum onu diyordu küçük sırlara döndük ya
ay resmen kücük sirlar repliklerisizin fikriniz eger silmeseydim nişan fotograflarımızı koyup kanıtlayabilirdim üstünden zaman geçti ve henüz teyzem yeni ögrendi böyle bi olay oldugunu çok direndim görüşmek istemiyorum diye ama kızın ailesi kıza pek iyi davranmıyordu 1 senedir .ablası zaten evden kaçtı haber alamıyor oyüzden aramzda 1 yaş olmasna ragmen ablalık yapıyordum ona ben gidince yanlz kaldı oyüzden teyzemde acıyor bu haline ve görüşmemi istiyor dün akşam tekrar mesaj attı kız evin önüne kadar geldim geri gittim sen haklıydın herzamanki gibi bu kadar mükemmel olman bile bana dokunuyor diye kız tamamen kıskançlıgından yaptı tekrarda ulaşmadım kıza oda aramadı bu konuda burda kapandı allah kimsenin başına vermesin inanılmaz çok can yakıyor![]()
valla gercek ya da degil bilememde bu söylenen seyler bana hicte gercekci gelmiyor madem o kadar mükemmel görüyordu seni nasil nisaninla oldu..
birebir dizi repligi bunlar bu olayda sende Su oluyorsun heralde