Şeytan üçgeni Sevgili , Arkadaş , Ben

yumuşama gibi bir niyetim yok

teyzem biliyor eski nişanlımla birlikte oldugunu

çok aşırı bir kin var hem ona hemde o eski nişanlıma nasıl böyle bişiyi yaparlar bilmiyorum biz nişanlıyken kavga ettgmzde gidp omznda aglardm kzn kızında çok sevdgi 2 senedir bekledigi bi çocuk vardı ama malesefki o çocukta 2 yıldır benden hoşlanıyor kıza niye yaptın dedigimde bana iyi geliyor o unutuyorum onu diyordu küçük sırlara döndük ya

sizin fikriniz eger silmeseydim nişan fotograflarımızı koyup kanıtlayabilirdim üstünden zaman geçti ve henüz teyzem yeni ögrendi böyle bi olay oldugunu çok direndim görüşmek istemiyorum diye ama kızın ailesi kıza pek iyi davranmıyordu 1 senedir .ablası zaten evden kaçtı haber alamıyor oyüzden aramzda 1 yaş olmasna ragmen ablalık yapıyordum ona ben gidince yanlz kaldı oyüzden teyzemde acıyor bu haline ve görüşmemi istiyor dün akşam tekrar mesaj attı kız evin önüne kadar geldim geri gittim sen haklıydın herzamanki gibi bu kadar mükemmel olman bile bana dokunuyor diye kız tamamen kıskançlıgından yaptı tekrarda ulaşmadım kıza oda aramadı bu konuda burda kapandı allah kimsenin başına vermesin inanılmaz çok can yakıyor :5:
ay resmen kücük sirlar replikleri
valla gercek ya da degil bilememde bu söylenen seyler bana hicte gercekci gelmiyor madem o kadar mükemmel görüyordu seni nasil nisaninla oldu..
birebir dizi repligi bunlar bu olayda sende Su oluyorsun heralde

kusura bakma ama balık baştan kokmuş.sürekli aldatan bir nişanlı, nişanlıya göz koymuş bir arkadaş ve herkese göz yuman bir kız.bermuda şeytan üçgeni.korkarım siz yakında hem nişanlınızı hemde arkadaşınızıda affedersiniz.yazık diye. sizde çok geniç bir yürek var.aldatan nişanlıyı bırakma, sana kazık atan arkadaşla görüşme falan ben sizi çözemedim.ayrıca teyzenizde herşeyi bildiği halde o kızla görüşüyor acıdığı için.size hiç acımıyor ama.böyle teyze düşman başına.sizin ilişki bence dallas.kim kiminle belli değil.

bu işte bir iş var sen küçük sırları çok fazla izliyorsun dimi beynini sulandırmış yok onların hayatını kendine örnek almayasın bak suya özeniyorsan hiç iyi bir fikir değil çok darbe yiyor canım az kötü ol şeytan ol yoksa gelen vurur giden vurur senin için söylüyorum sürekli düşene bir tekme olayı olma

Back
X