• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeytan

SEVDE788

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
556
2
96
36
Yozgat
çok saçma gelicek belki de çocuksu ama benim için çok büyük bi kalp kırıklığı oldu nişanlımla tartıştık saçma bi sebepten dolayı belki abarttım kendi çapımda naz yaptım yani uzatım durdum en sonunda çok fena patladı birden bağırmaya başladı sesini çok yükseltti (belki nrmal bi durum bu ama o bana 2 yıldır hiç sesini yükseltmemiştir çok büyük bi sorun olmadıkça )yani kalbimi sözleriyle ve bağırmalarıyla kırmazdı ama bağırdı çağırdı ve şeytan gibisin dedi inanın o kadar üzgünüm ki o lafı duyunca bişey diyemedim ve kapattım telefonu hala içim yanıyo çok üzgünüm sonra özür mesajı attı ve aradı ama açamadım çünkü kalbim çok kırık telefonumu kapattım ne yapmam gerekiyo bilmiyorum çok kırgın ve üzgünüm siz olsanız ne yapardınız

onu ikna etmek için mi naz yapmıştın?

çok ağır bi söz tabi söyleniş şekline bağlı ama çok ağır cidden. bence biraz sus, dur, bekle.

onu ikna etmek için naz yapmadım o gün tartışmıştık onun hatası yüzünden sonra özür diledi ama ben biraz uzattım hatasını daha ii anlasın die mesj attı aradı filan ama sonra akşam bağırıp omalum kelmeyi söledi çok üzgünüm

Bu gibi durumlarda iki şey vardır;
Ya o gerçekten sizin hakkınızda düşündüğü sıfat
Ya da sadece sinir anında, istenmeden söylenen bi kelime..
Hani olur ya insanların afyonları patlar bi anda ağzına ne gelirse söylersin

Bence nişanlınınızda öyle bi duruma düştü..
Hatanızı birazda kendiniz de arayabilirsiniz, keşke kısa kesseydiniz naz yapmayı,
Çünkü boşuna dememişler fazla naz aşık usandırır diye..

Bence çok üzerine gitmeyin bu konunun. yerimseniben
Kırıldığınızı belirtin ve bu şekilde bir daha yapmaması hakkında uyarı yapın,
Eğer sizi seviyorsa zaten sizi dinleyecek ve daha çok dikkatli olacaktır

Sevgiler opuyorumnanaktan

ohoo şeytan ne kelime sempatiksalakcinni
kabusu olurum valla nolmişkine sempatiksalakcinni

evet insan düşündükçe çok kötü bi kelime gibi geliyor ama bence sinir haliyle söylemiş.
biraz sakinleşin, onun da hatasını anlamasını sağlayın. biraz özür dilesin bırakın ama çok da abartmayın bence
yani başka bi sorununuz yoksa bitircek kadar büyük bi kelime değil bence. o hatasını güzelce anlarsa bi daha dikkat eder merak etmeyin. sonuçta küfretmemiş vs. sanırım fazla üstüne gitmişsin sinirlenmiş

ıyıde sız bıktırmıssınız nısanlınızı patlayıncada neden dıyosunuz..
vallahı nısanlınız haklı ama sızı kırmamak ıcınarayıp ozur dıler ..

sağolun kızlar dedim ya abartılıcak bişey yokken birden sen şeytansın demsesi çok kırdı ama binlerce kez özür diledi en azından sinirle sölediğine eminim artık çok saolun ama ne olursa olsun bu ilişkilerde bu tip laflar insanı çok kırıyo

sağolun kızlar dedim ya abartılıcak bişey yokken birden sen şeytansın demsesi çok kırdı ama binlerce kez özür diledi en azından sinirle sölediğine eminim artık çok saolun ama ne olursa olsun bu ilişkilerde bu tip laflar insanı çok kırıyo

Bazı şeyleri görmezden gelmek gerekir yerimseniben
Mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile5

kızgınlıkla söylemiştir 2 yıllık ilişki sonuçta . hem kzınca insan ne söylediğini bilmiyor
hatasını anladıysa sorun yapma bnce daha fazla :)

sevgilimde geçen gün bana onun askerden izne gelmesini beklemeden (15gün sonra geliyo) işe girmeye çalıştığım için paragöz dedi :(( bu erkeklerin dilinin ayarı yok ama ben ona bi ayar çekicem bu gidişle dengesizzzz

bence de ince bi ayar lazım ya var ya aradı konuştuk bide ben şeytan demedim cinmisin nesin dedim dio ya hey alahım ya ehhhhh şeytandan daha iidir demek lazım sanırım çocuk gibiler vala ya

sinir halinde sölenmişşş bi sözz.ama bak hatasını anlamışş özür dilemişş kaç keree.sende oda daha fazla uzatamadann aşkınızınn tadını çıkarınn cnm

Back
X