Şeytanın Pabucu

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Seytanin-Pabucu.jpg

Sinemalar.com puanı : 3.3/10 [?]
Yapım : 2008, Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu
Senaryo : Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu, Aslı Doğan
Oyuncular : Aysun Kayacı, Yılmaz Gruda, Hüseyin Avni Danyal, Barış Falay, Nevin Efe, Fatih Ürek, Sabriye Sürel
Yapımcı : Banu Akdeniz
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış
Müzik : Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural
Süre : 1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008
Filmin Web Sitesi

ÖzetŞeytanın Pabucu, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan’ın (Fatih Ürek) trajikomik hikayesini anlatıyor

bu film hakkındaki görüşlerde fatih ürek'in performansı çok beğenilmiş merak ediyorum haftaya gidecem görüşlerimi yazarım...

Aysun Kayacı varsa ben yokum demektir:tomato:
Film hakkında pek olumlu duyumlarım olmadı. Bakalım izleyici ne diycek...

çok övgü almış bu film kapalı gişe oynuyormuş....merak ediyorum.fragmanlarda fatih ürek e şaşırdım doğrusu.adam tiyatrocuymuş zahir..ama sinemaya gitmem herhalde...seyreden olmadı mı????

bugün sinemaya gittim, bu filme girmeyecektim ama yine de dikkatimi çekti, biletleri bitmişti, izlemeyi düşünmüyorum ama sanırım talep çok.

ben izledım ve beğenmedım komık olunmaya çalışılmıs ama komık değildi.hiç gülmedm güleceğimi düşünürek gitmiştim yanılmısm..

ben dün gittim ve çok beğendim.fatih ürek gerçekten çok iyi.konuşmaları falan çok komik.zaten yüzüne baksan gülüyosun adamın.bu filme gidipte gülmedim diyen olmaz kanımca.arog a da gittim ama inanın bu filmi daha çok beğendim hatta daha fazla güldüm diyebilirim.

ben dün izledim filmi...
eglenceli bir film olmus... fatih ürek gercekten cok güzel oynamis...
fazla bir beklentim yoktu zaten ama pisman olmadigim gittigime...
arkadaslarimla bayagi güldük eglendik....

geyet hoş bir filmdi. fatih ürekten böyle bir ferforman beklemiyordum. replikleri biraz yapmacık olmuş belli belirsiz ama adamın mimikleri on numaraydı ya. çok güldük eşimle. aysunda güzel oynamıştı. !!!...

Back
X